agusiazet Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Lady w kubraczku wygląda czarująco!!! Na pewno wszystko będzie ok., na pewno!!! Quote
zadra Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Mam nadzieję,że sterylka przebiegnie bez niespodzianek.Już zamawiam ubranko pooperacyjne.Daje duzo większy komfort psiakowi. Quote
polubek Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 ja pierdziu ole stron. jutro przeczytam i będziemy radzić Quote
andzia_F Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Laydy prezentuje się ślicznie, myslę, że długo nie będzie czekała na własny domek Quote
Cajus JB Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Dziękuję za zaproszenie. Postaram się pomóc w ogłoszeniach. Quote
agada Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 zdjęcia Lady po prostu:loveu:, kubraczek jak od prywatnego krawca, ten krój i kolor, czerwone wstaweczki, dziewczyny:Rose: i pomysleć, że jeszcze tak niedawno żebrało to pod sklepem, a teraz w zielonym kubraczku lata:evil_lol: niech teraz jeszcze chwyci kogoś za serce tak jak nas:roll: Tolu ja wiem, że masz stresa, ale nie czujesz, że myślami my z Tobą:razz:? Quote
agusiazet Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 zadra napisał(a):Mam nadzieję,że sterylka przebiegnie bez niespodzianek.Już zamawiam ubranko pooperacyjne.Daje duzo większy komfort psiakowi. A gdzie się zamawia takie ubranka? Quote
zadra Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 agusiazet napisał(a):A gdzie się zamawia takie ubranka? W hurtowniach weterynaryjnych.Zielone są płucienne i sztywne,natomiast granatowe trykotowe,bardzo spreżyste i wygodne.Jak są dobrze wykrojone nie trzeba ich zdejmować na spacer. Quote
Tola Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Lady podbiła kolejne serce - Pani z pobliskiego sklepu; każdy spacerek konczy się odwiedzinami:loveu: Pani zawsze ma dla Lady jakis smakołyk, a jak nie ma to oddaje suni kanapkę swoją lub TZ;) Quote
zadra Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Tola napisał(a):Lady podbiła kolejne serce - Pani z pobliskiego sklepu; każdy spacerek konczy się odwiedzinami:loveu: Pani zawsze ma dla Lady jakis smakołyk, a jak nie ma to oddaje suni kanapkę swoją lub TZ;) to może Lady zajmie miejsce TZ. Quote
agada Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 zadra napisał(a):W hurtowniach weterynaryjnych.Zielone są płucienne i sztywne,natomiast granatowe trykotowe,bardzo spreżyste i wygodne.Jak są dobrze wykrojone nie trzeba ich zdejmować na spacer. czyli Lady będzie mieć granatowy gorsecik- sexi Quote
Tola Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Lady - zwołuj dogomaniaków do siebie, bo cos tu cichutko... Quote
agada Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 zadra napisał(a):W hurtowniach weterynaryjnych.Zielone są płucienne i sztywne,natomiast granatowe trykotowe,bardzo spreżyste i wygodne.Jak są dobrze wykrojone nie trzeba ich zdejmować na spacer. to Lady będzie teraz chadzać w gorsecie-..hmmm...sexi:p Quote
Tola Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Szarotka napisał(a):I co tam u Lady slychac ?? Psina juz spi. I zupelnie nie wie, ze my tu wymyslilismy sterylizację. Moze i dobrze. Chociaz ona jedna nie denerwuje się. Quote
majqa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Tola napisał(a): (...) Chociaz ona jedna nie denerwuje się. Fakt ale to dobrze, że lula spokojniutko... Quote
agusiazet Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Podrzucam Lady z rana, może jej domek tutaj zajrzy! Quote
robkowa Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Tola napisał(a):Lady podbiła kolejne serce - Pani z pobliskiego sklepu; każdy spacerek konczy się odwiedzinami:loveu: Pani zawsze ma dla Lady jakis smakołyk, a jak nie ma to oddaje suni kanapkę swoją lub TZ;) my też w "gościnę" chodzimy:cool3: Quote
agusiazet Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Witam Lady z rana! I pytam, czy ma ogłoszenie na alegratce? Quote
Recommended Posts