agusiazet Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Ciotki, ja mam pytanie finansowe, czy trzeba wpłacać deklaracje? Bo deklarowałam, a nie wpłacam i czy mam, czy nie? Dajcie znać, bo widzę, ze koszty są! Quote
sacred PIRANHA Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 przelałam pieniązki za allegro 20,50zł :-) prosze o potwierdzenie jak dojdą:-) Agusiu to pytanie do Toli, bo ja jedynie użyczyłam konta i robie to co Tola każe z nimi hihihi Quote
zadra Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Lady dzisiaj jest słabiutka .Już dostała komplet leków i kroplówkę.Teraz śpi.Caly czas jest monitorowana.Planowana jest jeszcze jedna kroplowka za dwie do trzech godzin.Wieczorem napisze wiecej. Quote
agusiazet Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Lady, kciuki nadal trzymamy, zbieraj się do życia malutka!!! Quote
magdola Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 No dobra cioteczki... prosze o krotkie info : konkretnie charakter, jak z czystoscia u niej, ile ma lat (pi razy oko), sterylka, i inne wazne info i kontakt do kogos. Zasponsoruje jej ogloszenie :) Przyda sie? Quote
agada Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 zadra napisał(a):Lady dzisiaj jest słabiutka .Już dostała komplet leków i kroplówkę.Teraz śpi.Caly czas jest monitorowana.Planowana jest jeszcze jedna kroplowka za dwie do trzech godzin.Wieczorem napisze wiecej. Oj to mnie zaniepokoiło, czekam na dalsze wieści... Quote
sacred PIRANHA Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 magdola pewnie, ze sie przyda! im więcej ogłoszeń tym większa szansa że ktoś dojdzy to słoneczko:-) na poprzedniej stronie jest link do allegro sunieczki możesz te dane sobie ściągnąć z niego? sunia jest aktualnie świeżo po sterylizacji i na razie dochodzi do siebie Quote
Tola Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 magdola napisał(a):No dobra cioteczki... prosze o krotkie info : konkretnie charakter, jak z czystoscia u niej, ile ma lat (pi razy oko), sterylka, i inne wazne info i kontakt do kogos. Zasponsoruje jej ogloszenie :) Przyda sie? Dziękuję:loveu:, kazde ogloszenie na wage złota. Lady ma ok 9 lat; zachowuje czystosc na dworze, jest wysterylizwana. To chodząca miłość - ta sunia cały czas macha ogonem; łagodna do ludzi, innych psów i kotów - te ostatnie pod warunkiem, ze nie uciekają Lady nadal słaba:roll: Quote
zadra Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Lady czuje się już lepiej.Po drugiej kroplówce i dwóch cesarkach dała się namówić na króciutki spacerek.Zrobiła siusiu i ciągnęła do domu.Bardzo się cieszę z polepszenia samopoczucia Lady.Napedziła nam trochę strachu. Quote
agada Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Jejku mam nadzieję, że kryzys minął, czekałam na wieści nic nie pisząc, aby nie zapeszać... Ciągle o niej myślę... Quote
agada Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Mam nadzieję, że Lady ma się dzisiaj dobrze i noc minęła spokojnie? A teraz trochę swawoli:Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run:, starczy, czy masz tam zadra tego więcej:cool3: Quote
Tola Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Potrzebny ktos z Warszawy (Praga Pólnoc, okolice dworca) do sprawdzenia domu... Quote
agada Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Tola daj dokładne namiary, jeśli moja siostra się zgodzi i bedzie to mogła pogodzic z zajęciami to ją poproszę... Quote
Marlena:) Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 isadora i paros są z Wawy - może któraś będzie mogła pomóc? Zresztą w Wawie dogomaniak na każdym zakręcie ;) Quote
zadra Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Lady coraz silniejsza.Byłyśmy na dłuższym spacerku.Dopadla starą kość,którą z trudem jej wyrwałam.Teraz leży i wcina żwaczw wołowe. Quote
Energy Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 zadra napisał(a):Lady coraz silniejsza.Byłyśmy na dłuższym spacerku.Dopadla starą kość,którą z trudem jej wyrwałam.Teraz leży i wcina żwaczw wołowe. Smacznego sunieczko:lol: Dobrze, że Lady już lepiej się czuje:multi: Quote
zadra Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Lady juz "po swojemu" uklada w legowisku.Natychmiast jak uporządkuję spanko,paniusia przklada kocyki. Quote
agada Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Aż to uparciuch:mad:, ale arystokracja musi mieć wyższość nad pospólstwem:eviltong:, tylko ta stara kość mi tu nie pasuje:razz::evil_lol: (ale dziwactwa to też przypadłość tej klasy:evil_lol:) Quote
__Lara Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Tola napisał(a):Potrzebny ktos z Warszawy (Praga Pólnoc, okolice dworca) do sprawdzenia domu... OOO! dla Lady? :) Quote
magdola Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 __Lara napisał(a):OOO! dla Lady? :) własnie?????? Quote
Tola Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 __Lara napisał(a):OOO! dla Lady? :) Tak, to ta niezdecydowana Pani z problemami mieszkanowymi... Jak ktos nie zobaczy tego na wlasne oczy to razcej nie dowiemy się, o co chodzi... Quote
agusiazet Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Pewnie Martuś, trzeba trzymać rękę na pulsie, bo ludzie myślą czasami dziwnie. Mojej córce, która szukała mieszkania w Krakowie dla studentki Pani oferowała kurnik za zawrotną sumę 500 zł miesięcznie!!! Więc Krakusi czasami są..... dziwni!!! Quote
Tola Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 agusiazet napisał(a):Pewnie Martuś, trzeba trzymać rękę na pulsie, bo ludzie myślą czasami dziwnie. Mojej córce, która szukała mieszkania w Krakowie dla studentki Pani oferowała kurnik za zawrotną sumę 500 zł miesięcznie!!! Więc Krakusi czasami są..... dziwni!!! Jutro rozmawiam z Panią z kKrakowa; trzymajcie kciuki... Quote
Recommended Posts