Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Lady dzisiaj jest słabiutka .Już dostała komplet leków i kroplówkę.Teraz śpi.Caly czas jest monitorowana.Planowana jest jeszcze jedna kroplowka za dwie do trzech godzin.Wieczorem napisze wiecej.

Posted

No dobra cioteczki...
prosze o krotkie info : konkretnie charakter, jak z czystoscia u niej, ile ma lat (pi razy oko), sterylka, i inne wazne info i kontakt do kogos. Zasponsoruje jej ogloszenie :) Przyda sie?

Posted

zadra napisał(a):
Lady dzisiaj jest słabiutka .Już dostała komplet leków i kroplówkę.Teraz śpi.Caly czas jest monitorowana.Planowana jest jeszcze jedna kroplowka za dwie do trzech godzin.Wieczorem napisze wiecej.

Oj to mnie zaniepokoiło, czekam na dalsze wieści...

Posted

magdola pewnie, ze sie przyda! im więcej ogłoszeń tym większa szansa że ktoś dojdzy to słoneczko:-)
na poprzedniej stronie jest link do allegro sunieczki możesz te dane sobie ściągnąć z niego?
sunia jest aktualnie świeżo po sterylizacji i na razie dochodzi do siebie

Posted

magdola napisał(a):
No dobra cioteczki...
prosze o krotkie info : konkretnie charakter, jak z czystoscia u niej, ile ma lat (pi razy oko), sterylka, i inne wazne info i kontakt do kogos. Zasponsoruje jej ogloszenie :) Przyda sie?

Dziękuję:loveu:, kazde ogloszenie na wage złota.
Lady ma ok 9 lat; zachowuje czystosc na dworze, jest wysterylizwana. To chodząca miłość - ta sunia cały czas macha ogonem; łagodna do ludzi, innych psów i kotów - te ostatnie pod warunkiem, ze nie uciekają

Lady nadal słaba:roll:

Posted

Lady czuje się już lepiej.Po drugiej kroplówce i dwóch cesarkach dała się namówić na króciutki spacerek.Zrobiła siusiu i ciągnęła do domu.Bardzo się cieszę z polepszenia samopoczucia Lady.Napedziła nam trochę strachu.

Posted

Mam nadzieję, że Lady ma się dzisiaj dobrze i noc minęła spokojnie? A teraz trochę swawoli:Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run:, starczy, czy masz tam zadra tego więcej:cool3:

Posted

zadra napisał(a):
Lady coraz silniejsza.Byłyśmy na dłuższym spacerku.Dopadla starą kość,którą z trudem jej wyrwałam.Teraz leży i wcina żwaczw wołowe.

Smacznego sunieczko:lol:
Dobrze, że Lady już lepiej się czuje:multi:

Posted

Aż to uparciuch:mad:, ale arystokracja musi mieć wyższość nad pospólstwem:eviltong:, tylko ta stara kość mi tu nie pasuje:razz::evil_lol: (ale dziwactwa to też przypadłość tej klasy:evil_lol:)

Posted

__Lara napisał(a):
OOO! dla Lady? :)

Tak, to ta niezdecydowana Pani z problemami mieszkanowymi...
Jak ktos nie zobaczy tego na wlasne oczy to razcej nie dowiemy się, o co chodzi...

Posted

Pewnie Martuś, trzeba trzymać rękę na pulsie, bo ludzie myślą czasami dziwnie. Mojej córce, która szukała mieszkania w Krakowie dla studentki Pani oferowała kurnik za zawrotną sumę 500 zł miesięcznie!!! Więc Krakusi czasami są..... dziwni!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Pewnie Martuś, trzeba trzymać rękę na pulsie, bo ludzie myślą czasami dziwnie. Mojej córce, która szukała mieszkania w Krakowie dla studentki Pani oferowała kurnik za zawrotną sumę 500 zł miesięcznie!!! Więc Krakusi czasami są..... dziwni!!!

Jutro rozmawiam z Panią z kKrakowa; trzymajcie kciuki...