agada Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='robkowa']długie i zgrabne:cool3:[/QUOTE] i wszystkie zazdroszczą:diabloti: Quote
robkowa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 agada napisał(a):i wszystkie zazdroszczą:diabloti: nie tylko nóg:diabloti: Quote
agada Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 a czego jeszcze:cool3:, macie jakiegoś asa w rękawie;)? Quote
agada Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 przyszłam się przywitać z moją ulubienicą:loveu: Quote
Tola Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Sunia ma sie swietnie; nauczyla sie juz nawet otwierac drzwi od pokoiku, bo nudzi się jej samej :cool3: Zrobila sobie wycieczke do sasiedniego budynku do swojej ulubionej Pani z punktu AGD (tej od mężusiowych kanapek):evil_lol: Dzisiaj dzwonila Pani z Krakowa; prosila o wiecej zdjęc, bedzie w kontakcie. Wydaje mi się, ze to bylby dobry dom, ale trzeba czekac. Mysle ze wszyscy tutaj mają nieustanie zacisniete kciuki:cool3: Quote
agada Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Tola napisał(a):Sunia ma sie swietnie; nauczyla sie juz nawet otwierac drzwi od pokoiku, bo nudzi się jej samej :cool3: inteligentna jest:p, wiedziałam:lol: Tola napisał(a):Mysle ze wszyscy tutaj mają nieustanie zacisniete kciuki:cool3: ja już przykurczu dostaję:cool3:, a wy tu ciągle konspiracyjnie:eviltong: trzymacie w napięciu Quote
__Lara Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Tola napisał(a):Sunia ma sie swietnie; nauczyla sie juz nawet otwierac drzwi od pokoiku, bo nudzi się jej samej :cool3: Zrobila sobie wycieczke do sasiedniego budynku do swojej ulubionej Pani z punktu AGD (tej od mężusiowych kanapek):evil_lol: Dzisiaj dzwonila Pani z Krakowa; prosila o wiecej zdjęc, bedzie w kontakcie. Wydaje mi się, ze to bylby dobry dom, ale trzeba czekac. Mysle ze wszyscy tutaj mają nieustanie zacisniete kciuki:cool3: Czekamy :cool3: Quote
agada Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Lady gdzieś ty się zapuściła tak daleko!:mad: wracaj na górę:lmaa: Quote
agusiazet Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Pewnie się Lady uda już niedługo grzać doopkę we własnym domu, bo te zgrabne nózki i arystokratyczny pysio!!! Trzyma nadal!!! Quote
robkowa Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 agada napisał(a):a czego jeszcze:cool3:, macie jakiegoś asa w rękawie;)? o atutach jej urody mogłabym pisać wiele:loveu: najpiękniejsze są te brązowe oczka, uszyska i stópki, na uszkach ma taką dłuższą sierść, jasne kosmki poprzeplatane ciemnymi pasemkami-wygląda to jak balejaż, natomiast na stópkach balejaż jest w kolorze blondu z rudym,również dłuższe kosmki w porównaniu do reszty, wygląda to bardzo urodziwie:p nazywam to jej naturalną biżuterią podkreślającą jej urodę,zresztą sama widziałaś:cool3: a opisuję dokładnie bo na zdjęciach tak tego nie widać, także żałujcie kto nie widział Laduchny w realu:cool3: i nie tylko urodziwa ale i inteligentna jest nasza panienka, jak już Tola pisała, sama wyprowadziła się na spacer, całe szczęście niedaleko doprowadzając mnie omal do zawału, przychodzę rano a jej nie ma:diabloti: spacerowała sobie obok swojej kafejki na rogu:evil_lol: potrafi też świetnie przedłużać sobie spacerki, kiedy mamy wracać już do domu, Lady przy wejściu ma jeszcze tyle istotnych i pilnych spraw do załatwienia, wchodzi na najwyższy czubek zaspy i próbuje dokopać się do samej ziemi, wynajdując jakieś resztki jedzenia ale nie kopie tam gdzie jest płytko bo to przecież trwałoby zbyt krótko:roll: ani nie przekopuje mi tych zasp kiedy dopiero wychodzimy:evil_lol: Quote
agada Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 oj robkowa to ty ubaw masz co dzień:lol:, wiedziałam, że to nie jest zwykła suka, ale turbo-dymo-suka:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Tola Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Robkowa - pięknie opisalas naszą damę:loveu: Ja moge dodac, ze sunia cały czas macha ogonem; czy to tez cecha tej rasy:cool3: Quote
agada Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Tola napisał(a): Ja moge dodac, ze sunia cały czas macha ogonem; czy to tez cecha tej rasy:cool3: ja myślę, że dobrego wychowania Quote
robkowa Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 byłyśmy dziś rano w gościach w punkcie AGD, Lady dostała smakołyki:smile: zdecydowanie jest zwolenniczką domowego jedzenia, ogonkiem tak machała z radości że bałam się że odpadnie:lol: Państwo bardzo mili, dopytywali czemu Lady nie przychodziła do nich w odwiedziny przez ostatnie kilka dni Quote
agada Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 ten ogonek to może za wachlarz robić w upalne dni:evil_lol: Quote
agada Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 witam damulę wieczorową porą:loveu: a we wtorek wielki dzień, już zaciskam :thumbs:, niech będzie dobrze... Quote
agada Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 jejku pogrom normalny, cisza,:candle: ciotek szukać... a tak nawiasem;), jak tam Ladusia już po ostatnim posiłku, spokojna, trzymam kciuki :happy1:, a Tola to nawet nie chcę myśleć :nerwy:... Quote
agada Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 :niewiem:wieści jeszcze żadnych, nie dzwoniłam , bo nie chciałam przeszkadzać, ale juz chyba można?:razz:, ledwie siedzę :roll: dobrze, że chociaż dogo ruszyło:lol: Quote
Recommended Posts