Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia ma sie swietnie; nauczyla sie juz nawet otwierac drzwi od pokoiku, bo nudzi się jej samej :cool3:
Zrobila sobie wycieczke do sasiedniego budynku do swojej ulubionej Pani z punktu AGD (tej od mężusiowych kanapek):evil_lol:
Dzisiaj dzwonila Pani z Krakowa; prosila o wiecej zdjęc, bedzie w kontakcie. Wydaje mi się, ze to bylby dobry dom, ale trzeba czekac.
Mysle ze wszyscy tutaj mają nieustanie zacisniete kciuki:cool3:

Posted

Tola napisał(a):
Sunia ma sie swietnie; nauczyla sie juz nawet otwierac drzwi od pokoiku, bo nudzi się jej samej :cool3:

inteligentna jest:p, wiedziałam:lol:
Tola napisał(a):

ja już przykurczu dostaję:cool3:, a wy tu ciągle konspiracyjnie:eviltong: trzymacie w napięciu

Posted

Tola napisał(a):
Zrobila sobie wycieczke do sasiedniego budynku do swojej ulubionej Pani z punktu AGD (tej od mężusiowych kanapek):evil_lol:
Dzisiaj dzwonila Pani z Krakowa; prosila o wiecej zdjęc, bedzie w kontakcie. Wydaje mi się, ze to bylby dobry dom, ale trzeba czekac.

Czekamy :cool3:

Posted

agada napisał(a):
a czego jeszcze:cool3:, macie jakiegoś asa w rękawie;)?

o atutach jej urody mogłabym pisać wiele:loveu:
najpiękniejsze są te brązowe oczka, uszyska i stópki, na uszkach ma taką dłuższą sierść, jasne kosmki poprzeplatane ciemnymi pasemkami-wygląda to jak balejaż, natomiast na stópkach balejaż jest w kolorze blondu z rudym,również dłuższe kosmki w porównaniu do reszty, wygląda to bardzo urodziwie:p nazywam to jej naturalną biżuterią podkreślającą jej urodę,zresztą sama widziałaś:cool3: a opisuję dokładnie bo na zdjęciach tak tego nie widać, także żałujcie kto nie widział Laduchny w realu:cool3:
i nie tylko urodziwa ale i inteligentna jest nasza panienka, jak już Tola pisała, sama wyprowadziła się na spacer, całe szczęście niedaleko doprowadzając mnie omal do zawału, przychodzę rano a jej nie ma:diabloti: spacerowała sobie obok swojej kafejki na rogu:evil_lol:
potrafi też świetnie przedłużać sobie spacerki, kiedy mamy wracać już do domu, Lady przy wejściu ma jeszcze tyle istotnych i pilnych spraw do załatwienia, wchodzi na najwyższy czubek zaspy i próbuje dokopać się do samej ziemi, wynajdując jakieś resztki jedzenia ale nie kopie tam gdzie jest płytko bo to przecież trwałoby zbyt krótko:roll: ani nie przekopuje mi tych zasp kiedy dopiero wychodzimy:evil_lol:

Posted

byłyśmy dziś rano w gościach w punkcie AGD, Lady dostała smakołyki:smile: zdecydowanie jest zwolenniczką domowego jedzenia, ogonkiem tak machała z radości że bałam się że odpadnie:lol:
Państwo bardzo mili, dopytywali czemu Lady nie przychodziła do nich w odwiedziny przez ostatnie kilka dni

Posted

jejku pogrom normalny, cisza,:candle: ciotek szukać...
a tak nawiasem;), jak tam Ladusia już po ostatnim posiłku, spokojna, trzymam kciuki :happy1:, a Tola to nawet nie chcę myśleć :nerwy:...

Posted

:niewiem:wieści jeszcze żadnych, nie dzwoniłam , bo nie chciałam przeszkadzać, ale juz chyba można?:razz:, ledwie siedzę :roll:
dobrze, że chociaż dogo ruszyło:lol: