Poker Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 jak zwykle śliczne allegro, treści w sam raz,że człowiek nie znudzi sie czytając. Quote
Poker Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Przekazałam pluszaki, mam nadzieję że się przydadzą. zuziaM , masz przesympatycznego męża. Quote
zuziaM Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Dziekuje ! Od meza uslyszalam rowniez, ze mam bardzo mile kolezanki ! I ogromnie dziekuje za tyyyyyyyleeee.... pluszakow ! Alez bedzie zabawy ! Poki co jednego psiaka ( tego otwieranego na zameczek ) dostala Julcia ( z mojego podpisu ). Zaraz go zaczela nosic z jednego poslanka na drugie. On taki mieciutki i ... niewiele mniejszy od Julci. Julka wszystko chomikuje na swoim poslanku .... ma juz pingwinka, moja skarpetke, swoja obrozke i teraz doszedl piesek .... Jutro porozdzielam zabawki psiakom. Najbardziej sie uciesza Tibbi i Rumcio. Chociaz i Skubi tez uwielbia swojego miska. Dziekuje bardzo ! Quote
Poker Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 to się cieszę,że się przydadzą pluszaki. Może nie wszystkie są w rewelacyjnym stanie ,ale do psiowych zabaw myślę ,że są w porządku. Pojemnik z pluszakami jest od zbanowanej Irysek, reszta ode mnie. Quote
zuziaM Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Oj, z iryskiem sie poznalysmy na watku Semirka ( tez moj hotelowiec .... slodziak taki, a juz od czerwca czeka na dom .... ). Bardzo dziekuje za pojemnik ... nawet spytalam Krzyska, czy on jest do zwrotu .... Przyda sie oczywiscie, bo moja Kasia rozrywa sobie worki z karma, ktora sie nie zmiesci do dwoch metalowych pojemnikow ( zarlok jest ) , wiec juz nie bedzie miala takiej okazji..... Quote
Onaa Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 A w tym samym schroniskuco był Tibbi jest psiak podobny do Tibbiego z fryzury: Lwi piesek ;). Może to jakaś nowa moda będzie :cool3: ? Quote
zuziaM Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Wplynely pieniazki na hotelik Tibbusia. Oplacone do 7 maja. Dziekuje. Quote
magda z. Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Dogo07 napisał(a):A w tym samym schroniskuco był Tibbi jest psiak podobny do Tibbiego z fryzury: Lwi piesek ;). Może to jakaś nowa moda będzie :cool3: ? a fryzjerem był weterynarz;) ja mu ogłoszenia będę robić, jak czasowo się wyrobię. Quote
Lucyna Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Domku Tibbiego, czy już odnalazłeś swojego pieska? Quote
leni356 Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Nie miałam telefonu o Tibbiego, ale nie wątpię że domki się zgłoszą.. Quote
zuziaM Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Tibbus juz zarosl .... ale az sie boje kolejnej wizyty u fryzjera .... Tibbi tego nienawidzi !!!!!!!! Ale musze mu choiaz kudelki kolo pupiny wystrzyc, bo sie brudzi podczas zalatwiania .... i ogonek, jak mi sie uda mu ostrzyge, zeby nie byl taki lwi .... Nie wiem, czy mi sie uda, ale sprobuje .... Oczywiscie w kagancu i przywiazany musi byc, bo inaczej sie nie da ..... Quote
magda z. Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 nie wiem jak u Twoje fryzjerki Gosiu, ale ta co przyjmuje u mojej wetki przeważnie właścicieli wyprasza, wtedy psy sa spokojniejsze i się nie popisują - koleżanka już ma drugiego yorka ( wczesniejszy to zakup sprzed 16 lat, gdy nie były modne) i mówi, ze to najlepsze wyjście. a mając zaufanie do babki, bo psy chętnie wracają, wiadomo, że krzywdy im nie robi. Quote
kora78 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 magda powiedz,czy Twoja fryzjerka w bolesłąwcu przyjmuje? tam chyba tylko jedna fryzjerka jest? taka domowa? ania? Quote
leni356 Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 on chyba ze strachu tak, może nigdy w życiu nie był czesany :( Quote
magda z. Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='kora78']magda powiedz,czy Twoja fryzjerka w bolesłąwcu przyjmuje? tam chyba tylko jedna fryzjerka jest? taka domowa? ania?[/QUOTE] są juz dwie co najmniej. Jedna u wetki - Paulina, to o niej pisałam. Drugi salon otworzył się na al. 1000-lecia, z psem przechodze to mam oko;) kiedyś też był u wetów na Piastów, ale nie wiem czy nadal funkcjonuje. O domowych nie wiem. Ja nie miałam psów do strzyżenia jeszcze. Quote
kora78 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 No to żadnego z tych nie znam. Ja miałąm na myśli domowego fryzjera, bez zakłądu jeszcze. Ale jak kojarzę to chyba miejscowości pomyliłam.. :( Quote
magda z. Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='kora78']No to żadnego z tych nie znam. Ja miałąm na myśli domowego fryzjera, bez zakłądu jeszcze. Ale jak kojarzę to chyba miejscowości pomyliłam.. :([/QUOTE] z okolic Wałbrzycha znam jedną domową:) udziela się w seterkach i nawet jednego ma jako tymczasa u siebie od nas z Dłuzyny:) Quote
kora78 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 nie, nie. ja miałąm na myśli Lwówek Śląski, tam koleżanka domowo przyjmuje, a zakłąd ma w jeleniej górze. obiecałą mi dogomaniackie psiaki strzyc wolontariacko :) ale Tibi już ma swoją fryzjerkę tanio i dojazd do tamtych miast byłby droższy, niż ta fryzjerka miejscowa Quote
zuziaM Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Najpierw sie zajme Rumeczkiem, a nastepny w kolejce jest Tibbi. Ale czekam, az bedzie wreszcie cieplej ... czy moze wiecie, kiedy to wreszcie nastapi ???????? Quote
magda z. Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='kora78']nie, nie. ja miałąm na myśli Lwówek Śląski, tam koleżanka domowo przyjmuje, a zakłąd ma w jeleniej górze. obiecałą mi dogomaniackie psiaki strzyc wolontariacko :) ale Tibi już ma swoją fryzjerkę tanio i dojazd do tamtych miast byłby droższy, niż ta fryzjerka miejscowa[/QUOTE] a to ja do Lwówka mam około 20km;) tam jest też hotelik dla psiaków, od jakiegoś czasu sa tam też dogomaniackie psiaki - ja w listopadzie chyba Bilona wiozłam,ale on juz dom znalazł. Quote
Onaa Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Czekamy na nowe zdjęcia troszke zarośnietego Tibbiego :). Quote
Lucyna Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 skończyło się allegro Tibbiego - wznowić w starej wersji, czy coś zmieniamy? Może nowe fotki, albo tytuł? http://www.allegro.pl/item1011787729_tibbi_kudlaty_piesek_w_typie_pona_do_adopcji.html Quote
Recommended Posts