kora78 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 no chyba malusieńko. szkoda samemu się męczyć, skoro tak tanio. ale to pewnie wielki wyjątek, normalknie to tyle nie kosztuje zapewne. wielki gest :) Quote
zuziaM Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Oj, tak. Jestem naporawde ogromnie wdzieczna, ze miala chec pomoc. Specjalnie dla tych .... i przyszlych takich schroniskowych biedactw, kupila ostrze do maszynki .... drogie, bardzo drogie .... Quote
magda z. Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 pewnie i tak jej się przyda na zapuszczone yorasy-ostatnio byłam u wetki, a tam fryzjerka też ma swój gabinet - ale się ludzikom zebrała, roczny york, a tak zadredzony, jakby ze schronu wyszedł. Niedlugo ise zacznie wysyp tych psów Quote
leni356 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Czy ktoś może pomóc w ogłaszaniu Tibbiego? Quote
leni356 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Błagam pomóżcie utrzymać Tibbiego w hoteliku, fundusze w skarpecie kudłaczy topnieją, Tibbi bardzo prosi o wsparcie i ogłoszenia Ponieważ na wątku nie ma wiele osób - porozsyłajcie proszę do znajomych. Tibbi bardzo potrzebuje pomocy.. Quote
magda z. Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Uroczy-kudlacz-Tibbi-czeka-na-domek-W0QQAdIdZ189463781 zdjęcia nowe dodoam, bo mi dogo siadło, będzie miał taki zestaw jak lupi Quote
leni356 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [quote name='magda z.']http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Uroczy-kudlacz-Tibbi-czeka-na-domek-W0QQAdIdZ189463781 zdjęcia nowe dodoam, bo mi dogo siadło, będzie miał taki zestaw jak lupi Super, dziękuję :) Pani zainteresowana się nie zdecydowała niestety, mąż się na razie nie zgadza Quote
magda z. Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 może ktos inny się znajdzie w takim wypadku. Fajnie by było, gdyby któryś z chłopaków poszedł do domu. U nas tez po woli odmrożenia atmosfery zapadła cisza... ja muszę jescze kilka portali obskoczyć dodatkowo. Quote
leni356 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 magda z. napisał(a):może ktos inny się znajdzie w takim wypadku. Fajnie by było, gdyby któryś z chłopaków poszedł do domu. U nas tez po woli odmrożenia atmosfery zapadła cisza... ja muszę jescze kilka portali obskoczyć dodatkowo. Muszą się znaleźć domki, fajne z nich psiaczki, a i urody im nie brakuje Quote
magda z. Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 właśnie dzwoniła do mnie Beata, po szczeniaka dzwonią, może się ruszy z tymi... Quote
Lidan Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Dziękuję za zaproszenie. Na razie tylko zaznaczę, a poczytam wieczorkiem. Lubię takie kudłacze :-) Quote
zuziaM Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 trzeba tylko pamietac, ze to labuziak i dran. Obwarszal mnie dzisiaj, jak mu lape ze smyczy odplatywalam.... ale robi to w tak przeuroczy sposob, ze naprawde mam wrazenie, ze to jego warczenie to z takiej niecierpliwosci .... a nie zeby ugryzc. Quote
koosiek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Przepraszam z OT, ale... ...ale na wątku Johny'ego nie ma prawie nikogo, nikt się nim nie interesuje. Psiak najlepsze lata swojego życia marnuje w schronisku... Pewnie już dawno miałby dom, gdyby nie to, że ma problemy neurologiczne (padaczka, niedorozwój móżdżku). Proszę, zajrzyjcie na jego wątek, ja już nie mam pomysłów, jak mu pomóc http://www.dogomania.pl/threads/117459-chory-na-padaczkAE-Johny-mA-ody-rezolutny-psiak-a-caA-ym-jego-A-wiatem-jest-Azyl Quote
leni356 Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Zapraszamy na bazarek dla kudłaczków, między innymi dla Tibbiego. Mantis, dziękujemy za wystawienie :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/181163-Bazarkowy-zawrA-t-gA-owy-KsiAE-A-ki-perfumy-ciuszki-i-inne-rA-A-noA-ci-Dla-KudA-aczy-20III Quote
magda z. Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 mam nadzieję, że Tibbi też znajdzie swoich ludzi, on ma więcej wejsć niż Lupi na gumtree i innych portalach. W ogłoszeniach podaję dolnośląskie, chociaz i tak często ludzie dzwonią spoza, ale to by było mniej problemów z transportem zawsze. Quote
Lidan Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Śliczny ten Tibbi :iloveyou: Niestety finansowo nie mogę pomóc :( Quote
Lidan Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Śliczny ten Tibbi :iloveyou: Niestety finansowo nie mogę pomóc :( Quote
zuziaM Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Jest przesliczny. Ten pysio to ma taki slodki, ze tylko do calowania !!!!!! Wredotka malutka z niego, ale slodki niesamowicie ! A tak mnie wita zawsze, jak sie zblizam do kojca .... no nie jest cudowny ????? Znow nam dzisiaj spadl snieg ........ A wczoraj podczas spacerow z psiakami juz skowronki nam nad glowa spiewaly ...... Bylo tak cudownie .... A dzisiaj .... zima znowu ....... kiedy wreszcie sobie pojdzie ????? Jak dla mnie juz by mogla nigdy do nas nie wracac ...... . Quote
magda z. Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 dodałam to pierwsze foto do ogłoszeń które ma Quote
magda z. Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Tibbi miał szczęście, bo zaczynają się cieczki i awantury, mógłby skończyć jak ten psiak z Dłuzyny http://www.dogomania.pl/threads/181237-zmasakrowany-przez-inn*****-ledwo-A-yjAE-cy-bA-aga-o-pomoc Quote
leni356 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Przyszło 20 zł od pani Basi dla Tibbiego - bardzo dziękujemy Quote
zuziaM Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Robie dzisiaj w ogole wszystkie rozliczenia .... Tibbi ma pobyt oplacony ............. do 07.03.2010 Quote
magda z. Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Ogłoszenia Tibbiego wciąz sa, mam od kilku dni konto na allegratce to go dodam, na lokalnym bogatyńskim portalu też - tylko opanujemy sytuację z cc, która w Bytomiu uciekła po strzale z petardy, ale pracownicy schronu wysłali foto i właścicielka już tam jedzie, wygląda na naszą Eccię Quote
leni356 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='magda z.']Ogłoszenia Tibbiego wciąz sa, mam od kilku dni konto na allegratce to go dodam, na lokalnym bogatyńskim portalu też - tylko opanujemy sytuację z cc, która w Bytomiu uciekła po strzale z petardy, ale pracownicy schronu wysłali foto i właścicielka już tam jedzie, wygląda na naszą Eccię[/QUOTE] Bardzo dziękujemy za pomoc w ogłoszeniach Quote
Poker Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Bazarek również i na Tibbi http://www.dogomania.pl/threads/181584-OZDA-B-SIAE-NA-WIOSNAE-dla-kudA-aczy-i-kilku-bid-Do-15-03?p=14270846#post14270846, podnoście czasem. Quote
Recommended Posts