Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, tak. Jestem naporawde ogromnie wdzieczna, ze miala chec pomoc.
Specjalnie dla tych .... i przyszlych takich schroniskowych biedactw, kupila ostrze do maszynki .... drogie, bardzo drogie ....

Posted

pewnie i tak jej się przyda na zapuszczone yorasy-ostatnio byłam u wetki, a tam fryzjerka też ma swój gabinet - ale się ludzikom zebrała, roczny york, a tak zadredzony, jakby ze schronu wyszedł. Niedlugo ise zacznie wysyp tych psów

Posted

Błagam pomóżcie utrzymać Tibbiego w hoteliku, fundusze w skarpecie kudłaczy topnieją, Tibbi bardzo prosi o wsparcie i ogłoszenia

Ponieważ na wątku nie ma wiele osób - porozsyłajcie proszę do znajomych. Tibbi bardzo potrzebuje pomocy..

Posted

może ktos inny się znajdzie w takim wypadku. Fajnie by było, gdyby któryś z chłopaków poszedł do domu. U nas tez po woli odmrożenia atmosfery zapadła cisza... ja muszę jescze kilka portali obskoczyć dodatkowo.

Posted

magda z. napisał(a):
może ktos inny się znajdzie w takim wypadku. Fajnie by było, gdyby któryś z chłopaków poszedł do domu. U nas tez po woli odmrożenia atmosfery zapadła cisza... ja muszę jescze kilka portali obskoczyć dodatkowo.

Muszą się znaleźć domki, fajne z nich psiaczki, a i urody im nie brakuje

Posted

trzeba tylko pamietac, ze to labuziak i dran.
Obwarszal mnie dzisiaj, jak mu lape ze smyczy odplatywalam.... ale robi to w tak przeuroczy sposob, ze naprawde mam wrazenie, ze to jego warczenie to z takiej niecierpliwosci .... a nie zeby ugryzc.

Posted

Przepraszam z OT, ale...

...ale na wątku Johny'ego nie ma prawie nikogo, nikt się nim nie interesuje. Psiak najlepsze lata swojego życia marnuje w schronisku... Pewnie już dawno miałby dom, gdyby nie to, że ma problemy neurologiczne (padaczka, niedorozwój móżdżku). Proszę, zajrzyjcie na jego wątek, ja już nie mam pomysłów, jak mu pomóc

http://www.dogomania.pl/threads/117459-chory-na-padaczkAE-Johny-mA-ody-rezolutny-psiak-a-caA-ym-jego-A-wiatem-jest-Azyl

Posted

mam nadzieję, że Tibbi też znajdzie swoich ludzi, on ma więcej wejsć niż Lupi na gumtree i innych portalach. W ogłoszeniach podaję dolnośląskie, chociaz i tak często ludzie dzwonią spoza, ale to by było mniej problemów z transportem zawsze.

Posted

Jest przesliczny. Ten pysio to ma taki slodki, ze tylko do calowania !!!!!!
Wredotka malutka z niego, ale slodki niesamowicie !

A tak mnie wita zawsze, jak sie zblizam do kojca .... no nie jest cudowny ?????

Znow nam dzisiaj spadl snieg ........
A wczoraj podczas spacerow z psiakami juz skowronki nam nad glowa spiewaly ...... Bylo tak cudownie ....
A dzisiaj .... zima znowu ....... kiedy wreszcie sobie pojdzie ?????
Jak dla mnie juz by mogla nigdy do nas nie wracac ......
.

Posted

Ogłoszenia Tibbiego wciąz sa, mam od kilku dni konto na allegratce to go dodam, na lokalnym bogatyńskim portalu też - tylko opanujemy sytuację z cc, która w Bytomiu uciekła po strzale z petardy, ale pracownicy schronu wysłali foto i właścicielka już tam jedzie, wygląda na naszą Eccię

Posted

[quote name='magda z.']Ogłoszenia Tibbiego wciąz sa, mam od kilku dni konto na allegratce to go dodam, na lokalnym bogatyńskim portalu też - tylko opanujemy sytuację z cc, która w Bytomiu uciekła po strzale z petardy, ale pracownicy schronu wysłali foto i właścicielka już tam jedzie, wygląda na naszą Eccię[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy za pomoc w ogłoszeniach