Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zuziaM napisał(a):
Rozmawialam przed chwila z pania zainteresowana Tibbusiem.
Przegada sprawe jeszcze z corka i moze przyjada poznac Tibbunia w weckend.
Pani mieszka w domku i chce pieska do domu, na dworze ma drugiego pieska.
Tibbiego wypatrzyla corka .... zakochala sie , bo stracily zupelnie takiego samego psiaczka.
Najfajniejsze jest to, ze pani zna dobrze problem z zabiegami kosmetycznymi tej rasy ..... Jej poprzedni psiak nienawidzil tych zabiegow i nawet gryzl....
Przed kazdym strzyzeniem czy czesaniem , najpierw musiala byc wizyta u weterynarza ......
Ja takiego wlasnie domku bym zczyla Tibbulkowi .......... Wiec juz trzymam zacisniete kciuki.
Poki co wyslalam pani wszystkie zdjecia niunka ( bo w ogloszeniu bylo jedno tylko ).
No i pani ma sie odezwac, kiedy ewentualnie przyjada.
Pani mieszka w Trzebnicy.

Ciekawe gdzie pani wypatrzyła Tibbusia :) ?

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07 napisał(a):
Ja znowu nie mogę się doszukać jaki dokładnie duży jest Tibbuś.

Tibbi jest wielkości spaniela, ok 12 kg waży. Są dwa domki chętne na Tibbiego, drugi domek też poinformowany o jego nienawiści do szczotek i zabiegów pielęgnacyjnych, mają zaprzyjaźnioną panią fryzjerkę która daje sobie radę z ciężkimi przypadkami. Umówiłam się z panią na telefon w sobotę kiedy będziemy już widzieć czy pierwszy domek się zdecyduje

Posted

No i ja sie juz nie moge doczekac.
Taki przecudny psiaczek z Tibbunia ..... a tak dlugo juz czeka ....
Juz mezowi powiedzialam dzisiaj, ze bedzie tesknil za Tibbuniem .... Bo kiedy razem chodzimy na spacery, to wlasnie on Tibbunia zawsze prowadzi ....
Pogada sobie z nim zawsze po drodze ......ponarzeka, ze Tibbus lata w trawach ... wacha... myszkuje ......
Oj, zateskni jeszcze ..... zateskni .....
Ale i tak zyczymy Tibbuniowi juz nareszcie domu ... najwspanialszego !!! To kochane psiatko, ktore na taki zasluguje.

Posted

Tym razem udało się , zaczynam powoli przywracać chałupę do stanu używalności, bo córki mnie "zgwłaciły" i powynosiły na górę co się dało, więc mam w chałupie kipisz.

Posted

trzymam kciuki za słodziaka.
Na jakiś czas "zdradziłam" kudłatki ,ale już się poprawiam i wracam do nich.Za tydzień przyjeżdża do nas synuś naszej ukochanej Duni.