Onaa Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 zuziaM napisał(a):Rozmawialam przed chwila z pania zainteresowana Tibbusiem. Przegada sprawe jeszcze z corka i moze przyjada poznac Tibbunia w weckend. Pani mieszka w domku i chce pieska do domu, na dworze ma drugiego pieska. Tibbiego wypatrzyla corka .... zakochala sie , bo stracily zupelnie takiego samego psiaczka. Najfajniejsze jest to, ze pani zna dobrze problem z zabiegami kosmetycznymi tej rasy ..... Jej poprzedni psiak nienawidzil tych zabiegow i nawet gryzl.... Przed kazdym strzyzeniem czy czesaniem , najpierw musiala byc wizyta u weterynarza ...... Ja takiego wlasnie domku bym zczyla Tibbulkowi .......... Wiec juz trzymam zacisniete kciuki. Poki co wyslalam pani wszystkie zdjecia niunka ( bo w ogloszeniu bylo jedno tylko ). No i pani ma sie odezwac, kiedy ewentualnie przyjada. Pani mieszka w Trzebnicy. Ciekawe gdzie pani wypatrzyła Tibbusia :) ? Quote
Onaa Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ja znowu nie mogę się doszukać jaki dokładnie duży jest Tibbuś. Quote
leni356 Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Dogo07 napisał(a):Ja znowu nie mogę się doszukać jaki dokładnie duży jest Tibbuś. Tibbi jest wielkości spaniela, ok 12 kg waży. Są dwa domki chętne na Tibbiego, drugi domek też poinformowany o jego nienawiści do szczotek i zabiegów pielęgnacyjnych, mają zaprzyjaźnioną panią fryzjerkę która daje sobie radę z ciężkimi przypadkami. Umówiłam się z panią na telefon w sobotę kiedy będziemy już widzieć czy pierwszy domek się zdecyduje Quote
zuziaM Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 No i ja sie juz nie moge doczekac. Taki przecudny psiaczek z Tibbunia ..... a tak dlugo juz czeka .... Juz mezowi powiedzialam dzisiaj, ze bedzie tesknil za Tibbuniem .... Bo kiedy razem chodzimy na spacery, to wlasnie on Tibbunia zawsze prowadzi .... Pogada sobie z nim zawsze po drodze ......ponarzeka, ze Tibbus lata w trawach ... wacha... myszkuje ...... Oj, zateskni jeszcze ..... zateskni ..... Ale i tak zyczymy Tibbuniowi juz nareszcie domu ... najwspanialszego !!! To kochane psiatko, ktore na taki zasluguje. Quote
magda z. Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 trzymam kciukasy mocno, bo czas najwyższy chłopakowi do domu:) Quote
kora78 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 wspaniałe wieści! trzymam kciuki! Trzebnica dośc blisko, nie pół Polski, to mogą jeździć w kółko i się zastanawiać :) Quote
Poker Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 a po co mają jeździć w kółko? Niech przyjadą raz i go zabiorą :evil_lol: Quote
leni356 Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Przez to zagrożenie powodziowe na razie domki się wstrzymały, czekamy Quote
Onaa Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Poker napisał(a):Oj, Tibusiu ,,żebyś tym razem miał szczęście Poker, a Ty jesteś bezpieczna tam we Wrocławiu ?! Quote
Poker Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Tym razem udało się , zaczynam powoli przywracać chałupę do stanu używalności, bo córki mnie "zgwłaciły" i powynosiły na górę co się dało, więc mam w chałupie kipisz. Quote
zuziaM Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 A kochany Tibbulek pozdrawia i bardzo dziekuje cioteczce leni za superasna, najukochansza pileczke !!!!! Quote
magda z. Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 jak jest mniej mokry to dużo lepiej wygląda - jak sobie go przypomnę z tego foto ze schronu, gdzie wyglądał jak zmokła kura, to teraz ma dużo fajniejsze barwy. Quote
leni356 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Wygląda ślicznie. Jak on się biedaczek do tej piłeczki przywiązał Quote
Poker Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 leni356 napisał(a):W przyszłym tygodniu Tibbi ma wizytę to świetnie , oby z dobrymi efektami. Quote
Poker Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 co u kudłaczka kochanego słychać? coś się szykuje? Quote
Poker Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 trzymam kciuki za słodziaka. Na jakiś czas "zdradziłam" kudłatki ,ale już się poprawiam i wracam do nich.Za tydzień przyjeżdża do nas synuś naszej ukochanej Duni. Quote
Recommended Posts