leni356 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='Lucyna']skończyło się allegro Tibbiego - wznowić w starej wersji, czy coś zmieniamy? Może nowe fotki, albo tytuł? http://www.allegro.pl/item1011787729_tibbi_kudlaty_piesek_w_typie_pona_do_adopcji.html Chyba zaczekamy na nowe fotki. Dzięki Lucynko :loveu: Quote
leni356 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Wpłynęło 20 zł od pani Basi dla Tibbiego - dziękujemy :Rose: Quote
zuziaM Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Wplynely pieniazki od leni za kolejny okres hotelowania : 08.05.2010 do 07.06.2010 Quote
Lucyna Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Czekamy na zdjęcia, tylko pogoda nie do przyjęcia ... Quote
kora78 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 ale fotki,oby bez desdzczu i w brzydki dzien dla ciotek z dogo cyknac mozna. nie takie do ogloszen,ale dla nas tylko :) Quote
zuziaM Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Oooo ..... no prosze ... cioteczki sie zdjec nie moga doczekac, a ja wlasnie dzisiaj pomyslalam, ze moze by troszke porobic .... I na porannym spacerze popstrykalam troszke. Tibbuniowi potwornie ciezko zdjecia robic, bo on jest strasznie zywiutki ! Wiecznie w ruchu i na 20 zdjec, kilka sie nadaje do pokazania..... Zarosl nasz chlopaczek juz troszke. Czesze go , na ile mi oczywiscie pozwala ten maly nerwus ! Warczy na mnie przy tym ...... lobuziak. Ale nie rusz mnie to i robie swoje ! Quote
Onaa Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 To są przepiękne zdjęcia :). Takich właśnie trzeba było Tibusiowi :). On taki troszkę zarośnięty dopiero ładnie wygląda. Teraz musi się w nim ktoś zakochać. Quote
Lucyna Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Piękne zdjęcia i piękny Tibbi, dzisiaj odnowię allegro ... dzięki zuziu :loveu: Quote
Poker Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Śliczny łobuziak, szczególnie na 2.pierwszych zdjęciach. Quote
kora78 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 foto nr 2 to moj faworyt ale on piekny taki odrosnierty ciutke, z lwia glowka ogon juz tez nabral uroku :) pieknie do ogloszen Quote
Lucyna Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Odnowione allegro z nowymi zdjęciami, czy zmienić coś w tekście? http://www.allegro.pl/item1045238466_tibbi_kudlaty_piesek_w_typie_pona_do_adopcji.html Może tym razem ktoś zauważy pięknisia? Quote
Onaa Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Lucyna']Odnowione allegro z nowymi zdjęciami, czy zmienić coś w tekście? http://www.allegro.pl/item1045238466_tibbi_kudlaty_piesek_w_typie_pona_do_adopcji.html Może tym razem ktoś zauważy pięknisia? A czy on faktycznie jest taki spokojny ? Bo ZuziaM pisała, że nie ma jak mu zrobić zdjęć bo on taki żywotny :). A, ja bym zmieniła, jeśli można, na allegro główne zdjęcie, to co jest na początku ogłoszenia po prawej, to zbliżenie ze zdjęcia: http://images43.fotosik.pl/295/2ae5369595eb8aa0med.jpg. I jeszcze dodała to zdjęcie: http://images37.fotosik.pl/290/acb96802ff1f0eb3med.jpg. Może można też dopisać, że został uratowany ze schroniska i wyciągnięty, ponieważ był gryziony przez inne psy w boksie. Quote
Lucyna Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Dzięki za uwagi, spróbuję zmodyfikować. To małe zdjęcie tzn. miniaturka nie chce mi się zmienić. Odnowiłam na podstawie poprzedniego i "kicha". Poprzednio Tibbi miał obserwatorów i może to jest przyczyna. Jeśli ktoś może pomóc w tej podmiance to proszę napisać jak to zrobić :lol: Quote
zuziaM Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ja jeszcze dopisze, ze Tibbus nie jest zbyt fotogeniczny .... On w rzeczywistosci jest przecudny po prostu !!!!!! Zadne zdjecie nie oddaje jego urody. Ale niektore psiaki tak maja .... m.inn. moja sunia osobista Inusia tez tak ma ...... i hotelowa Mia tak samo .... Cudna i przesliczna .... a na zdjeciach ... zupelnie inna.... Quote
Lucyna Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ja też tak mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pracuję nad zmianą w allegro :cool3: może się uda zmienić tą miniaturkę ... Quote
magda z. Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 czasami miniaturka "zaskoczy" po kilku dniach, ja tak miałam kilka razy Quote
Onaa Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 magda z. napisał(a):czasami miniaturka "zaskoczy" po kilku dniach, ja tak miałam kilka razy Ja akurat się na allegro zupełnie nie znam :roll:. Quote
Lucyna Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Też nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje, miałam przypadki, że poszło bez problemu. Wykasowałam wszystkie zdjęcia jako dodatek w ogłoszeniu, ponieważ pomimo wymiany cały czas pokazywały się w starej wersji. To znaczy podczas zmiany w podglądzie było ok, natomiast po zaakceptowaniu zmian wracało do wersji pierwotnej. Zobaczę za dwa dni, może uda się coś z tym zrobić. Quote
kora78 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 a nie zaznacza się takim ptaszkiem, któe foto ma być mniaturą? na innych tak czasemi bywa Quote
magda z. Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 zaznacza się, a nawet po wymienieniu wszystkich zdjeć pozostaje stare, jak u Lucyny. To coś u nich, bo nie zawsze sprzęga w tym zakresie Quote
zuziaM Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Rozmawialam przed chwila z pania zainteresowana Tibbusiem. Przegada sprawe jeszcze z corka i moze przyjada poznac Tibbunia w weckend. Pani mieszka w domku i chce pieska do domu, na dworze ma drugiego pieska. Tibbiego wypatrzyla corka .... zakochala sie , bo stracily zupelnie takiego samego psiaczka. Najfajniejsze jest to, ze pani zna dobrze problem z zabiegami kosmetycznymi tej rasy ..... Jej poprzedni psiak nienawidzil tych zabiegow i nawet gryzl.... Przed kazdym strzyzeniem czy czesaniem , najpierw musiala byc wizyta u weterynarza ...... Ja takiego wlasnie domku bym zczyla Tibbulkowi .......... Wiec juz trzymam zacisniete kciuki. Poki co wyslalam pani wszystkie zdjecia niunka ( bo w ogloszeniu bylo jedno tylko ). No i pani ma sie odezwac, kiedy ewentualnie przyjada. Pani mieszka w Trzebnicy. Quote
Lucyna Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 ja też ... :lol: hura .. zmieniła się miniaturka, chyba znalazłam sposób :roll: Quote
Recommended Posts