Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oooo ..... no prosze ... cioteczki sie zdjec nie moga doczekac, a ja wlasnie dzisiaj pomyslalam, ze moze by troszke porobic ....
I na porannym spacerze popstrykalam troszke.
Tibbuniowi potwornie ciezko zdjecia robic, bo on jest strasznie zywiutki ! Wiecznie w ruchu i na 20 zdjec, kilka sie nadaje do pokazania.....

Zarosl nasz chlopaczek juz troszke. Czesze go , na ile mi oczywiscie pozwala ten maly nerwus ! Warczy na mnie przy tym ...... lobuziak. Ale nie rusz mnie to i robie swoje !

Posted

To są przepiękne zdjęcia :). Takich właśnie trzeba było Tibusiowi :).
On taki troszkę zarośnięty dopiero ładnie wygląda.
Teraz musi się w nim ktoś zakochać.

Posted

[quote name='Lucyna']Odnowione allegro z nowymi zdjęciami, czy zmienić coś w tekście?
http://www.allegro.pl/item1045238466_tibbi_kudlaty_piesek_w_typie_pona_do_adopcji.html
Może tym razem ktoś zauważy pięknisia?

A czy on faktycznie jest taki spokojny ? Bo ZuziaM pisała, że nie ma jak mu zrobić zdjęć bo on taki żywotny :).
A, ja bym zmieniła, jeśli można, na allegro główne zdjęcie, to co jest na początku ogłoszenia po prawej, to zbliżenie ze zdjęcia:
http://images43.fotosik.pl/295/2ae5369595eb8aa0med.jpg.
I jeszcze dodała to zdjęcie:
http://images37.fotosik.pl/290/acb96802ff1f0eb3med.jpg.
Może można też dopisać, że został uratowany ze schroniska i wyciągnięty, ponieważ był gryziony przez inne psy w boksie.

Posted

Dzięki za uwagi, spróbuję zmodyfikować. To małe zdjęcie tzn. miniaturka nie chce mi się zmienić. Odnowiłam na podstawie poprzedniego i "kicha".
Poprzednio Tibbi miał obserwatorów i może to jest przyczyna. Jeśli ktoś może pomóc w tej podmiance to proszę napisać jak to zrobić :lol:

Posted

Ja jeszcze dopisze, ze Tibbus nie jest zbyt fotogeniczny .... On w rzeczywistosci jest przecudny po prostu !!!!!! Zadne zdjecie nie oddaje jego urody.
Ale niektore psiaki tak maja .... m.inn. moja sunia osobista Inusia tez tak ma ...... i hotelowa Mia tak samo .... Cudna i przesliczna .... a na zdjeciach ... zupelnie inna....

Posted

magda z. napisał(a):
czasami miniaturka "zaskoczy" po kilku dniach, ja tak miałam kilka razy

Ja akurat się na allegro zupełnie nie znam :roll:.

Posted

Też nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje, miałam przypadki, że poszło bez problemu. Wykasowałam wszystkie zdjęcia jako dodatek w ogłoszeniu, ponieważ pomimo wymiany cały czas pokazywały się w starej wersji. To znaczy podczas zmiany w podglądzie było ok, natomiast po zaakceptowaniu zmian wracało do wersji pierwotnej. Zobaczę za dwa dni, może uda się coś z tym zrobić.

Posted

Rozmawialam przed chwila z pania zainteresowana Tibbusiem.
Przegada sprawe jeszcze z corka i moze przyjada poznac Tibbunia w weckend.
Pani mieszka w domku i chce pieska do domu, na dworze ma drugiego pieska.
Tibbiego wypatrzyla corka .... zakochala sie , bo stracily zupelnie takiego samego psiaczka.
Najfajniejsze jest to, ze pani zna dobrze problem z zabiegami kosmetycznymi tej rasy ..... Jej poprzedni psiak nienawidzil tych zabiegow i nawet gryzl....
Przed kazdym strzyzeniem czy czesaniem , najpierw musiala byc wizyta u weterynarza ......
Ja takiego wlasnie domku bym zczyla Tibbulkowi .......... Wiec juz trzymam zacisniete kciuki.
Poki co wyslalam pani wszystkie zdjecia niunka ( bo w ogloszeniu bylo jedno tylko ).
No i pani ma sie odezwac, kiedy ewentualnie przyjada.
Pani mieszka w Trzebnicy.