Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuziaM napisał(a):
Robie dzisiaj w ogole wszystkie rozliczenia ....
Tibbi ma pobyt oplacony ............. do 07.03.2010

Zrobiłam dziś przelew dla Tibbiego 350 zł, z czego 20 zł jest od pani Basi i 330 zł ze Skarpety kudłaczy

Posted

Wczoraj przy okazji wizyty u pani doktor z e Skubim, zawiozlam do badania kupke Tibbiego.
I niestety .... ma wlosoglowke .... Stad te rzadkie dosc kupki i jakis czas temu nieco krwi nawet widzialam.... chociaz juz ostatnio sie nie pojawiala.
Myslalam wiec, ze to moze byc po prostu spowodowane mala biegunka.
Dzisiaj kupuje tablety na robale ........

Posted

Tibbi juz dostal tabletke i dla Mii od razu wzielam tez. I tak trzeba by ja odrobaczyc, a lepiej od razu porzadna tabletka, zeby wlosoglowke zabila. Jest duze prawdopodobienstwo, ze tez ma, bo z tego samego schroniska.

A pani Ania - fryzjerka juz powiadomiona, ze bedzie nowa klientka i ... czeka na nas.

Posted

włosogłówkę trudno się leczy. Tami dopiero po 4 kuracji się wyleczyła. Podobno najlepszy jest Drontal Plus. Dostała przez 2 dni pod rząd i po 10 dniach 3.raz i od tej pory był spokój

Posted

Poker napisał(a):
ale rewelacyjny chłopak, mam nadzieję,że jednak ktoś szybko się w nim zakocha, mimo że z adopcjami cienko .

Ja też mam nadzieję. Z adopcjami ostatnio masakra, telefon milczy.

Tibbi prześliczny :loveu:

Posted

Poker napisał(a):
mam z bazarku chociaż 15 zł dla piesia.Na jakie konto wpłacić?

Pokerku, Tibbi bardzo dziękuje. Możesz wpłacić na skarpetę kudłaczy

Posted

Wczoraj Tibus dostal ode mnie pileczke tenisowa .......
Jaka byla radosc, to trudno opisac, jak sie tego nie zobaczy .....
On jest z ta pileczka nierozlaczny ..... nosi ja stale w mordeczce ... zakopuje w kocyk w budce, a potem jej szuka ... wywleka kocyk i szuka jej grzebiac w kocu .....
Nawet na spacerki pileczke zabiea ze soba ..... po drodze ja kladzie gdzies pod drzewkiem, a jak wracamy, to pedzi zeby ja zabrac znow do siebie .....
Musze pamietac, zeby ze spacerku kolo pileczki przejsc, bo by Tibbus byl zasmucony .......
Jajciu, jak ja juz bum chciala domek dla niego .......
To jest piesio tak wesoly i zabawowy, ze zameczy swoich opiekunow zabawkami, ktore bedzie im stale przynosil ......
ale to jest takie urocze, ze nie da rady sie o to gniewac ..... Jest fantastyczny !!!!!
Ale ostatnio juz zaczyna smutniec ...... czasami stoi w kojczyku bez ruchu, z opuszczona glowka ........
I tak bardzo sie ozywia, kiedy ide do niego, zeby chociaz chwilke sie z nim pobawic .......