Agnieszka(Visenna) Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 chwilunia, to ile tych psow jest ich? dwie czilki, biala suka, suka jamnikowata... masakra jakas. Quote
Basia1244 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Podejrzewam Agnieszko, że tyle jest tych "prywatnych" pani S., ile rasowych - jak widać do niej należy pudelek, jamnik, benek, cziłki ... kundelki można brać do woli. Quote
xmartix Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [B]beka[/B] jasne że ogłaszaj [B]dziewczyny[/B] jeżeli przy zdjęciu jest napisane że to jest pies państwa s. to na razie nie ruszamy sprawy (oprócz CZiłek długowłosych i Łatki), bo będzie Demi z babką gadać które z nich wyda a które nie [B]do wszystkich:[/B] przejrzyjcie sobie jeszcze raz pieski, bo powstawiałam lepsze zdjęcia i nowe zdjęcia... może znajdzie się dla nich jakiś dt... Quote
leni356 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Czy suni nr 29 już nie ma? [url]http://img195.imageshack.us/img195/5311/29ae.jpg[/url] Quote
zuziaM Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [B]Dziewczyny, ja [U]na razie[/U] musze zrezygnowac z wziecia bialej pudelki[/B]. Wlasnie dostalam prosbe o zabranie ze schroniska kolo nas dalmatynki. I musze ja dac do swojej mamy, bo u mnie sa tylko budki w kojcach na zewnatrz, a dalmatynka w czyms takim zginie zima ...... [B]Ale ta dredzikowata sunia FISIA nr 106 - jak najbardziej niech przyjezdza.[/B] A pudelka , jak tylko dalmatynka odjedzie. Mam nadzieje, ze te pudelki nie maja tam az takiej tragedii i wytrzymaja jeszcze troszke. Quote
xmartix Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Leni z tego co wiadomo nam ta sunia jeszcze jest ja naciskam dziewczyny zeby mi daly aktualizacje, ale mysle ze i tak wszytskie praktycznie caly czas tam sa, wiec bierzcie ktore mozecie Quote
xmartix Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 najgorzej mają te wystraszone biedaki, dzisiaj jeszcze mam uzupelnic pare zdjec do opisow Quote
milosnicy zwierzat Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='zuziaM'] . [B]Ale ta dredzikowata sunia FISIA nr 106 - jak najbardziej niech przyjezdza.[/B] [/QUOTE] napiszcie coś więcej o tej suni w jakim jest ona typie Quote
xmartix Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 od nr 114 do 120 te psy nie są do adopcji Quote
demi Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 [quote name='milosnicy zwierzat']napiszcie coś więcej o tej suni w jakim jest ona typie[/QUOTE] ona jest jak jamnik mieszany z yorkiem:P coś w stylu tych takich długich psów z długim włosem sky cośtam. Jest jedna młoda Fisia i starsza, jej matka. jeśli jeszcze jest onka 45 to mamy dla niej domek we wro Pudelka Fanta 95 mamy dla niej dt we Wro u naszej Lucynki, która strzyże psy ze schonu. Jej znajoma weźmie na stałe także 2 cziłki- te długowłose, trzeba będzie dopilnować sterylek, ale mamy sprawdzony, dobry dom. nr 29 kudłata, leni, jeśli ona będzie to mam ją brać do zuzi m ? bo nie wiadomo czy biedulka jest, ostatnio jej nie widziałam. A nikt nie wiedział o jakiego mi chodzi bo nie miałam ze sobą zdjeć. Dla zuzi m biorę Fisie, starszą nr 98 , i może jeszcze coś;> niech sie dziewczyna z tym prześpi :) no to to by chyba było na razie na tyle, tak? :) Quote
GoskaGoska Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 demi zuzia chciala : [B]cyt; sunia FISIA nr 106 - jak najbardziej niech przyjezdza.[/B] Quote
demi Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 [quote name='GoskaGoska']demi zuzia chciala : [B]cyt; sunia FISIA nr 106 - jak najbardziej niech przyjezdza.[/B][/QUOTE] ale ja zadzwoniłam do zuzi i zmolestowałam ją zeby wzieła jej mamę, troszke starszą. Bo dla młodszej moze bede mieć dt:D i Zuzia sie zgodziłą :) także nic nie mieszkam:)) Tel do Pani Gabrieli S. 725-625-169 , myślę, ze to nie tajemnica:) Może coś uda sie ws berneńki dogadać... Quote
Madallena Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 nie chce mi sie brnac przez caly watek, ale mam pytanie. Pamietacie taka sunie lezaca na slomie z zebrami na wierzchu? Jak ona sie ma? (mam nadzieje, ze wytlumaczylam o ktora chodzi...) czy jest tam jeszcze, czy zostala zabrana? a jak zabrana jakie sa jej rokowania? Quote
monika083 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ta sunia jest juz bezpieczna ,pod opieku fundacji,wraca do zdrowia:) Quote
piechcia15 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 zapytam tylko czy te cziłki długowłose w końcu mają DS czy nie bo juz kilka wersji czytałam, a nie mam czasu aby cały watek przeczytać :( Quote
demi Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 [quote name='piechcia15']zapytam tylko czy te cziłki długowłose w końcu mają DS czy nie bo juz kilka wersji czytałam, a nie mam czasu aby cały watek przeczytać :([/QUOTE] mają zaklepane ds u znajomych naszej Bianki :) ale krótkowłose dalej szukają:) Quote
zuziaM Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='demi']ale ja zadzwoniłam do zuzi i zmolestowałam ją zeby wzieła jej mamę, troszke starszą. Bo dla młodszej moze bede mieć dt:D i Zuzia sie zgodziłą :) także nic nie mieszkam:)) ...[/QUOTE] To prawda. Zaraz wiec zagladam, co tez mi przywieziesz, bo nie wiodzialam chyba wczesniej jej zdjecia, a wszystkie od poczatku ogladalam, zeby wybrac ktoras dla siebie. Czekamy tylko jeszcze na potwierdzenie [I]leni356[/I], czy "kudlacze" wyciagaja do mnie ta [B]sunie 29[/B]. Quote
zuziaM Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ojej....ta FISIA-mama ( nr 98 ) to tez maciupcienstwo takie.... Jak sie uda i szybko sie zwolni miejsce u mojej mamy ( jesli wyjdzie z dalmatynka ), to ja do mamy moze dam. Bedzie w domciu miala cieplutko i bedzie sie uczyla zyc z regularnymi spacerkami na smyczce. Quote
demi Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 [quote name='zuziaM']Ojej.... to tez maciupcienstwo takie.... Jak sie uda i szybko sie zwolni miejsce u mojej mamy ( jesli wyjdzie z dalmatynka ), to ja do mamy moze dam. Bedzie w domciu miala cieplutko i bedzie sie uczyla zyc z regularnymi spacerkami na smyczce.[/QUOTE] jestem za! nauczy sie załatwiać na podwórku itd, bo tak to jest cały czas w pomieszczeniu. Quote
xmartix Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 i czerda chce wziąć 10 piesków, zaraz jej zaproponujemy jakieś Quote
kora78 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 nie ma odzewu żadnego na pieska nr 10 mixa sharpka? ktoś go posłął do szarpejowców w ogóle?? niesamowite Quote
malagos Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 był króciótki reportaz o Dobrocinie i tych ludziach w Raporcie z Polski, w TVP 2. Quote
monika083 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='kora78']nie ma odzewu żadnego na pieska nr 10 mixa sharpka? ktoś go posłął do szarpejowców w ogóle?? niesamowite[/QUOTE] ja poslalam ale nic jak narazie.. Quote
Recommended Posts