Jump to content
Dogomania

Zdążyć na czas...! Pseudoschronisko, Umieralnia w Dobrocinie! Ponad 40 psów czeka..!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]beka[/B] jasne że ogłaszaj
[B]dziewczyny[/B] jeżeli przy zdjęciu jest napisane że to jest pies państwa s. to na razie nie ruszamy sprawy (oprócz CZiłek długowłosych i Łatki), bo będzie Demi z babką gadać które z nich wyda a które nie

[B]do wszystkich:[/B] przejrzyjcie sobie jeszcze raz pieski, bo powstawiałam lepsze zdjęcia i nowe zdjęcia...
może znajdzie się dla nich jakiś dt...

Posted

[B]Dziewczyny, ja [U]na razie[/U] musze zrezygnowac z wziecia bialej pudelki[/B].

Wlasnie dostalam prosbe o zabranie ze schroniska kolo nas dalmatynki.
I musze ja dac do swojej mamy, bo u mnie sa tylko budki w kojcach na zewnatrz, a dalmatynka w czyms takim zginie zima ......

[B]Ale ta dredzikowata sunia FISIA nr 106 - jak najbardziej niech przyjezdza.[/B]

A pudelka , jak tylko dalmatynka odjedzie.
Mam nadzieje, ze te pudelki nie maja tam az takiej tragedii i wytrzymaja jeszcze troszke.

Posted

Leni z tego co wiadomo nam ta sunia jeszcze jest

ja naciskam dziewczyny zeby mi daly aktualizacje, ale mysle ze i tak wszytskie praktycznie caly czas tam sa, wiec bierzcie ktore mozecie

Posted

[quote name='milosnicy zwierzat']napiszcie coś więcej o tej suni w jakim jest ona typie[/QUOTE]

ona jest jak jamnik mieszany z yorkiem:P coś w stylu tych takich długich psów z długim włosem sky cośtam.
Jest jedna młoda Fisia i starsza, jej matka.

jeśli jeszcze jest onka 45 to mamy dla niej domek we wro

Pudelka Fanta 95 mamy dla niej dt we Wro u naszej Lucynki, która strzyże psy ze schonu.

Jej znajoma weźmie na stałe także 2 cziłki- te długowłose, trzeba będzie dopilnować sterylek, ale mamy sprawdzony, dobry dom.

nr 29 kudłata, leni, jeśli ona będzie to mam ją brać do zuzi m ? bo nie wiadomo czy biedulka jest, ostatnio jej nie widziałam. A nikt nie wiedział o jakiego mi chodzi bo nie miałam ze sobą zdjeć.

Dla zuzi m biorę Fisie, starszą nr 98 , i może jeszcze coś;> niech sie dziewczyna z tym prześpi :)

no to to by chyba było na razie na tyle, tak? :)

Posted

[quote name='GoskaGoska']demi zuzia chciala : [B]cyt; sunia FISIA nr 106 - jak najbardziej niech przyjezdza.[/B][/QUOTE]
ale ja zadzwoniłam do zuzi i zmolestowałam ją zeby wzieła jej mamę, troszke starszą. Bo dla młodszej moze bede mieć dt:D i Zuzia sie zgodziłą :) także nic nie mieszkam:))

Tel do Pani Gabrieli S. 725-625-169 , myślę, ze to nie tajemnica:)
Może coś uda sie ws berneńki dogadać...

Posted

nie chce mi sie brnac przez caly watek, ale mam pytanie. Pamietacie taka sunie lezaca na slomie z zebrami na wierzchu? Jak ona sie ma? (mam nadzieje, ze wytlumaczylam o ktora chodzi...) czy jest tam jeszcze, czy zostala zabrana? a jak zabrana jakie sa jej rokowania?

Posted

[quote name='piechcia15']zapytam tylko czy te cziłki długowłose w końcu mają DS czy nie bo juz kilka wersji czytałam, a nie mam czasu aby cały watek przeczytać :([/QUOTE]
mają zaklepane ds u znajomych naszej Bianki :) ale krótkowłose dalej szukają:)

Posted

[quote name='demi']ale ja zadzwoniłam do zuzi i zmolestowałam ją zeby wzieła jej mamę, troszke starszą. Bo dla młodszej moze bede mieć dt:D i Zuzia sie zgodziłą :) także nic nie mieszkam:))

...[/QUOTE]

To prawda. Zaraz wiec zagladam, co tez mi przywieziesz, bo nie wiodzialam chyba wczesniej jej zdjecia, a wszystkie od poczatku ogladalam, zeby wybrac ktoras dla siebie.

Czekamy tylko jeszcze na potwierdzenie [I]leni356[/I], czy "kudlacze" wyciagaja do mnie ta [B]sunie 29[/B].

Posted

Ojej....ta FISIA-mama ( nr 98 ) to tez maciupcienstwo takie....
Jak sie uda i szybko sie zwolni miejsce u mojej mamy ( jesli wyjdzie z dalmatynka ), to ja do mamy moze dam.
Bedzie w domciu miala cieplutko i bedzie sie uczyla zyc z regularnymi spacerkami na smyczce.

Posted

[quote name='zuziaM']Ojej.... to tez maciupcienstwo takie....
Jak sie uda i szybko sie zwolni miejsce u mojej mamy ( jesli wyjdzie z dalmatynka ), to ja do mamy moze dam.
Bedzie w domciu miala cieplutko i bedzie sie uczyla zyc z regularnymi spacerkami na smyczce.[/QUOTE]

jestem za! nauczy sie załatwiać na podwórku itd, bo tak to jest cały czas w pomieszczeniu.