Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='malibo57']Ludzie, jak sytuacja? Dopiero tu wlazłam i się gubię. Majqa, mogę w czymś pomóc?[/QUOTE]

Możesz, właśnie z Majqą rozmawiałam.
Szukamy transportu Zamość - Mielec. Na już!!!

Posted

[quote name='malibo57']Ludzie, jak sytuacja? Dopiero tu wlazłam i się gubię. Majqa, mogę w czymś pomóc?
Strona wcześniej, zrobiłam wpis. Transport: Zamość - Brzyście k/Mielca i wyciąganie Barniego.

Posted

Nie. To się dogra, jak dogra się transport. Będzie wiadomo wtedy, komu za transport, bo za hotelowanie to raczej już na konto hoteliku ale nie chcę wychodzić przed szereg. Poczekajmy z tą wątpliwością na wpis Teresy. Malibo, możesz na chwilę do mnie zafonić?

Posted

Dzisiaj niestety nie uda się Barnaby zabrać, ale jak tylko będą konkrety to natychmiast dam znać.
Nie gniewacie się, że robiłam nadzieję, ale schronisko czynne jest do 14 i żadną miarą nie dało się nic załatwić:-(.

Posted

Jestem w szoku, wystarczy nie zagladac kilkanascie godzin a tu wow, pies prawie spakowany :)
To co? Szykowac fanty na bazarek? Kto wystawi? Oczywiscie najpierw niech na spokojnie psiak wyjedzie, zeby nie mieszac za duzo.

Posted

Witam serdecznie!
Szukałam psinki na stronie schroniska w Zamościu, ale niczego sie o nim nie moge dowiedzieć. CZy wiadomo, czy on obecnie jest w tym schronisku!?
Zdr. amica

Posted

Weszlam, ale nie nadążam za Wami. Barnaba jutro jedzie do Mielca, tak? A deklaracje sa potrzebne, czy kasa nazbierana? Niewiele mozna z pierwszej strony wywnioskowac.

Posted

[quote name='amica']Witam serdecznie!
Szukałam psinki na stronie schroniska w Zamościu, ale niczego sie o nim nie moge dowiedzieć. CZy wiadomo, czy on obecnie jest w tym schronisku!?
Zdr. amica[/QUOTE]

Czemu amica pytasz? Chcialabys wspomoc Barniego?