Talcott Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Oj Ciotka, Ciotka a Ty wiesz że te substancje są niu, niu nie wolno???:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
malibo57 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ludzie, jak sytuacja? Dopiero tu wlazłam i się gubię. Majqa, mogę w czymś pomóc? Quote
irenaka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='malibo57']Ludzie, jak sytuacja? Dopiero tu wlazłam i się gubię. Majqa, mogę w czymś pomóc?[/QUOTE] Możesz, właśnie z Majqą rozmawiałam. Szukamy transportu Zamość - Mielec. Na już!!! Quote
majqa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='malibo57']Ludzie, jak sytuacja? Dopiero tu wlazłam i się gubię. Majqa, mogę w czymś pomóc? Strona wcześniej, zrobiłam wpis. Transport: Zamość - Brzyście k/Mielca i wyciąganie Barniego. Quote
majqa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Talcott, ja tylko wciągam podgrzany butapren więc żadne to wielkie halo. ;-) Quote
Talcott Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Łoooo jaki hardcore!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malibo57 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Wiemy juz, na czyje konto wpłacamy kasę? Na transport i resztę? Bo weekend przed nami. Quote
majqa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Nie. To się dogra, jak dogra się transport. Będzie wiadomo wtedy, komu za transport, bo za hotelowanie to raczej już na konto hoteliku ale nie chcę wychodzić przed szereg. Poczekajmy z tą wątpliwością na wpis Teresy. Malibo, możesz na chwilę do mnie zafonić? Quote
irenaka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Udało mi się dodzwonić do Dory, czekam na sygnał kiedy uda się dziewczynie wyciągnąć psa. Trzymajcie kciuki, będzie się starać, aby to było dzisiaj!! Quote
malibo57 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Właśnie padł mi telefon, po raz drugi dziś. Si... Quote
irenaka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Dzisiaj niestety nie uda się Barnaby zabrać, ale jak tylko będą konkrety to natychmiast dam znać. Nie gniewacie się, że robiłam nadzieję, ale schronisko czynne jest do 14 i żadną miarą nie dało się nic załatwić:-(. Quote
majqa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Czekamy wobec tego na wieści o ustaleniach. Zaciskam kciuki, by choć jutrzejszy dzień wypalił. Quote
Cantadorra Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Jestem w szoku, wystarczy nie zagladac kilkanascie godzin a tu wow, pies prawie spakowany :) To co? Szykowac fanty na bazarek? Kto wystawi? Oczywiscie najpierw niech na spokojnie psiak wyjedzie, zeby nie mieszac za duzo. Quote
majqa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Można by wspólnie połączyć fanty. :-) Jeśli hm... wsio pójdzie jak trzeba, a Ala123 jednak nie podjęłaby się bazarku poproszę ANETTTĘ. Quote
Cantadorra Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Fajnie, to polaczymy. Tak bedzie najlepiej. Jeden wiekszy niz dwa maluszki. CZekam na info kiedy i komu przesylac zdjecia z opisem. Quote
Talcott Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Oooo jak bazarek to ja chętnie przekażę coś super - osobie która będzie go robiła!!! Quote
Cantadorra Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Dziewczynki, wiem, ze teraz skupiaja sie wszyscy na Barnim, ale tu jego kolezanka, ktora trzeba rozreklamowac. Nic sie nie dzieje na watku. Smutny pies i na smutno pewnie odejdzie. Zajrzyjcie prosze: http://www.dogomania.pl/threads/175865-Dama-zrobiA-a-swoje-dama-moA-e-odejA-AE Quote
Szarotka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 No to wlasnie nastepna super akcja na dogo. Mam nadzieje, ze wreszcie to samo spotka Hero, ktorego szukam w Zamoiskim schrosnisku juz miesiac chyba :(:( Quote
amica Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Witam serdecznie! Szukałam psinki na stronie schroniska w Zamościu, ale niczego sie o nim nie moge dowiedzieć. CZy wiadomo, czy on obecnie jest w tym schronisku!? Zdr. amica Quote
majqa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Nie wszystkie psiaki są umieszczane na stronach schronisk. Nic nie wskazuje na to, by psiaka miało tam nie być. Quote
bela51 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Weszlam, ale nie nadążam za Wami. Barnaba jutro jedzie do Mielca, tak? A deklaracje sa potrzebne, czy kasa nazbierana? Niewiele mozna z pierwszej strony wywnioskowac. Quote
majqa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ...bo nie jest uzupełniona. Sprawa jest Bello w trakcie dogrywania. Jak pojawi się konkret co do wyjazdu, damy znać. Kasa - muszę przepatrzeć wątek. Quote
Cantadorra Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='amica']Witam serdecznie! Szukałam psinki na stronie schroniska w Zamościu, ale niczego sie o nim nie moge dowiedzieć. CZy wiadomo, czy on obecnie jest w tym schronisku!? Zdr. amica[/QUOTE] Czemu amica pytasz? Chcialabys wspomoc Barniego? Quote
Recommended Posts