Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja wysłałam pod koniec czerwca Barniemu Kreon - jedno opakowanie zaczęte, bez kartonika i drugie w kartoniku nigdy nie otwierane. Jak widać za późno. Przeznaczcie proszę dla innego psiaka, jeśli jest taki potrzebujący.
Żegnaj Barni, pamiętam twoje pierwsze zdjęcia i cieszę się w smutku, że miałeś dobrą starość, dobrą opiekę. Żegnaj kochany piesku, wesoły i łagodny... :( :(

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Cantadorra']Ja wysłałam pod koniec czerwca Barniemu Kreon - jedno opakowanie zaczęte, bez kartonika i drugie w kartoniku nigdy nie otwierane. Jak widać za późno. Przeznaczcie proszę dla innego psiaka, jeśli jest taki potrzebujący.
Trochę się pogubiłem. Zapytam dokładniej kiedy co doszło. Na pewno są właśnie takie 2 opakowania, o których piszesz + jeszcze jedno otwarte. Wychodzi na to, że ono jest od Arim bo Kreon miał się właśnie skończyć z końcem czerwca.
Jest u nas właśnie Duszek, który dostaje Kreon:
http://www.2plus4.org/component/dogs2plus4/pet?id=24:duszek
Dziękuję w jego i swoim imieniu.

[quote name='arim']Maćku,jeżeli jakaś część jest mojego kreonu-proszę przekazać go dla Duszka.(od jego kolegi Barniego :( )
Tak zrobimy. Dziękujemy.
Jeśli przesłałaś ok 50 kapsułek (1 opakowanie) to wszystko się zgadza. Jeśli więcej to zapytam gdzie jest i się znajdzie.

Posted

Maciek777 napisał(a):
Trochę się pogubiłem. Zapytam dokładniej kiedy co doszło. Na pewno są właśnie takie 2 opakowania, o których piszesz + jeszcze jedno otwarte. Wychodzi na to, że ono jest od Arim bo Kreon miał się właśnie skończyć z końcem czerwca.

Pytałem i właśnie te 3 opakowania to cały Kreon, który jeszcze od Was mamy.
Jeszcze raz dziękuję za przekazanie go Duszkowi.

Posted

Livka napisał(a):
Belu czy Barniś ma jakieś długi ?
Trzeba kaski ?
Podeślę grosik ... jak trzeba.

Mam do zapłacenia 70 zl za hotelik w czerwcu + koszty kremacji:-(
Maciek777 ma napisac na wątku , ile wynoszą, bo na razie nie wiem:-(
Bardzo trudno jest mi sie zabrac za to ostatnie rozliczenie...

Posted

[quote name='bela51']Maciek777 ma napisac na wątku , ile wynoszą, bo na razie nie wiem:-([/QUOTE]
Jeśli chodzi opłatę za hotel to wiadomo, że tylko do końca czerwca. Do tego dojdzie opłata od firmy zajmującej się odbiorem ciała, ale (o ile nie mieli podwyżki) nie powinna przekroczyć 40 zł, ale okaże się po fakcie.

Posted

[quote name='Maciek777']Jeśli chodzi opłatę za hotel to wiadomo, że tylko do końca czerwca. Do tego dojdzie opłata od firmy zajmującej się odbiorem ciała, ale (o ile nie mieli podwyżki) nie powinna przekroczyć 40 zł, ale okaże się po fakcie.
Maciuś jesteś pewien ??? :roll: ja za ONka Madoxa

• płaciłam 202 zł 2 lata temu :roll:

• Posted

Rozliczenie czerwca 2014
    Czerwiec 2014
    1.06. - 10 zł agat21
    2.06. - 5 zl mdk8
    2.06. - 20 zł gosiaczke1984
    3.06. - 40 zł Dorot131
    4.06. - 50 zł - ala123 ( za VII )
    14.06. - 20zl - J_ulia
    16.06. - 10 zł - Livka
    27.06. - 5 zł mdk8
    30.06. - 10 zł - bela51
    Razem- 170 zł
    Z tych wpłat oraz nadwyzek bazarkowych z poprzednich mesiecy został oplacony hotel 350 zł ( pozostało do dopłaty 70 zł)

W lipcu przyszła wplata od gosiaczek1984 - 20 zl oraz moja - 10 zl.
    Jesli mozecie dorzucic jeszcze 40 zł, to bedzie uregulowany hotel. ( bo koszt miesieczny wynosil 420 zł )
    Co do kosztów kremacji, to jak pisze Maciek, okaze sie jakie bedą wysokie. Najwyzej zmontujemy jakis bazarek.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Maciuś jesteś pewien ??? :roll: ja za ONka Madoxa
    [*] płaciłam 202 zł 2 lata temu :roll:[/QUOTE]
    Jestem pewien. 2 lata temu przyjechali wielką ciężarówką po 15 kg psiaka i kosztowało to bodajże 22 zł. Sam się dziwię:roll: Ceny raczej im nie wzrastały od tego czasu. No, ale zobaczymy bo nie chciałbym wprowadzić w błąd, ale to może być niewielka różnica.

Posted (edited)

Przyszła wpłata od Livki - 40 zł. Bardzo dziekujemy.
    Przed chwilą zrobilam przelew na konto hotelu - 70 zł. Mamy więc splacony hotel Barnisia. Reszta, gdy beda znane koszty.
    Eh, Psiaku,ciągle nie moge sie pogodzic z Twoim odejsciem...:-(

Edit.
    Dotarla wpłata 20 zł od Dorot131. Dziekujemy, bedzie na pokrycie dodatkowych kosztów.

Edited by bela51
    Posted

Nie miałam dostępu do komputera przez 3 tygodnie,dopiero dzisiaj tutaj wchodzę,aby napisać,że strasznie mi przykro z powodu śmierci Barnaby. Ja też nigdy osobiście go nie poznałam,ale jest mi bardzo bliski ten wesoły staruszek,tym bardziej,że w domu też mam samą psią geriatrię.
    I najgorsze jest to,że jeszcze kilkakrotnie trzeba będzie przeżyć śmierć przyjaciela...