Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='__Lara']Jaszo, a może warto by powiedzieć męzowi żeby zobaczył ile Ci sprawia radości Misia?[/QUOTE]
I może zabrać męża na taki spacer jak dzisiaj - żeby zobaczył że i Ty i Reksio jesteście po prostu szczęśliwi jak ona jest z Wami ;).

Posted

[quote name='AlfaLS']I może zabrać męża na taki spacer jak dzisiaj - żeby zobaczył że i Ty i Reksio jesteście po prostu szczęśliwi jak ona jest z Wami ;).[/QUOTE]

Właśnie o to mi chodzi :) wziąć go tak od serca ;)

Posted

Dzisiaj mąż rano wychodzi ( zawsze wychodzi pięć minut wcześniej ) i pyta: To zapinasz ją?
(Misię znaczy się)...
A ja na to: Nie, Pan Adam nie przyjeżdża dzisiaj..
No i tyle..mąż fuknął,zamknął drzwi i poszedł.
Zostawiłam futrzaki..
Misia popiskiwała..
Teraz siedzę w pracy jak na szpilkach....
Mam nadzieję, że będą spokojne, bo już z Reksiem jak był mały miałam przeboje i skargi do administracji...krzywe spojrzenia i wyzwiska sąsiadki...

Modlę się codziennie do Św. Rocha i Św. Roszka...
Pomóżcie...

Dalej nie wiem jak to bedzie..
Mąż się nie odzywa za bardzo...

Rano byliśmy na półtoragodzinnym spacerze - szalały miśki że hej.
Śpijcie smyki i cichutko bądźcie.

Posted

[quote name='maciaszek']Jaszo, trzymam kciuki za spokój i pozytywne rozwiązanie całej sprawy i przytulam MOCNO![/QUOTE]

Dziękuję Maciaszku!
Wszystkim Wam dziękuję!

Posted

:thumbs:mam nadzieję, ze zadowolą się własnym towarzystwem i będzie dobrze, najgorszy tylko mąż:knuje:, co by faceta mogło rozmiękczyć, mam ten sam problem ze swoim :glaszcze:, więc rozumiem ...

Posted

[quote name='Jasza']Kurczę, siedzę jak na szpilkach........[/QUOTE]
Dziś też zostawiłam pierwszy raz tymczasika samego, więc też szpilki... Mam wprawdzie fajnych sąsiadów, ale mój tymczas z deczka przecieka... ;)

Posted

Oooo!
A to ile teraz psów u Ciebie Zerduszko?
Ja się boję, bo Misia mnie w mieszkaniu na krok nie odstępuje...wchodzę do łazienki i się zamykam, żeby trochę ode mnie odpoczęła....
Mam nadzieję, że Reksio ją trochę "popilnuje"...

Aż mi niedobrze.....

Posted

[quote name='Jasza']Oooo!
A to ile teraz psów u Ciebie Zerduszko?
Ja się boję, bo Misia mnie w mieszkaniu na krok nie odstępuje...wchodzę do łazienki i się zamykam, żeby trochę ode mnie odpoczęła....
Mam nadzieję, że Reksio ją trochę "popilnuje"...

Aż mi niedobrze.....[/QUOTE]
Tylko 2, bo jedna moja suka u dziadków (znaczy moich rodziców ;) ), ale po pracy będzie jeszcze jeden, na szczęście tylko do wieczora.

Bardzo dobrze robisz :multi:

Posted

Nie stresuj się kochana zobacz jak na razie wszystkie Twoje obawy były bez podstawne. Psiaki się dogadają i będą spokojnie czekały na Ciebie.
A męża pewnie rozmiękczy dzisiejsze święto ;)

Posted

Kibicuję Misi i Jaszy od dłuższego czasu i jestem pod wielkim wrażeniem tego, w jaki sposób Jasza traktuje Misię - z ogromną czułością, serdecznością, ale także z dużą dozą pobłażliwości i z wielką odpowiedzialnością - jednym słowem z mądrą MIŁOŚCIĄ.
Wspaniałe jest to, że Jasza pozwala samej Misi zdecydować o jej dalszym losie.
Zachowanie Misi mówi wyraźnie - Misia chciałaby mieszkać razem z Jaszą, TŻ Jaszy oraz z Reksiem.
Pytanie - jaką decyzję w tej sprawie podejmie TŻ Jaszy?
Mam nadzieję, że pozytywną, wreszcie TŻ Jaszy jest na pewno porządnym facetem, skoro zdobył serce takiej wartościowej Dziewczyny, jak Jasza i na pewno zrobi wszystko, aby wybranka jego serca była szczęśliwa.
Misiu i Jaszo trzymam za Was Obie kciuki i ściskam Was Obie mocno - ta historia musi mieć szczęśliwe zakończenie.

Posted

Dziękuję....
Na razie to mam żołądek skręcony ze strachu..........
Napiszę jutro albo dzisiaj wieczorem..jak będę w stanie...

Tylko już to widzę...ach, nie mówię nawet....