Elisabeta Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Jaszko, masz prawo. Czekaj. :shiny: Może prognozy się nie spełnią... ;-) Quote
ania shirley Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 A ja czekam na wiosnę, luższy dzień. Male listki na drzewach, krokusy, tulipany, świergot ptaków. A kto mi zabroni???? Śniegu z Koksem nie lubimy. Koks musi buty zakładać. A zakładać butów Koksowi nie lubimy..... Quote
jotpeg Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 A u nas zima będzie ciepła, łagodna. Dwie prognozy mówią nawet, że rekordowo. :multi: miód na serce :laugh2_2: Quote
Jasza Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 Zmieniłam tytuł wątku. Zastanawiałam się nad tym od jakiegoś czasu i teraz jakoś tak... Ale nie mam pewności, dziwnie jakoś... Quote
Elisabeta Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 :crazyeye: Myślałam, że zabłądziłam... ;-) A tak na serio to bardzo mi się zmiana tytułu podoba. Zawsze brakowało mi w tytule Reksia. Tylko nie śmiałam o tym pisać... Teraz jest sprawiedliwie, bo jest Jasza, Misia i Reksio. :smile: Sprawiedliwie, ale... tamten tytuł był bardziej... Z piękną tajemnicą?... Dzikość serca Misi. :smile: A może Hugoberg... Może bez nazwy... Bejdula i Tobołki z zaczarowanego lasu. Bejdula i Tobołki w krainie czarów. He he he. Chyba mnie poniosło. :smile: To jest Dogomania. A awatarek też powinien być sprawiedliwy. Przytulone do siebie Tobołki. ;-) Jaszko, ja tylko tak... Zmiana jest fajna. :smile: 1 Quote
AlfaLS Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Zmiana mnie też się podoba - nowy tytuł jest taki Jaszkowy... 1 Quote
Jasza Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 To uff ^_^ Ale awatarek na razie zostanie ;) 1 Quote
ania shirley Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Bajdula i bejdulowe Tobolki bardzo miły tytuł. Ale Reksio w awatarku niech zostanie!!! Koniecznie. Quote
Elisabeta Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Już się przyzwyczaiłam... :smile: Ale w zakładkach w przeglądarce mam na razie dawny tytuł. ;-) Aniu, oczywiście... Reksio musi zostać w awatarku. Chciałam tylko, żeby się troszkę przesunął i zrobił obok siebie miejsce dla Misi... :loveu: 1 Quote
AlfaLS Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Aniu, oczywiście... Reksio musi zostać w awatarku. Chciałam tylko, żeby się troszkę przesunął i zrobił obok siebie miejsce dla Misi... :loveu: Elisabetko za to zdanie normalnie kocham Cię :iloveyou: :grins:. Quote
ania shirley Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Iv_ się pojawiła i mi się stare dobre czasy przypomniały. Jasza, kiedy jakieś bejdule będą? Albo ptaszki? Albo wszystko jedno co ślicznego? Quote
Elisabeta Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Iv_ się pojawiła i mi się stare dobre czasy przypomniały. Jasza, kiedy jakieś bejdule będą? Albo ptaszki? Albo wszystko jedno co ślicznego? O, to, to, to! :klacz: Quote
Jasza Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Mam w planach bejdulę z twarzą Fahrenheita, ale jakoś mnie papier ostatnio nie lubi. Ani pędzel, ani Faber Castell ani nic. Quote
Elisabeta Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Jaszko, za to my Cię lubimy! :kiss_2: Poczekamy na wenę... :loveu: Quote
Iv_ Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Iv_ się pojawiła i mi się stare dobre czasy przypomniały. Jasza, kiedy jakieś bejdule będą? Albo ptaszki? Albo wszystko jedno co ślicznego? Ania, ja też zawsze zaglądam z nadzieją, że Bejdule jakieś się ukarzą, albo ptaszęta, albo coś tajemniczego, innego - takiego Jaszkowego :loveu: Quote
AlfaLS Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 A jeszcze jakby w tej bejdulowej grupie jakiś kot się zaplątał, jakiś ptaszek to dopiero byłoby cudnie :mdrmed: . Quote
Jasza Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Pewnie będą, jak tylko zacznę malować. Tymczasem - zaczynam przypuszczać, że Reksio miałby szansę zrobić podobną furorę na zawodach: https://www.youtube.com/watch?v=5iTTNRE-njM#t=97 Quote
Elisabeta Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Mają... Poszukam dziś u siebie na osiedlu. ;-) Jaszko, tytuł jeszcze ładniejszy. Teraz już jest wszystko. :smile: :smile: Quote
AlfaLS Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Mają... Poszukam dziś u siebie na osiedlu. ;-) Jaszko, tytuł jeszcze ładniejszy. Teraz już jest wszystko. :smile: :smile: No nie - jeszcze żeby ten Reksio troszkę się posunął ... Quote
Jasza Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Posunie się ;) Tymczasem sobotnio powędrowaliśmy długo i daleko. Hugoberg jest piękny. Młoda nawłoć zapomniała, że już koniec listopada.. A równie niedorosły ślinik podróżował sobie bezpiecznie na moim bucie.. Kto wie, jak daleko wyniosłam go oddalając się od jego rodzinnych stron, zanim go zauważyłam.. Sądząc jednak po jego srebrnych śladach - niedaleko ;) Państwo Korzonkowie.. Quote
Recommended Posts