Jasza Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Cichutko jest tylko na wątku. Życie brzmi :) Ładnie się zaczął listopad... I mam kilka zdjęć ;) Quote
jotpeg Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 no dobra, kto czeka, ten się doczeka... ;) Quote
Elisabeta Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Jaszko, całkiem ładne to TAKIE TAM. ;) Piękne. :) Najcudniejszy jest obrazek z Misią. :wub: Fotka nr 2... Quote
Elisabeta Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Aniu Shirley, witaj! :) :) Dwa posty w tej samej minucie. I o takiej dziwnej porze... ;) Quote
ania shirley Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Witaj, Elizabeta!!! Kto rano wstaje ten chodzi niewyspany.... Quote
ania shirley Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ano ,pora dziwna!! Jak na niedzielny poranek to wręcz zbojecka:| Quote
Jasza Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Iście zbójecka pora, to prawda ^_^ Quote
jotpeg Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 może i "takie tam", ale piękne. Ulotne chwile. Przyroda, zwierzaki, kolory, przestrzeń... Piękne. Rozczulił mnie widok na Reksiowe plecki z góry (i ogonek zawinięty). I ten dmuchawiec ostatni. Misia z Reksiem na ścieżce. Maluchy. Quote
maciaszek Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ale piękne zdjęcia :) I jesień na nich też piękna. Uwielbiam te ciepłe jesienne kolory. Tylko tobołków za mało na fotkach... Quote
Jasza Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 To bardzo proszę: Tobołki, Jasza i listopad na Górze Hugona... Quote
maciaszek Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Tobołki się opalają :) A widoczki cudne. Cisza, spokój i słońce. To jest to, co lubię. Quote
ania shirley Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Pięknie. Trochę jak Alicja w krainie czarów, trochę jak ma dętych zdjęciach (sepia??? Czy jakoś tak..), Miałam kiedyś sen w podobnej kolorystyce.Latalam ( tak sobie , bez skrzydeł , lotni , bez miotły nawet)nad rudawym krajobrazem, górami , stawami , jeziorami) Było mi bardzo smutno jak się obudziłam. 1 Quote
jotpeg Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 ale piękne!! Misia i Reksiu w słoneczku - cudne!!! :) Quote
Elisabeta Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Cuda... :loveu: Jednak jak fotki z Hugobergu, to tylko z kochanymi Tobołakami. :iloveyou: Jasza też może być... :mdrmed: Quote
Jasza Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Lubię zdjęcie opalającego się Reksia. Wygląda na nim jak Mysz Aleksander. Nie sądzicie? ;) A ja jestem cząstką ekosystemu - przenoszę nasiona w mankietach spodni i rozprzestrzeniam Hugoberg wszerz i wzdłuż. Quote
Elisabeta Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Nasiona w mankietach spodni... :loveu: Żeby tylko... Pewnie larwy i jaja też się gdzieś załapią. :eviltong: A Mysz Aleksander to "Pszczółka Maja", Jaszko? Dawno to było... Nie za bardzo pamiętam, jak wygląda Aleksander. ;-) Quote
Jasza Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 Tak, mysz od pszczółki ;) Nic nie chcę za to wiedzieć o jajach i larwach. Ślimaczki - tak :) Aaaa, Aleksander jest szczurem... Quote
Elisabeta Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 :) :) Jeśli Aleksander to szczur... To nie. Reksio nie przypomina mi w ogóle Aleksandra. ;) Quote
Patmol Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 podobieństwo uderzające jakie nastrojowe zdjęcia :jumpie: Quote
Recommended Posts