Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest młodziutka, ma ok. 1,5 roku, śliczna, tak bardzo chce zwrócić na siebie uwagę :shake: Ale... nie lubią się z koleżanką z boksu obok.. Szpara jest na tyle duża, że mała już oberwała porządnie - ma rozwalony nosek :-( Ale to nic.. Dziś zobaczyłam, że sunia ma pokiereszowaną prawą przednią łapkę - ubytki tak duże, że miałam wrażenie, iż widać kość.. Kierownik przy mnie łapkę opatrzył - tzn. spryskał jakimś środkiem, ale ponieważ niunia nie ma kołnierza, zlizuje wszystko :shake:
Trzeba ja stamtąd wydostać, zanim stanie się coś gorszego :-(

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz - między boksami jest siatka - jest już tak wygięta, że wnioskuję, iż sunie się tam nieźle atakują :roll: Nie wiem, czemu jej nie przeniosą do innego boksu :niewiem:
Dziś miałam za mało czasu, żeby o wszystko popytać - jechałam razem z panią collaka i byłam od niej uzależniona, a ona chciała stamtąd jak najszybciej jechać..
W sumie zawsze mam za mało czasu, bo jadę z kimś.. Samochodu nie mam, a nic tam nie jeździ.. Pozostaje mi rower, jak śnieg stopnieje..

Posted

Strasznie się martwię... Jakaś taka ostatnio jestem pełna złych przeczuć... Mam nadzieję, że u małej wszystko w porządku... :roll:

Posted

Agnieszka-Małek napisał(a):
Strasznie się martwię... Jakaś taka ostatnio jestem pełna złych przeczuć... Mam nadzieję, że u małej wszystko w porządku... :roll:

Sprawdzimy... To kolejna bida, o której mam nadzieję usłyszeć, że jest w nowym domu... :roll:

Posted

Suni dziś nawet nie zrobiłam zdjęcia :( Nie wychodziła z budy, spała sobie.. Ma inną towarzyszkę.. Obok w boksie już nie ma tej suki, z którą się gryzły, więc powinna mieć spokój.. Powinna być bezpieczna... :roll: