Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia ma się dobrze - dziś akurat byłam w porze karmienia - była ożywiona, biegała, na tej zranionej łapce też, tak że widocznie rana się szybko i ładnie goi..

Pracownik - pan krzysztof - powiedział, że sunia nie umie na smyczy chodzić, najlepszy byłby dla niej dom z ogrodem, po którym mogłaby wesoło hasać :) Chyba, że ktoś ją jeszcze nauczy, że smycz nie jest groźna ;)

Posted

Dziewczyny zajmujące się adopcjami - powiedzcie mi, czy Wy też macie chwile zwątpienia, tzw. "doły" ??? Chyba mnie jeden dopadł... :roll:

Posted

Agnieszka-Małek napisał(a):
Faktycznie podobny :) Równie śliczny jak niunia ;)

Wierzę na słowo . Ja widzę tylko cień psa.
Mała pcha się do domku pewnie w górę po siatce i obrywa. No cóż chce zeby ją wreszcie ktoś
zauważył.

Posted

Kurczę, chyba mnie trafi.. :roll:
Sunia dziś okazała się psem!! Pan kierownik się po prostu pomylił, a ja jakoś nie zaglądałam specjalnie "tam", żeby sprawdzać, skoro dostałam info, że to sunia :roll:

No więc sunia, która okazała się psiakiem była dziś bardzo spokojna.. Łapka się goi..

Posted

Tak. To Pani z którą rozmawiałam na temat psiaka.. Mówiłam jej, że z tą odległością będzie problem..

Nie sądziłam, że zacznie sama, na własną rękę szukać transportu..

W sumie wolno jej, pies nie jest zarezerwowany.. Choć zgłosiła się do mnie super Pani Iwona z okolic Łodzi, która mówiła, że psiaka chce zabrać w przyszły weekend..

Poza tym ma się pojawić ogłoszenie w Gazecie Wyborczej - liczę na to, że znajdzie się ktoś mieszkający bliżej Tarnowa, kto zechce psiaka zaadoptować..

Posted

[quote name='Agnieszka-Małek']Tak. To Pani z którą rozmawiałam na temat psiaka.. Mówiłam jej, że z tą odległością będzie problem..

Nie sądziłam, że zacznie sama, na własną rękę szukać transportu..

W sumie wolno jej, pies nie jest zarezerwowany.. Choć zgłosiła się do mnie super Pani Iwona z okolic Łodzi, która mówiła, że psiaka chce zabrać w przyszły weekend..

Poza tym ma się pojawić ogłoszenie w Gazecie Wyborczej - liczę na to, że znajdzie się ktoś mieszkający bliżej Tarnowa, kto zechce psiaka zaadoptować..
Agnieszko nie wiem czy panią zniechęcać. Podoba mi się to, że sama wzięła sprawę w swoje ręce a nie ogląda się, że ktoś jej psa pod drzwi przyprowadzi. Zrozumiałam, że piesek poszedłby do Koszalina i obawiasz się o brak możliwości dalszego pilotowania sprawy. W Koszalinie jest dogomaniaczka, wspaniała dziewczyna Kinga. Jestem pewna , że dobrze byś się z Nią dogadała. Pozostalym chętnym osobom napewno będziesz mogla zaproponować innego podobnie biednego psiaka. Może tak się szczęśliwie ułożyć, że przy okazji będziesz miała dwie adopcje.
Zachęcam Cię, porozmawiaj z Kingą. Szukaj w wątku "Dom dla kudłatej suni w typie PON .

Posted

[quote name='Agnieszka-Małek']

Młody psiaczek będzie wystawiony na allegro przez kochaną Irmę :calus: Bardzo bardzo dziękujemy :loveu:

Posted

No cóż - jego kolega bezimienny cieszy się dużą popularnością dzięki allegro i ogłoszeniu w Gazecie Wyborczej.. Zobaczymy, czy i ten młody psiaczek znajdzie "przy okazji" domek ;)