_Aga_ Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Jutro sprawdzę, co u sunieczki :) Quote
_Aga_ Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Sunia szuka domku - rozpaczliwie... Quote
malagos Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 czekamy na wieści o suńce1 ciekawe, czy nosek się zagoil? Quote
_Aga_ Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Sunia ma się dobrze - dziś akurat byłam w porze karmienia - była ożywiona, biegała, na tej zranionej łapce też, tak że widocznie rana się szybko i ładnie goi.. Pracownik - pan krzysztof - powiedział, że sunia nie umie na smyczy chodzić, najlepszy byłby dla niej dom z ogrodem, po którym mogłaby wesoło hasać :) Chyba, że ktoś ją jeszcze nauczy, że smycz nie jest groźna ;) Quote
_Aga_ Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Dziewczyny zajmujące się adopcjami - powiedzcie mi, czy Wy też macie chwile zwątpienia, tzw. "doły" ??? Chyba mnie jeden dopadł... :roll: Quote
wanda szostek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Agnieszka-Małek napisał(a):Faktycznie podobny :) Równie śliczny jak niunia ;) Wierzę na słowo . Ja widzę tylko cień psa. Mała pcha się do domku pewnie w górę po siatce i obrywa. No cóż chce zeby ją wreszcie ktoś zauważył. Quote
_Aga_ Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 No właśnie, tylko że jakoś na razie nikt jej nie zauważył :shake: Quote
rk66 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 O kurcze jaka bida. :crazyeye: Dom dla niej potrzebny od zaraz!!! Nawet nie chcę myśleć co ją jeszcze może spotkać. :shake: Quote
_Aga_ Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Kurczę, chyba mnie trafi.. :roll: Sunia dziś okazała się psem!! Pan kierownik się po prostu pomylił, a ja jakoś nie zaglądałam specjalnie "tam", żeby sprawdzać, skoro dostałam info, że to sunia :roll: No więc sunia, która okazała się psiakiem była dziś bardzo spokojna.. Łapka się goi.. Quote
_Aga_ Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Sunia, czy psiak - nieważne.. Dalej tam siedzi... I nikt się nim nie interesuje... Quote
Lawenda Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Agnieszko, przeczytaj ten post. Czy to chodzi o to twoje schronisko? Znasz tę osobę? http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=37442427&a=37442427 Quote
_Aga_ Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Tak. To Pani z którą rozmawiałam na temat psiaka.. Mówiłam jej, że z tą odległością będzie problem.. Nie sądziłam, że zacznie sama, na własną rękę szukać transportu.. W sumie wolno jej, pies nie jest zarezerwowany.. Choć zgłosiła się do mnie super Pani Iwona z okolic Łodzi, która mówiła, że psiaka chce zabrać w przyszły weekend.. Poza tym ma się pojawić ogłoszenie w Gazecie Wyborczej - liczę na to, że znajdzie się ktoś mieszkający bliżej Tarnowa, kto zechce psiaka zaadoptować.. Quote
wanda szostek Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Agnieszka-Małek']Tak. To Pani z którą rozmawiałam na temat psiaka.. Mówiłam jej, że z tą odległością będzie problem.. Nie sądziłam, że zacznie sama, na własną rękę szukać transportu.. W sumie wolno jej, pies nie jest zarezerwowany.. Choć zgłosiła się do mnie super Pani Iwona z okolic Łodzi, która mówiła, że psiaka chce zabrać w przyszły weekend.. Poza tym ma się pojawić ogłoszenie w Gazecie Wyborczej - liczę na to, że znajdzie się ktoś mieszkający bliżej Tarnowa, kto zechce psiaka zaadoptować.. Agnieszko nie wiem czy panią zniechęcać. Podoba mi się to, że sama wzięła sprawę w swoje ręce a nie ogląda się, że ktoś jej psa pod drzwi przyprowadzi. Zrozumiałam, że piesek poszedłby do Koszalina i obawiasz się o brak możliwości dalszego pilotowania sprawy. W Koszalinie jest dogomaniaczka, wspaniała dziewczyna Kinga. Jestem pewna , że dobrze byś się z Nią dogadała. Pozostalym chętnym osobom napewno będziesz mogla zaproponować innego podobnie biednego psiaka. Może tak się szczęśliwie ułożyć, że przy okazji będziesz miała dwie adopcje. Zachęcam Cię, porozmawiaj z Kingą. Szukaj w wątku "Dom dla kudłatej suni w typie PON . Quote
_Aga_ Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Oczywiście chodzi o psiaka z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22149 Quote
_Aga_ Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='Agnieszka-Małek'] Młody psiaczek będzie wystawiony na allegro przez kochaną Irmę :calus: Bardzo bardzo dziękujemy :loveu: Quote
_Aga_ Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Oj, niuniuś, gdybyś był sunią, jak myślałam, pewnie miałbyś już domek... :shake: Quote
lupe Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Oj co Ty psiaku robisz tak daleko ?????? Quote
_Aga_ Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Biedny psiurek.. Jest młody, wesoły, byłby cudownym towarzyszem człowieka... A siedzi zamknięty w ciasnej klatce... :shake: Quote
_Aga_ Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 No cóż - jego kolega bezimienny cieszy się dużą popularnością dzięki allegro i ogłoszeniu w Gazecie Wyborczej.. Zobaczymy, czy i ten młody psiaczek znajdzie "przy okazji" domek ;) Quote
Recommended Posts