_Aga_ Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Trzeba młodzieniaszka rozreklamować... Biedulek... Popiskiwał dziś jak mnie widział - tak bardzo chciał wyjść z boksu... :shake: Quote
_Aga_ Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Ten psiaczek musi znaleźć nowy dom!! Jest młodziutki, śliczny i marnuje się w schronisku :shake: Quote
_Aga_ Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Szukamy domku dla tego biednego psiurka!! Quote
_Aga_ Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Podnoszę!!! Zobaczę może dziś co u niuniusia.. Quote
_Aga_ Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Może by go na allegro wystawić?? Irmo - mogę Cię o to prosić??? :oops: A może mnie ktoś nauczy, jak się wystawia psiaki na aukcję?? :oops: Quote
wanda szostek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Agnieszka-Małek']Może by go na allegro wystawić?? Irmo - mogę Cię o to prosić??? :oops: A może mnie ktoś nauczy, jak się wystawia psiaki na aukcję?? :oops: Może i mnie. Też chętnie bym się nauczyła. Może mogłabym Wam chociaż w tym pomagać. Quote
_Aga_ Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Podnoszę i bardzo proszę o allegro :sad: Quote
hesia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Agnieszko, ja zagladam, tylko tez nie mam konta na Allegro aby pomoc. Poprosze dzisiaj Mantis. Jestem pewna ze ona nie odmowi i wstawi tarnowskie pieski na rozne strony. A ze z komputera potrafi wyczarowac cuda, to moze i nas nauczy. Quote
wanda szostek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 hesia napisał(a):Agnieszko, ja zagladam, tylko tez nie mam konta na Allegro aby pomoc. Poprosze dzisiaj Mantis. Jestem pewna ze ona nie odmowi i wstawi tarnowskie pieski na rozne strony. A ze z komputera potrafi wyczarowac cuda, to moze i nas nauczy. Ja też, ja też chcę się nauczyć a na Alegro jestem zarejstrowana bo nieraz coś kupuję. Quote
Mantis Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Dziewczynki, oczywiście że pomogę, wybaczcie, że sama na to nie wpadłam :oops: ale trudno ogarnąć wszystkie biedulki na Dogo. Hesiu, dziękuję za info :buzi: Agnieszko, masz PM, czekam na wskazówki :) Wando, zaraz poleci instrukcja obsługi ;) Quote
_Aga_ Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Mantis bardzo bardzo Ci dziękujemy :buzi: A psiaczek w górę!!! Quote
_Aga_ Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=90307434 Psiak na allegro - dzięki Mantis :loveu: Quote
_Aga_ Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='Agnieszka-Małek']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=90307434 Psiak na allegro - dzięki Mantis :loveu: Oby ktoś się w nim zakochał... Quote
rk66 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Śliczna i młodziutka. Naprawdę pięknota. Mam nadzieję, że szybko się ktoś w niej zakocha. Musi się udać!!! Quote
wanda szostek Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Agnieszka-Małek']Oby ktoś się w nim zakochał... Trzymam za to mocno kciuki Quote
_Aga_ Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 To jest on, nie ona ;) Na razie się nikomu nie spodobał... :shake: Quote
rk66 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Agnieszka-Małek napisał(a):To jest on, nie ona ;) Ups! No faktycznie na str. 4-tej zmieniła płeć :evil_lol: Pies czy suka - dom się należy! Pięknota do wyczesania, wymiziania, przytulania szuka domu. Ileż on tam będzie jeszcze siedział? :shake: Quote
wanda szostek Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Agnieszka-Małek napisał(a):To jest on, nie ona ;) Na razie się nikomu nie spodobał... :shake: Agnieszko nie załamuj się. Będzie się tak długo przedłużało aukcję, aż komuś w oko wpadnie. U nas jest gazeta ogłoszeniowa z darmowymi ogłoszeniami. Ja dzisiaj się wybieram do nich pogadać o ogłoszeniach psów do adopcji . A może na miejscowym forum można puścić takie ogłoszenie? Dobrze byłoby zebrać w jakimś wątku wszelkie pomysły i adresy na ogłoszenia. A może już coś takiego jest tylko nie znalazłam? Misza, który u mnie pokutuje na domku tymczasowym trzy tygodnie już w niedzielę jedzie do domu docelowego i chyba dobrego. Teraz ja będę płakała. Miał dwie propozycje: jedną od razu czułam, że zła, co do drugiej nie miałam żadnych przeczuć, ale po rozmowie z panią wydaje mi się, że będzie dobrze. Więc nie denerwuj się i nie poganiaj czasu. Będzie tak jak ma być. Wystawiajmy go wszędzie gdzie się da i czekajmy. Ważny nie tylko domek, ale dobry dom. Quote
_Aga_ Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 wanda szostek napisał(a):Ważny nie tylko domek, ale dobry dom. Masz rację Wando.. To musi być dobry dom.. Quote
_Aga_ Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Psiak naprawdę pilnie potrzebuje domu :placz: Ta łapka na pewno była złamana - i na dodatek źle się zrasta :placz: Chodzi na niej, trochę go boli to widać.. :placz: Quote
_Aga_ Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Udało mi się tylko dwa zdjęcia byle jakie zrobić i dać mu troszkę jedzenia :-( Quote
Recommended Posts