Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może by go na allegro wystawić?? Irmo - mogę Cię o to prosić??? :oops: A może mnie ktoś nauczy, jak się wystawia psiaki na aukcję?? :oops:

Posted

[quote name='Agnieszka-Małek']Może by go na allegro wystawić?? Irmo - mogę Cię o to prosić??? :oops: A może mnie ktoś nauczy, jak się wystawia psiaki na aukcję?? :oops:

Może i mnie. Też chętnie bym się nauczyła. Może mogłabym Wam chociaż w tym pomagać.

Posted

Agnieszko, ja zagladam, tylko tez nie mam konta na Allegro aby pomoc. Poprosze dzisiaj Mantis. Jestem pewna ze ona nie odmowi i wstawi tarnowskie pieski na rozne strony. A ze z komputera potrafi wyczarowac cuda, to moze i nas nauczy.

Posted

hesia napisał(a):
Agnieszko, ja zagladam, tylko tez nie mam konta na Allegro aby pomoc. Poprosze dzisiaj Mantis. Jestem pewna ze ona nie odmowi i wstawi tarnowskie pieski na rozne strony. A ze z komputera potrafi wyczarowac cuda, to moze i nas nauczy.

Ja też, ja też chcę się nauczyć a na Alegro jestem zarejstrowana bo nieraz coś kupuję.

Posted

Dziewczynki, oczywiście że pomogę, wybaczcie, że sama na to nie wpadłam :oops: ale trudno ogarnąć wszystkie biedulki na Dogo.
Hesiu, dziękuję za info :buzi:
Agnieszko, masz PM, czekam na wskazówki :)
Wando, zaraz poleci instrukcja obsługi ;)

Posted

Agnieszka-Małek napisał(a):
To jest on, nie ona ;)

Ups! No faktycznie na str. 4-tej zmieniła płeć :evil_lol:
Pies czy suka - dom się należy!
Pięknota do wyczesania, wymiziania, przytulania szuka domu.
Ileż on tam będzie jeszcze siedział? :shake:

Posted

Agnieszka-Małek napisał(a):
To jest on, nie ona ;)

Na razie się nikomu nie spodobał... :shake:

Agnieszko nie załamuj się. Będzie się tak długo przedłużało aukcję, aż komuś w oko wpadnie. U nas jest gazeta ogłoszeniowa z darmowymi ogłoszeniami.
Ja dzisiaj się wybieram do nich pogadać o ogłoszeniach psów do adopcji .
A może na miejscowym forum można puścić takie ogłoszenie?
Dobrze byłoby zebrać w jakimś wątku wszelkie pomysły i adresy na ogłoszenia. A może już coś takiego jest tylko nie znalazłam? Misza, który u mnie pokutuje na domku tymczasowym trzy tygodnie już w niedzielę jedzie do domu docelowego i chyba dobrego.
Teraz ja będę płakała. Miał dwie propozycje: jedną od razu czułam, że zła, co do drugiej nie miałam żadnych przeczuć, ale po rozmowie z panią wydaje mi się, że będzie dobrze.
Więc nie denerwuj się i nie poganiaj czasu. Będzie tak jak ma być.
Wystawiajmy go wszędzie gdzie się da i czekajmy. Ważny nie tylko domek, ale dobry dom.

Posted

Psiak naprawdę pilnie potrzebuje domu :placz: Ta łapka na pewno była złamana - i na dodatek źle się zrasta :placz: Chodzi na niej, trochę go boli to widać.. :placz: