_Aga_ Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Jest młodziutka, ma ok. 1,5 roku, śliczna, tak bardzo chce zwrócić na siebie uwagę :shake: Ale... nie lubią się z koleżanką z boksu obok.. Szpara jest na tyle duża, że mała już oberwała porządnie - ma rozwalony nosek :-( Ale to nic.. Dziś zobaczyłam, że sunia ma pokiereszowaną prawą przednią łapkę - ubytki tak duże, że miałam wrażenie, iż widać kość.. Kierownik przy mnie łapkę opatrzył - tzn. spryskał jakimś środkiem, ale ponieważ niunia nie ma kołnierza, zlizuje wszystko :shake: Trzeba ja stamtąd wydostać, zanim stanie się coś gorszego :-( Quote
_Aga_ Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Te dwa zdjęcia zrobiłam dzisiaj: Quote
malagos Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 A nie można po prostu załatać dziury kawałkiem siatki?! Quote
_Aga_ Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Wiesz - między boksami jest siatka - jest już tak wygięta, że wnioskuję, iż sunie się tam nieźle atakują :roll: Nie wiem, czemu jej nie przeniosą do innego boksu :niewiem: Dziś miałam za mało czasu, żeby o wszystko popytać - jechałam razem z panią collaka i byłam od niej uzależniona, a ona chciała stamtąd jak najszybciej jechać.. W sumie zawsze mam za mało czasu, bo jadę z kimś.. Samochodu nie mam, a nic tam nie jeździ.. Pozostaje mi rower, jak śnieg stopnieje.. Quote
_Aga_ Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Podnoszę bidusię!! Może się komuś spodoba - młoda, wesoła przylepka?? Quote
Witokret Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 ...ale ona śliczna... Komu piękną sunię????????????? ....zanim stanie jej się większa krzywda.... :shake: Quote
_Aga_ Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='lupe'] Śliczna niunia szuka domku!!! Quote
jotpeg Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 jest sliczna. chudzinka, ale przesliczna! Quote
andzia69 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 W górę maleńka!!!! Jaka ona podobna do mojego Wypłoszka vel Kajtusia, który pojechał do Lublina!!!! Quote
_Aga_ Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Ciekawe, jak się łapka goi?? :roll: Jutro postaram się tam pojechać.. Quote
andzia69 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 A mój pojechał do Lublina, ale chcę go pokazac, ze był prawie identyczny: Quote
_Aga_ Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Faktycznie podobny :) Równie śliczny jak niunia ;) Quote
_Aga_ Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Strasznie się martwię... Jakaś taka ostatnio jestem pełna złych przeczuć... Mam nadzieję, że u małej wszystko w porządku... :roll: Quote
_Aga_ Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Agnieszka-Małek napisał(a):Strasznie się martwię... Jakaś taka ostatnio jestem pełna złych przeczuć... Mam nadzieję, że u małej wszystko w porządku... :roll: Sprawdzimy... To kolejna bida, o której mam nadzieję usłyszeć, że jest w nowym domu... :roll: Quote
_Aga_ Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Suni dziś nawet nie zrobiłam zdjęcia :( Nie wychodziła z budy, spała sobie.. Ma inną towarzyszkę.. Obok w boksie już nie ma tej suki, z którą się gryzły, więc powinna mieć spokój.. Powinna być bezpieczna... :roll: Quote
mar.gajko Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Mam nadzieję, że ta suka obok poprostu znalazła dom, a nie... Ech! Quote
_Aga_ Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Też mam nadzieję.. W tarnowskim Azylu rzadko dochodzi do zagryzień.. Psy agresywniejsze zamknięte są pojedynczo.. Quote
Recommended Posts