_Aga_ Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Anulko - wystaw jak możesz... Może kolejna aukcja przyniesie psu domek?? :sadCyber: Quote
Tweety Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Kochani, wybaczcie, że ja kompletnie nie na temat poruszany w tym wątku ale może zaglądają tu osoby, do których nie dotarła jeszcze informacja o akcji przeprowadzanej na www.molosy.pl . Do 31.03. trzeba zagłosować aby wybrane przez nas schronisko dostało od sponsora 300 kg karmy. Zostało bardzo mało czasu a potrzeba jeszcze kilkudziesięciu głosów. Jeżeli nie uzbiera się ich 300, to zwierzaki stracą swoją szansę. Przecież wszyscy tutaj obecni walczymy o ich lepszy los więc jeżeli jeszcze ktoś może to niech głosuje. pozdrawiam wszystkich gorąco:multi: Quote
_Aga_ Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Podnoszę biedactwo do góry!!!! Ten jeden psiaczek śnił mi się dziś w nocy :crazyeye: Quote
_Aga_ Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Ej Łapuś Łapuś... Skoro Figa znalazła dom, to i tobie musi się udać!!! Quote
Mantis Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Agnieszko, sunia cały czas jest na Allegro, tylko do tej pory figurowała tam jako on :roll: Poprzednia aukcja się skończyła, ale zaraz wystawiłam kolejną :) Przepraszam, że nie wspomniałam o tym ani tu, ani nie napisałam do Ciebie :oops: Quote
_Aga_ Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Mantis - to jest piesek, nie sunia :) Poprzednio wystawiony był jako piesek - nawet dostałam od Ciebie prawa autorskie i wykorzystałam Twój tekst na stronie http://amicus.malopolska.pl/akcje/tarnow/tarnow.html :) Quote
Mantis Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Łajć, Agnieszko, nawet migrena mnie nie tłumaczy :roll: No był jako piesek, a Mantis chyba dziś głupawki dostała i zmieniłam psinie płeć :splat: Łapuś, mam nadzieję, że niezależnie od tego co ciotka Mantis namieszała z Twoim "podwoziem" ;) ktoś Ciebie pokocha :buzi: Quote
_Aga_ Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Też mam taką nadzieję... że w końcu i on znajdzie domek... Quote
_Aga_ Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Wędruje, wędruje i może w końcu zawędruje... ??? Quote
Pebls Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Albo siatka nie wytrzyma...i...!!!!!!!!!!!!!!!111111 Quote
_Aga_ Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Łapuś jest w takim malutkim boksie... :shake: Quote
_Aga_ Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 A on by najchętniej tylko biegał, biegał, jadł ;) dawał pyszczek do miziania... Quote
_Aga_ Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Pebls napisał(a):Albo siatka nie wytrzyma...i...!!!!!!!!!!!!!!!111111 Kiedy to dziś przeczytałam... To jak prorocze słowa Pebls... Obok w boksie był rottweiler.. Niestety.. sympatią do siebie oba psiaki nie zapałały... Rottek rozerwał siatkę oddzielającą boksy i zagryzł niuńka :-( Nie zdążyłam mu pomóc... :-( Quote
andzia69 Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 :placz::placz::placz::placz::placz: nie dość,ze był taki bidulek to jeszcze odszedł w cierpieniu:placz::placz: Quote
dotka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Boże, Łapulku tak mi starsznie przykro i smutno, byłeś jednym z moich ulubieńców na dogo :( już nie cierpisz Quote
anula1959 Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Agnieszka-Małek napisał(a):Kiedy to dziś przeczytałam... To jak prorocze słowa Pebls... Obok w boksie był rottweiler.. Niestety.. sympatią do siebie oba psiaki nie zapałały... Rottek rozerwał siatkę oddzielającą boksy i zagryzł niuńka :-( Nie zdążyłam mu pomóc... :-( Agusiu! Strasznie mi przykro z tego powodu:placz: , coś okropnego po prostu .Nie miał biedaczek szczęścia zaznać ciepła domowego ogniska:placz: . To dla CIEBIE noseczku(*)(*)(*)(*)........... Quote
_Aga_ Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Byłam tam dzisiaj.. Rottweilera pewnie uśpią... Strasznie dziś smutne były te psiulki... :sadCyber: Quote
Recommended Posts