Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, wybaczcie, że ja kompletnie nie na temat poruszany w tym wątku ale może zaglądają tu osoby, do których nie dotarła jeszcze informacja o akcji przeprowadzanej na www.molosy.pl . Do 31.03. trzeba zagłosować aby wybrane przez nas schronisko dostało od sponsora 300 kg karmy. Zostało bardzo mało czasu a potrzeba jeszcze kilkudziesięciu głosów. Jeżeli nie uzbiera się ich 300, to zwierzaki stracą swoją szansę. Przecież wszyscy tutaj obecni walczymy o ich lepszy los więc jeżeli jeszcze ktoś może to niech głosuje.
pozdrawiam wszystkich gorąco:multi:

Posted

Agnieszko, sunia cały czas jest na Allegro, tylko do tej pory figurowała tam jako on :roll: Poprzednia aukcja się skończyła, ale zaraz wystawiłam kolejną :)
Przepraszam, że nie wspomniałam o tym ani tu, ani nie napisałam do Ciebie :oops:

Posted

Łajć, Agnieszko, nawet migrena mnie nie tłumaczy :roll: No był jako piesek, a Mantis chyba dziś głupawki dostała i zmieniłam psinie płeć :splat:
Łapuś, mam nadzieję, że niezależnie od tego co ciotka Mantis namieszała z Twoim "podwoziem" ;) ktoś Ciebie pokocha :buzi:

Posted

Pebls napisał(a):
Albo siatka nie wytrzyma...i...!!!!!!!!!!!!!!!111111

Kiedy to dziś przeczytałam... To jak prorocze słowa Pebls...

Obok w boksie był rottweiler.. Niestety.. sympatią do siebie oba psiaki nie zapałały... Rottek rozerwał siatkę oddzielającą boksy i zagryzł niuńka :-(

Nie zdążyłam mu pomóc... :-(

Posted

Aguniu, wiem jak cierpisz. Aguniu trzymaj się.

Posted

Agnieszka-Małek napisał(a):
Kiedy to dziś przeczytałam... To jak prorocze słowa Pebls...

Obok w boksie był rottweiler.. Niestety.. sympatią do siebie oba psiaki nie zapałały... Rottek rozerwał siatkę oddzielającą boksy i zagryzł niuńka :-(

Nie zdążyłam mu pomóc... :-(

Agusiu!
Strasznie mi przykro z tego powodu:placz: , coś okropnego po prostu .Nie miał biedaczek szczęścia zaznać ciepła domowego ogniska:placz: .
To dla CIEBIE noseczku(*)(*)(*)(*)...........