Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anawa napisał(a):
Super!!! Bardzo się cieszę, że się udało :cunao:
Tola, dużo szczęścia, pieseczku :lol:

Anawa ,ja Tobie już dziękowałam ale zrobię to jeszcze raz!Wielkie dzięki!

Posted

A mnie za co? Przypadeczek i tyle.......Dobrze, że domek się nadaje, bo przecież tego nie wiedziałam. Jak coś mam na oku to zawszę się dzielę a potem z drżeniem serca czekam, co z tego wyjdzie ;)

Posted

[quote name='Romka']Andzike,bardzo ,bardzo dziękujemy!Czekamy na Was w niedzielę,rezerwację juz zrobiłam miejsce na pewno będzie!;)

No problem, jak zawsze dla łowiczaków :D Pixel aikowo ma w sobotę rano kastrację, jeśli wszystko będzie ok, to w niedzielę jesteśmy!!!!

Posted

mamanabank napisał(a):
Tola smutna leży w klateczce... nie odzywa się do nikogo, udaje, że jej nie ma, tęskni za Jamorowizną...

Ojej, biedna sunia :( Ale powiedział jej tatanabank, że niedługo jedzie do swojego domku? ;)

Posted

Byłam dziś u Tolusi w lecznicy.Suczka bardzo przestraszona ale macha ogonkiem tuz przy ziemi.Odwraca wzrok.Ale wstaje kiedy powie się do niej dośc zasadniczym głosem i wychodzi z klatki.Lubi spacerować jak mówią panie z lecznicy.Jest śliczna ,czyściutka i delikatna.Piękna.Jutro będzie już po zabiegu i w domu.Mam nadzieję,ze w domu wreszcie odzyje.Biedna mała.

Posted

Dziś wyjazd do domu,państwo przyjeżdzaja po nią do Łowicza.Mała będzie obolała bo to dziś będzie zabieg sterylizacji ,ale zabieramy ją do Mamanabank i to właśnie do jej domu przyjeżdzają op Tolę jej przyszli opiekunowie.Jeszcze trochę mała.

Posted

Tola po sterylizacji śpi sobie spokojnie na miejscu Belli i odpoczywa. Nie jest przerażona, przyjaźnie przywitała się z Romką, od czasu do czasu budzi się i łapie muchy. Do zdjęć nie lubi pozować, bo lampa jej przeszkadza, ale kilka zdjęć zrobiłam, właściwie dzieci, wrzucę za chwilę.

Posted

mamanabank napisał(a):

Mopik chce aportować ale wszyscy ekscytują się Tolą

Biedny glutek :D Nikt mu nie chce patysia rzucić?

Nic dziwnego, ze tak się wszyscy ekscytuja Tolą - zjawiskowa jest, ale widać, że taka mocno niepewna. W sumie niepotrzebnie to pisze, bo same wiecie najlepiej, ale uczulcie jeszcze raz bardzo mocno Państwa, że nie dostają zwykłej suni, tylko bardzo wyjatkową i bardzo muszą o nią dbać!!! :D
Bo jak nie to się u nich zjawi łowicko-warszawski "kontrol":mad: ;)