anawa Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Super!!! Bardzo się cieszę, że się udało :cunao: Tola, dużo szczęścia, pieseczku :lol: Quote
Romka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 anawa napisał(a):Super!!! Bardzo się cieszę, że się udało :cunao: Tola, dużo szczęścia, pieseczku :lol: Anawa ,ja Tobie już dziękowałam ale zrobię to jeszcze raz!Wielkie dzięki! Quote
anawa Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 A mnie za co? Przypadeczek i tyle.......Dobrze, że domek się nadaje, bo przecież tego nie wiedziałam. Jak coś mam na oku to zawszę się dzielę a potem z drżeniem serca czekam, co z tego wyjdzie ;) Quote
Andzike Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='Romka']Andzike,bardzo ,bardzo dziękujemy!Czekamy na Was w niedzielę,rezerwację juz zrobiłam miejsce na pewno będzie!;) No problem, jak zawsze dla łowiczaków :D Pixel aikowo ma w sobotę rano kastrację, jeśli wszystko będzie ok, to w niedzielę jesteśmy!!!! Quote
mamanabank Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Właśnie mój TZecik poszedł odwiedzić Tolę w lecznicy, no mówiłam, że się w niej zakochał, tak sam z siebie poszedł :-D Quote
mamanabank Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Tola smutna leży w klateczce... nie odzywa się do nikogo, udaje, że jej nie ma, tęskni za Jamorowizną... Quote
Andzike Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 mamanabank napisał(a):Tola smutna leży w klateczce... nie odzywa się do nikogo, udaje, że jej nie ma, tęskni za Jamorowizną... Ojej, biedna sunia :( Ale powiedział jej tatanabank, że niedługo jedzie do swojego domku? ;) Quote
oska1983 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Biedna Tola:( a długo jeszcze będzie siedziała w lecznicy? Quote
Romka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Będzie do jutra,jutro wieczorem przyjeżdza po nią domek.Bardzo mi jej szkoda to taka delikatna suczka. Quote
nika28 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Ciesze się że Tola będzie miała domek :) :) :) Quote
Romka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Byłam dziś u Tolusi w lecznicy.Suczka bardzo przestraszona ale macha ogonkiem tuz przy ziemi.Odwraca wzrok.Ale wstaje kiedy powie się do niej dośc zasadniczym głosem i wychodzi z klatki.Lubi spacerować jak mówią panie z lecznicy.Jest śliczna ,czyściutka i delikatna.Piękna.Jutro będzie już po zabiegu i w domu.Mam nadzieję,ze w domu wreszcie odzyje.Biedna mała. Quote
oska1983 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Dla niej to musi być okropne przeżycie, nie wie biedna co się dzieje. Ale jeszcze chwilka i będzie miała domek:) Quote
Figafiga Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Już Tolka niedługo będziesz miała swój dom!! Quote
Romka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Dziś wyjazd do domu,państwo przyjeżdzaja po nią do Łowicza.Mała będzie obolała bo to dziś będzie zabieg sterylizacji ,ale zabieramy ją do Mamanabank i to właśnie do jej domu przyjeżdzają op Tolę jej przyszli opiekunowie.Jeszcze trochę mała. Quote
mamanabank Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Tola po sterylizacji śpi sobie spokojnie na miejscu Belli i odpoczywa. Nie jest przerażona, przyjaźnie przywitała się z Romką, od czasu do czasu budzi się i łapie muchy. Do zdjęć nie lubi pozować, bo lampa jej przeszkadza, ale kilka zdjęć zrobiłam, właściwie dzieci, wrzucę za chwilę. Quote
mamanabank Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Marsjanie atakują "Cześć Tola, jestem nie tylko z tego samego schronu ale i z tego samego boksu co Ty :-) " Quote
mamanabank Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Mopik chce aportować ale wszyscy ekscytują się Tolą Quote
Andzike Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 mamanabank napisał(a): Mopik chce aportować ale wszyscy ekscytują się Tolą Biedny glutek :D Nikt mu nie chce patysia rzucić? Nic dziwnego, ze tak się wszyscy ekscytuja Tolą - zjawiskowa jest, ale widać, że taka mocno niepewna. W sumie niepotrzebnie to pisze, bo same wiecie najlepiej, ale uczulcie jeszcze raz bardzo mocno Państwa, że nie dostają zwykłej suni, tylko bardzo wyjatkową i bardzo muszą o nią dbać!!! :D Bo jak nie to się u nich zjawi łowicko-warszawski "kontrol":mad: ;) Quote
mamanabank Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Tola się ożywiła, macha do nas ogonkiem, prosi łapiną o drapanie, czekamy na Pana :-) Quote
Figafiga Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Mamanabank nie poznałam, że to Ty....o jeny kruszynko Ty mała!!!! ;-) A Tola cudownie odmieniona ;-) Quote
Recommended Posts