kajkoowa Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Figa ja tez nie poznałam mamynabank, kompletnie! A Tola:loveu: Świetnie widac ją taką uśmiechniętą, jeszcze niepewną ale odmienioną:loveu: Quote
Andzike Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 I co??? I co??? Pojechala ?? :D Napiszcie coś, bo ja tu w nerwach ;) Ale pojadę Wam bardzo optymistycznym wątkiem, który mi niesamowicie poprawił humor dzisiaj :) http://www.dogomania.pl/threads/190182-Nieszcz%C4%99%C5%9Bcie-sta%C5%82o-si%C4%99-szcz%C4%99%C5%9Bciem-%29-malutka-Jamajka-MA-DOM!-B%C5%82yskawiczna-akcja-%29 Quote
Romka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='Andzike']I co??? I co??? Pojechala ?? :D Napiszcie coś, bo ja tu w nerwach ;) Ale pojadę Wam bardzo optymistycznym wątkiem, który mi niesamowicie poprawił humor dzisiaj :) http://www.dogomania.pl/threads/190182-Nieszcz%C4%99%C5%9Bcie-sta%C5%82o-si%C4%99-szcz%C4%99%C5%9Bciem-%29-malutka-Jamajka-MA-DOM!-B%C5%82yskawiczna-akcja-%29 Akcja błyskawiczna niczym w łowickiem!:lol: Quote
Romka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='Andzike']I co??? I co??? Pojechala ?? :D Napiszcie coś, bo ja tu w nerwach ;) Ale pojadę Wam bardzo optymistycznym wątkiem, który mi niesamowicie poprawił humor dzisiaj :) http://www.dogomania.pl/threads/190182-Nieszcz%C4%99%C5%9Bcie-sta%C5%82o-si%C4%99-szcz%C4%99%C5%9Bciem-%29-malutka-Jamajka-MA-DOM!-B%C5%82yskawiczna-akcja-%29 Są zdjęcia ma je Mamanabank.Tola wybrała sobie chyba za przewodnika pana domu.W samochodzie zachowywała się bez zarzutu ,nawet była zadowolona.Jest w dużym stresiegonek pod siebie,ugięte nogi ale prosi łapką o drapanie za uchem i macha ogonkiem tuż przy ziemi.Resztę napisze i pokaże zaraz z rana(mam nadzieję):mad:Mamanabank. Quote
Andzike Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Romka napisał(a):Są zdjęcia ma je Mamanabank.Tola wybrała sobie chyba za przewodnika pana domu.W samochodzie zachowywała się bez zarzutu ,nawet była zadowolona.Jest w dużym stresiegonek pod siebie,ugięte nogi ale prosi łapką o drapanie za uchem i macha ogonkiem tuż przy ziemi.Resztę napisze i pokaże zaraz z rana(mam nadzieję):mad:Mamanabank. No to zajrzę jutro z nadzieją na fotki i relacje :D Bądz szczęsliwa Toleńko w nowym domu, odwiedzę Cię wkrótce ! :) Quote
mamanabank Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Z rana z rana, już się robi :-) Dzwoniłam jeszcze do Toli niedawno i zagadałam się ;-) Proszę bardzo "No i znowu to samo, znowu ta czarna, hallo RZUCAĆ MI PATYK!!!" Powitanie Quote
Romka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Czy państwo mówili jak Tola zniosła podróż i jak zachowuje się w domu? Quote
oska1983 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 ale cudowne zdjęcia;) a te 2 białe psiska - piękne. Jakiej rasy jest niższy? Quote
Romka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Mamanabank napisz jakiej rasy jest książę Harry zwany w domu Hyżkiem!Petit coś tam ... Quote
mamanabank Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Kiedy dzwoniłam Tola była jeszcze w drodze, ale już blisko domu, całą drogę spokojnie przespała :-) ale cudowne zdjęcia;-) a te 2 białe psiska - piękne. Jakiej rasy jest niższy? Ten kundel z długimi uszami to basset szorstkowłosy. Quote
Romka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='oska1983']ale cudowne zdjęcia;) a te 2 białe psiska - piękne. Jakiej rasy jest niższy? Oska znalazłam to dla Ciebie. http://www.pangea.republika.pl/ Quote
mamanabank Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Romka, ale trafiłaś, Jessica z tej hodowli jest babką Hyźka :-) Quote
oska1983 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Dzięki Romka;) strasznie mi się podoba ta rasa. Muszę zwiększyć metraż bo na razie mam tylko 1 labka, a chciałabym jeszcze jakiegoś psiaczka. Ale to w przyszłości. A tak w ogóle, nigdy bym nie pomyślała że to basset szorstkowłosy:D Quote
Romka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 mamanabank napisał(a):Romka, ale trafiłaś, Jessica z tej hodowli jest babką Hyźka :-) No proszę!Ale trafiłam!Koneksje rodzinne księcia Harrego ujawnione. Quote
Paula03 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Cieszę się, że Tola już w domku! Może by tak tytuł zmienić ;) Quote
mamanabank Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Zaspałam jak nie wiem :-) serio, Figa gdybyś nie puściła tego oczka, a ja bym na nie nie patrzyła 5 min. (- ale o co chodzi?), to nie domysliłabym się, że to ja mam zrobić. Lecę zmieniać! Quote
Romka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='oska1983']Dzięki Romka;) strasznie mi się podoba ta rasa. Muszę zwiększyć metraż bo na razie mam tylko 1 labka, a chciałabym jeszcze jakiegoś psiaczka. Ale to w przyszłości. A tak w ogóle, nigdy bym nie pomyślała że to basset szorstkowłosy:D A tu moje ulubione,sztandarowe zdjęcie Hyżka.Książę Harry jak to książę ma iście książęce maniery i jak ustaliliśmy z porządnej rodziny pochodzi. Jaki dżentelmen.Zobaczcie co za postawa!Oska dobry wybór:lol: Quote
Andzike Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Romka napisał(a):A tu moje ulubione,sztandarowe zdjęcie Hyżka.Książę Harry jak to książę ma iście książęce maniery i jak ustaliliśmy z porządnej rodziny pochodzi.] Z tego co pamiętam to mamanabank miała Ci urwać głowę za te zdjęcie ;) A raczej za "dopuszczenie" Hyzka do zapozowania w tym miejscu ;) Quote
Romka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Andzike napisał(a):Z tego co pamiętam to mamanabank miała Ci urwać głowę za te zdjęcie ;) A raczej za "dopuszczenie" Hyzka do zapozowania w tym miejscu ;) Andzike,ale ja jeszcze żyję i jak wiesz uczę Hyżka dobrych manier:diabloti: o których zupełnie zapomina Mamanabank.:lol:Jak wiesz szlachectwo zobowiązuje i ciotka Romka o tym pamięta.:diabloti: Quote
Recommended Posts