Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Andzike']I co??? I co??? Pojechala ?? :D Napiszcie coś, bo ja tu w nerwach ;)

Ale pojadę Wam bardzo optymistycznym wątkiem, który mi niesamowicie poprawił humor dzisiaj :)
http://www.dogomania.pl/threads/190182-Nieszcz%C4%99%C5%9Bcie-sta%C5%82o-si%C4%99-szcz%C4%99%C5%9Bciem-%29-malutka-Jamajka-MA-DOM!-B%C5%82yskawiczna-akcja-%29
Są zdjęcia ma je Mamanabank.Tola wybrała sobie chyba za przewodnika pana domu.W samochodzie zachowywała się bez zarzutu ,nawet była zadowolona.Jest w dużym stresiegonek pod siebie,ugięte nogi ale prosi łapką o drapanie za uchem i macha ogonkiem tuż przy ziemi.Resztę napisze i pokaże zaraz z rana(mam nadzieję):mad:Mamanabank.

Posted

Romka napisał(a):
Są zdjęcia ma je Mamanabank.Tola wybrała sobie chyba za przewodnika pana domu.W samochodzie zachowywała się bez zarzutu ,nawet była zadowolona.Jest w dużym stresiegonek pod siebie,ugięte nogi ale prosi łapką o drapanie za uchem i macha ogonkiem tuż przy ziemi.Resztę napisze i pokaże zaraz z rana(mam nadzieję):mad:Mamanabank.

No to zajrzę jutro z nadzieją na fotki i relacje :D Bądz szczęsliwa Toleńko w nowym domu, odwiedzę Cię wkrótce ! :)

Posted

Kiedy dzwoniłam Tola była jeszcze w drodze, ale już blisko domu, całą drogę spokojnie przespała :-)

ale cudowne zdjęcia;-) a te 2 białe psiska - piękne. Jakiej rasy jest niższy?

Ten kundel z długimi uszami to basset szorstkowłosy.

Posted

Dzięki Romka;) strasznie mi się podoba ta rasa. Muszę zwiększyć metraż bo na razie mam tylko 1 labka, a chciałabym jeszcze jakiegoś psiaczka. Ale to w przyszłości. A tak w ogóle, nigdy bym nie pomyślała że to basset szorstkowłosy:D

Posted

mamanabank napisał(a):
Romka, ale trafiłaś, Jessica z tej hodowli jest babką Hyźka :-)

No proszę!Ale trafiłam!Koneksje rodzinne księcia Harrego ujawnione.

Posted

Zaspałam jak nie wiem :-) serio, Figa gdybyś nie puściła tego oczka, a ja bym na nie nie patrzyła 5 min. (- ale o co chodzi?), to nie domysliłabym się, że to ja mam zrobić. Lecę zmieniać!

Posted

[quote name='oska1983']Dzięki Romka;) strasznie mi się podoba ta rasa. Muszę zwiększyć metraż bo na razie mam tylko 1 labka, a chciałabym jeszcze jakiegoś psiaczka. Ale to w przyszłości. A tak w ogóle, nigdy bym nie pomyślała że to basset szorstkowłosy:D
A tu moje ulubione,sztandarowe zdjęcie Hyżka.Książę Harry jak to książę ma iście książęce maniery i jak ustaliliśmy z porządnej rodziny pochodzi.

Jaki dżentelmen.Zobaczcie co za postawa!Oska dobry wybór:lol:

Posted

Romka napisał(a):
A tu moje ulubione,sztandarowe zdjęcie Hyżka.Książę Harry jak to książę ma iście książęce maniery i jak ustaliliśmy z porządnej rodziny pochodzi.]

Z tego co pamiętam to mamanabank miała Ci urwać głowę za te zdjęcie ;) A raczej za "dopuszczenie" Hyzka do zapozowania w tym miejscu ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Z tego co pamiętam to mamanabank miała Ci urwać głowę za te zdjęcie ;) A raczej za "dopuszczenie" Hyzka do zapozowania w tym miejscu ;)

Andzike,ale ja jeszcze żyję i jak wiesz uczę Hyżka dobrych manier:diabloti: o których zupełnie zapomina Mamanabank.:lol:Jak wiesz szlachectwo zobowiązuje i ciotka Romka o tym pamięta.:diabloti: