Figafiga Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Hyzio i dobre maniery hi hi hi...toż to harpagan jest ;-) Bella to arystokratka, a Hyzia wygląd bardzo myli ;-) Quote
bahlsa Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 A czy ogłoszenia Toli mają jeszcze wisieć w necie? Quote
Romka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Mnie też sie wydaje,że można już je zdjąć.Tolusią można się tylko zachwycać!Bahlsa,dziękujemy! Quote
Figafiga Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 no no, bo ja soczek marchwiowy już otworzyłam ;-) i popijam za Tolkę Quote
Romka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Ciekawe czy Mamanabank miała kontakt z nowym domkiem Toli?Miały byc zdjęcia i informacje. Quote
mamanabank Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Andzike napisał(a):Z tego co pamiętam to mamanabank miała Ci urwać głowę za te zdjęcie ;) A raczej za "dopuszczenie" Hyzka do zapozowania w tym miejscu ;) Miałam... ale... dałam spokój, doszłam do wniosku, że większy pożytek z niej jak jest żywa :-) Hyziek to jest wiejski burek i nie nauczy się nigdy żadnych manier. Skończył właśnie dwa lata i zaakceptowałam już fakt, że zawsze będzie ćwokiem, pierdołą, nawet go polubiłam ;-) Do Toli zaraz zadzwonię. Może dostała już komórkę :-) Quote
mamanabank Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Jeszcze nie dzwoniłam, zaraz zadzwonię. A widział ktos już ostatnie zdjęcia Toli u Jamora? http://jamor.fotosik.pl/albumy/738876-304.html Już dzwoniłam. U Toli wszystko dobrze, przyzwyczaja się do otoczenia, swoich ludzi, chodzi powoli na spacery, Pan jest zachwycony tym, jak chodzi na smyczy, blisko nogi. Pewnie jeszcze trochę czasu zajmie jej aklimatyzacja ale jest OK W przyszłym tygodniu zdjęcie szwów i fartuszka, to na pewno pomoże jej się wyluzować. Quote
Andzike Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Romka napisał(a):Niedługo Andzike podeślemy w te okolice... Spoko loko :) Za jakis czas sama się tam podeśle :) Quote
Romka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Andzike napisał(a):Spoko loko :) Za jakis czas sama się tam podeśle :) Oczywiście,kochana!:lol:A my będziemy bardzo wdzięczne ,jak zawsze.;) Quote
Romka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Mamanabank dzwoniła do Toli,chodzi na spacery,jest szczęśliwa,biega po ogródku.Mają być zdjęcia.Tez nie możemy się doczekac! Quote
mamanabank Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 i szczeka :-D ludzie są pod wrażeniem pracy Jamora i tego, że Tola tak świetnie chodzi na smyczy (chyba już to gdzieś pisalam, ale pan mówi to za każdym razem) Quote
argusiowa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 i kolejna cudna wiadomość :D chyba wyślę Stefana na wakacje do jamora haha bo póki co to on ze mną na spacery chodzi i na smyczy mnie prowadza haha :D:D:D Quote
Andzike Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Dzwoniłam wczoraj do Państwa Toli - wszystko w jak najlepszym porządku. Tola na początku trochę wyła zostawiana w kojcu - pewnie dlatego, że jak już poczula, że ma swojego czlowieka, to stwierdzila, ze nie chce się z nim rozstawać ;) Na szczęście już przestała narzekać i nie ma z tym problemu :) Wychodzi 3 razy dziennie, upodobała sobie wyprawę na pobliską "budowę" gdzie jest kupa piachu w którym szaleje. Trochę przytyła, sieść jej się podobno błyszczy tak, że ludzie odwracają. Pani proponowała, zebym przyjechała, ale chyba póki co nie ma powodu ;) Quote
Romka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 No to świetnie!Jakieś zdjęcia to pan mógłby zrobić i wysłać do mnie lub do Mamanabank.Wszyscy ucieszą się.:lol: Quote
Andzike Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 mamanabank napisał(a):Tenk ju Andzike :-) ju łelkom ;) o zdjęcia to chyba młodego Pana trzeba poprosic ;) Quote
Romka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Poprosimy,zeby Mamanabank poprosiła bo ma kontakt do pana. Quote
mamanabank Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Sprawdzę czy nie zgubiłam i zadzwonię. Quote
Romka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Masz ten telefon bo zdjęć Toli chcemy,dawno nie było wieści i zdjęć,nie to co od Jamora. Quote
mamanabank Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Oczywiście, że zapomniałam. Telefon mam, dzisiaj zadzwonię, jak nie zapomnę ;-) a teraz za wcześnie. Quote
Recommended Posts