AlfaLS Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Muszę napisać do domu Helenki i poprosić o nowe wieści... Będę o tym pamiętała ;). jak tylko dostanę newsy dam znać :lol: Quote
Cudak Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Kamila Proc napisał(a):a karma dojechala? Z konkursu krakvetu? Jeszcze trochę poczekamy.... Quote
Cudak Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Kamila Proc napisał(a):oby jak najszybciej Zamówienie duże i dopiero dziś przyjęte, więc szybko na pewno nie dojdzie, dlatego też zamówiłam 2 worki suchej karmy z pieniędzy uzbieranych na konto Fundacyjne - mam nadzieję, że wystarczy, zanim wygrana z KrakVetu dotrze do nas :) Zamówiłam też dziś spray na pchły z pieniędzy uzbieranych z bazarków. Koty w porcie mnie znienawidzą :D Quote
Cudak Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Jak zostaną spryskane sprayem na pchły, to na mój widok pewnie będą uciekać przez jakiś czas... Quote
__Lara Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Cudak napisał(a):Zamówienie duże i dopiero dziś przyjęte, więc szybko na pewno nie dojdzie, dlatego też zamówiłam 2 worki suchej karmy z pieniędzy uzbieranych na konto Fundacyjne - mam nadzieję, że wystarczy, zanim wygrana z KrakVetu dotrze do nas :) Zamówiłam też dziś spray na pchły z pieniędzy uzbieranych z bazarków. Koty w porcie mnie znienawidzą :D Hyhy. Ale to dla ich dobra ;) Quote
Szarotka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Wstawie pare zdjec moich wojownikow :):) Malwa :):) kot z plemienna twarza :):) Kocia milosc, czarno bialy to Ming - kot rezydent, a szaro bialy to nowy mlody kotek - psotek :):) Quote
Cudak Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Szarotka, Piękne te Twoje koty! A Malwa już na kanapie, a nie pod szafkami? :)))) Quote
Szarotka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='Cudak']Szarotka, Piękne te Twoje koty! A Malwa już na kanapie, a nie pod szafkami? :)))) No tak, Malwa juz na kanapie, a nie pod futonem, no, ale dalej nie daje sie dotknac........... Quote
Igiełka Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 śliczny i sympatyczny masz ten zwierzyniec :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Kochani zaglądnijcie proszę , trzeba koniecznie szybko działać , już 3 szczeniaki umarły :-( SZCZENIAKI UMIERAJĄ BŁAGAMY O POMOC [SIZE=2]Przepraszam, ale jak nie pomożemy dziewczynom to umrą wszystkie :-( Zostało 6 szczeniaczków walczących o życie :-( Quote
Recommended Posts