Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamila Proc napisał(a):
oby jak najszybciej

Zamówienie duże i dopiero dziś przyjęte, więc szybko na pewno nie dojdzie, dlatego też zamówiłam 2 worki suchej karmy z pieniędzy uzbieranych na konto Fundacyjne - mam nadzieję, że wystarczy, zanim wygrana z KrakVetu dotrze do nas :)

Zamówiłam też dziś spray na pchły z pieniędzy uzbieranych z bazarków. Koty w porcie mnie znienawidzą :D

Posted

Cudak napisał(a):
Zamówienie duże i dopiero dziś przyjęte, więc szybko na pewno nie dojdzie, dlatego też zamówiłam 2 worki suchej karmy z pieniędzy uzbieranych na konto Fundacyjne - mam nadzieję, że wystarczy, zanim wygrana z KrakVetu dotrze do nas :)

Zamówiłam też dziś spray na pchły z pieniędzy uzbieranych z bazarków. Koty w porcie mnie znienawidzą :D

Hyhy. Ale to dla ich dobra ;)

Posted

Wstawie pare zdjec moich wojownikow :):)

Malwa :):) kot z plemienna twarza :):)

Kocia milosc, czarno bialy to Ming - kot rezydent, a szaro bialy to nowy mlody kotek - psotek :):)

Posted

[quote name='Cudak']Szarotka, Piękne te Twoje koty! A Malwa już na kanapie, a nie pod szafkami? :))))

No tak, Malwa juz na kanapie, a nie pod futonem, no, ale dalej nie daje sie dotknac...........