Kamila Proc Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 ciepelko, wiec pewnie nie jest najgorzej Quote
Cudak Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Nadal czekamy na wygraną z krakvetu :( Quote
Szarotka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Szkoda, ze koty tak daleko bo jade do Polski Quote
__Lara Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Szarotka napisał(a):Szkoda, ze koty tak daleko bo jade do Polski O, co to, cioteczka na święta przyjeżdża :) Quote
Cudak Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Dotarła wygrana Dziękuję wszystkim, którzy się do niej przyczynili swoimi głosami Kociaki mają zapas dobrego (lepszego niż na co dzień i mam nadzieję, że nie staną się przez to wybredne...) jedzenia, a ja będę mogła w najbliższym czasie spać spokojnie Quote
Cassi_ Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Nie wiem czy już zobaczyłyście ten koszmar ale ta awaria spowodowała, że około 2 tygodni wpisów wstecz szlak trafił :roll: podali: "Serwis nie działa z powodu awarii sprzętowej. Przywracanie bazy danych niestety trochę trwa. Strona powinna ruszyć późnym wieczorem lub nad ranem. Niestety posty na forum z ostatnich kilku dni zniknęły" Quote
Lupi Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Masakra. Ludziom powcinało całe bazarkowe wątki. Nasze (czyt. stepnickie) zwierzęta w potrzebie też są do tyłu :(. Quote
Cudak Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Cieszę się, że nie zdążyłam żadnego nowego bazarku wyprodukować.... Quote
Cassi_ Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Cudak napisał(a):Cieszę się, że nie zdążyłam żadnego nowego bazarku wyprodukować.... Kochana, a że tak zapytam przydadzą Ci się jakieś fanty na bazarek czy na razie nie planujesz nic robić? :rolleyes: Quote
Recommended Posts