Cassi_ Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Szarotka']Pozdrowienia dla Cassi.[/QUOTE] :rolleyes: dziękuję i pozdrawiam również :mdrmed: Quote
Cudak Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='aga_w']Już można gratulować?! :) Jeszcze wyniki nie ogłoszone i można glosować :razz: Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/223878-TANIE-Bluzki-spodnieTALLY-WEIL-papirus-miseczki-RO%C5%BBNO%C5%9ACI...-do-10.03 jak zwykle - będę wdzięczna za PODNOSZENIE :multi: Quote
Cudak Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='aga_w']Już można gratulować?! :)[/QUOTE] Już można :) :) :) :) :) nie wiem jeszcze jaki będzie podział wygranej, ale na jakiś czas kociaki będą miały zapewnione jedzenie i będziemy mogli spokojnie odkładać pieniądze z bazarków na późniejszy czas, a w międzyczasie i wiosenne odrobaczanie stadka przeprowadzić :) Quote
Cudak Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Nieustannie zapraszam na bazarki - linki w podpisie :) Quote
Clean Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 super!!!gratuluję wygranej:-)No teraz to kociaki będą mieć jedzonka pod dostatkiem.Nie oznacza to że nie zbieramy funduszy na dalsze dokarmianie:-) Quote
ang Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 właśnie weszłam na forum krakvetu, bardzo się cieszę, że dostaniecie wsparcie, wreszcie jakaś konkretna kwota;) i jestem dumna, że ociupinkę przyczyniłam się do tego oddając swój głos:) Quote
Cudak Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='ang']właśnie weszłam na forum krakvetu, bardzo się cieszę, że dostaniecie wsparcie, wreszcie jakaś konkretna kwota;) i jestem dumna, że ociupinkę przyczyniłam się do tego oddając swój głos:)[/QUOTE] Za każdy głos bardzo dziękuję :) Jaka konkretnie będzie kwota dla kotów z portu, jeszcze niestety nie wiem, bo do końca nie ustaliliśmy podziału. Jeśli podzielone zostanie pod względem ilości kotów, to na długo nie starczy, ale zawsze do przodu :) Quote
ang Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Cudak']Za każdy głos bardzo dziękuję :) Jaka konkretnie będzie kwota dla kotów z portu, jeszcze niestety nie wiem, bo do końca nie ustaliliśmy podziału. Jeśli podzielone zostanie pod względem ilości kotów, to na długo nie starczy, ale zawsze do przodu :)[/QUOTE] a to z kim się dzielicie? pytam z ciekawości, bo nie jestem w temacie:) Quote
Cudak Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='ang']a to z kim się dzielicie? pytam z ciekawości, bo nie jestem w temacie:)[/QUOTE] kinia098 i iza71koty z miau - wystartowałyśmy w konkursie jako "koalicja". Pojedynczo nie miałybyśmy szans na wygranie........... Quote
Clean Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 ile by nie było naważniejsze że chociaż trochę nasze kociaki dostaną:-) Quote
ang Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='ang']a to z kim się dzielicie? pytam z ciekawości, bo nie jestem w temacie:)[/QUOTE] rozumiem:) pewnie, że lepszy podział niż przegrana;) ważne, że kociaki będą miały jedzonko, a Wy przez chwilę będziecie miały "komfort psychiczny";) Quote
AlfaLS Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Ja bym wolała żeby podział był inny np. równo na 3 części bo np. ja głosowałam na Was tylko ze względu na Ciebie i Kinię. Jednak uszanuję każdą Waszą decyzję :lol: Quote
Cudak Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='AlfaLS']Ja bym wolała żeby podział był inny np. równo na 3 części bo np. ja głosowałam na Was tylko ze względu na Ciebie i Kinię. Jednak uszanuję każdą Waszą decyzję :lol:[/QUOTE] Będzie chyba po równo, choć dla Izy, która pod opieką ma ponad 100 kotów, może być on krzywdzący, bo na krótko Jej ta wygrana starczy... Z kolei pod względem ilości kotów, ja bym dostała najmniej i u nas na krótko by starczyło. Quote
Kamila Proc Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 w kazdym razie kotki sobie troche podjedza Quote
Cudak Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Mam ogromną prośbę :oops: Czy ktoś mógłby pomóc w ogłoszeniach dla Ramzesa? Znalazłam go w lesie, Lupi dała mu DT, bardzo długo już u Niej siedzi i czeka na domek... http://www.dogomania.pl/threads/214634-RAMZES-kot-kt%C3%B3ry-chce-kocha%C4%87 Quote
AlfaLS Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Cudak']Będzie chyba po równo, choć dla Izy, która pod opieką ma ponad 100 kotów, może być on krzywdzący, bo na krótko Jej ta wygrana starczy... Z kolei pod względem ilości kotów, ja bym dostała najmniej i u nas na krótko by starczyło.[/QUOTE] Tylko prawda jest taka, że ani Ty ani Kinia nie macie takiego wsparcia jakie ma Iza... Zresztą też nie potraficie tak się tego wsparcia domagać...:roll:. Bo coś mi się wydaje, że nie tylko ja głosowałam na Was bo chciałam jakoś choćby w ten sposób pomóc Tobie i Kini ;). Odwalacie kawał dobrej roboty !!!!!! Quote
Cudak Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Dziękuję AlfaLS :) Nie mamy wsparcia, bo i tyle zwierzaków pod opieką nie mamy. Przy okazji zapytam - nie wiesz jak tam nasza Helenka się czuje? Pozdrowienia od portowego Czarnuszka (teraz Bazyla), który był u mnie w DT i został z nami na stałe :) Quote
Recommended Posts