Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aga_w']Już można gratulować?! :)[/QUOTE]
Już można :) :) :) :) :) nie wiem jeszcze jaki będzie podział wygranej, ale na jakiś czas kociaki będą miały zapewnione jedzenie i będziemy mogli spokojnie odkładać pieniądze z bazarków na późniejszy czas, a w międzyczasie i wiosenne odrobaczanie stadka przeprowadzić :)

Posted

super!!!gratuluję wygranej:-)No teraz to kociaki będą mieć jedzonka pod dostatkiem.Nie oznacza to że nie zbieramy funduszy na dalsze dokarmianie:-)

Posted

właśnie weszłam na forum krakvetu, bardzo się cieszę, że dostaniecie wsparcie, wreszcie jakaś konkretna kwota;) i jestem dumna, że ociupinkę przyczyniłam się do tego oddając swój głos:)

Posted

[quote name='ang']właśnie weszłam na forum krakvetu, bardzo się cieszę, że dostaniecie wsparcie, wreszcie jakaś konkretna kwota;) i jestem dumna, że ociupinkę przyczyniłam się do tego oddając swój głos:)[/QUOTE]
Za każdy głos bardzo dziękuję :)
Jaka konkretnie będzie kwota dla kotów z portu, jeszcze niestety nie wiem, bo do końca nie ustaliliśmy podziału. Jeśli podzielone zostanie pod względem ilości kotów, to na długo nie starczy, ale zawsze do przodu :)

Posted

[quote name='Cudak']Za każdy głos bardzo dziękuję :)
Jaka konkretnie będzie kwota dla kotów z portu, jeszcze niestety nie wiem, bo do końca nie ustaliliśmy podziału. Jeśli podzielone zostanie pod względem ilości kotów, to na długo nie starczy, ale zawsze do przodu :)[/QUOTE]
a to z kim się dzielicie? pytam z ciekawości, bo nie jestem w temacie:)

Posted

[quote name='ang']a to z kim się dzielicie? pytam z ciekawości, bo nie jestem w temacie:)[/QUOTE]
kinia098 i iza71koty z miau - wystartowałyśmy w konkursie jako "koalicja". Pojedynczo nie miałybyśmy szans na wygranie...........

Posted

[quote name='ang']a to z kim się dzielicie? pytam z ciekawości, bo nie jestem w temacie:)[/QUOTE]
rozumiem:) pewnie, że lepszy podział niż przegrana;) ważne, że kociaki będą miały jedzonko, a Wy przez chwilę będziecie miały "komfort psychiczny";)

Posted

Ja bym wolała żeby podział był inny np. równo na 3 części bo np. ja głosowałam na Was tylko ze względu na Ciebie i Kinię. Jednak uszanuję każdą Waszą decyzję :lol:

Posted

[quote name='AlfaLS']Ja bym wolała żeby podział był inny np. równo na 3 części bo np. ja głosowałam na Was tylko ze względu na Ciebie i Kinię. Jednak uszanuję każdą Waszą decyzję :lol:[/QUOTE]
Będzie chyba po równo, choć dla Izy, która pod opieką ma ponad 100 kotów, może być on krzywdzący, bo na krótko Jej ta wygrana starczy...
Z kolei pod względem ilości kotów, ja bym dostała najmniej i u nas na krótko by starczyło.

Posted

Mam ogromną prośbę :oops:

Czy ktoś mógłby pomóc w ogłoszeniach dla Ramzesa?
Znalazłam go w lesie,
Lupi dała mu DT, bardzo długo już u Niej siedzi i czeka na domek...
http://www.dogomania.pl/threads/214634-RAMZES-kot-kt%C3%B3ry-chce-kocha%C4%87

Posted

[quote name='Cudak']Będzie chyba po równo, choć dla Izy, która pod opieką ma ponad 100 kotów, może być on krzywdzący, bo na krótko Jej ta wygrana starczy...
Z kolei pod względem ilości kotów, ja bym dostała najmniej i u nas na krótko by starczyło.[/QUOTE]
Tylko prawda jest taka, że ani Ty ani Kinia nie macie takiego wsparcia jakie ma Iza... Zresztą też nie potraficie tak się tego wsparcia domagać...:roll:.
Bo coś mi się wydaje, że nie tylko ja głosowałam na Was bo chciałam jakoś choćby w ten sposób pomóc Tobie i Kini ;). Odwalacie kawał dobrej roboty !!!!!!

Posted

Dziękuję AlfaLS :)
Nie mamy wsparcia, bo i tyle zwierzaków pod opieką nie mamy.

Przy okazji zapytam - nie wiesz jak tam nasza Helenka się czuje?

Pozdrowienia od portowego Czarnuszka (teraz Bazyla), który był u mnie w DT i został z nami na stałe :)