Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Szarotka za wpłatę na kociaki - dam znać, jak konto będzie zaktualizowane :loveu:

Nagroda z krakvetu jeszcze nie dotarła, mam nadzieję, że w następnym tygodniu już przyjedzie.....

Posted

Mam pytanie/prośbę do aga_w, Cassi_ i Clean, które dla kociaków przekazały sporo rzeczy na bazarki - czy rzeczy, które się nie sprzedały mogę wystawić na potrzeby psiaka z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/225053-MEGA-PILNE-potrzebny-dom-tymczas-lub-sta%C5%82y-inaczej-schron-w-Bia%C5%82ogardzie!!!!!! Pilnie potrzebne są pieniądze na transport do DT (w którym niestety tylko 2 tygodnie będzie mógł zostać, ale mam nadzieję, że znajdziemy mu w tym czasie DS...)

Guest aga_w
Posted

To już nie moje rzeczy, mogą byc przekazane tam gdzie jest największa potrzeba.
W moim podpisie jest za to bazarek na Kubusia - dziewczyny z Polic potrzebują az 400zł żeby spłacić długi za operację....

Posted

Dziękuję :) Koty na jakiś czas będą miały zapas karmy z konkursu Krakvetu (mam nadzieję, że w nadchodzącym tygodniu wreszcie karma dotrze do nas...), a psisko w dużej potrzebie...

Posted

[quote name='Cudak']Mam pytanie/prośbę do aga_w, Cassi_ i Clean, które dla kociaków przekazały sporo rzeczy na bazarki - czy rzeczy, które się nie sprzedały mogę wystawić na potrzeby psiaka z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/225053-MEGA-PILNE-potrzebny-dom-tymczas-lub-sta%C5%82y-inaczej-schron-w-Bia%C5%82ogardzie!!!!!! Pilnie potrzebne są pieniądze na transport do DT (w którym niestety tylko 2 tygodnie będzie mógł zostać, ale mam nadzieję, że znajdziemy mu w tym czasie DS...)
Kochana oczywiście że tak jak najbardziej :rolleyes: wszystkie przekazane przeze mnie fanty są teraz do Twojej dyspozycji więc możesz je przeznaczać na taką bidę która aktualnie tego potrzebuje :loveu:

Posted

Cassi_ napisał(a):
Kochana oczywiście że tak jak najbardziej :rolleyes: wszystkie przekazane przeze mnie fanty są teraz do Twojej dyspozycji więc możesz je przeznaczać na taką bidę która aktualnie tego potrzebuje :loveu:

Dziękuję :) Na transport się uzbierało, więc na razie nie wystawiam.

Kamila Proc napisał(a):
jeszcze nie dojechala?

Niestety nie :(