Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za wszystkie głosy :) potrzebne będą jeszcze na krakvecie, ale tam wystarczy mieć 1 post, by glosować.

Byłam dziś w porcie nakarmić koty, bo Pani Basia musiała dziś rano gdzieś jechać.
Chciałam zobaczyć, co z Wampirkiem, bo ostatnio kichał, ale nie było go :( ZAWSZE czekał przy bramie i wyglądał, czy ktoś nie idzie, witał każdego, kto wchodził do portu. Nie wierzę, że gdzieś się schował, czy zawędrował :(
Muszę Pani Basi podpytać, od kiedy go nie ma... Jedyna chyba nadzieja, że ktoś go przygarnął.

Zrobiłam kilka zdjęc.

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudak napisał(a):

Byłam dziś w porcie nakarmić koty, bo Pani Basia musiała dziś rano gdzieś jechać.
Chciałam zobaczyć, co z Wampirkiem, bo ostatnio kichał, ale nie było go :( ZAWSZE czekał przy bramie i wyglądał, czy ktoś nie idzie, witał każdego, kto wchodził do portu. Nie wierzę, że gdzieś się schował, czy zawędrował :(
Muszę Pani Basi podpytać, od kiedy go nie ma... Jedyna chyba nadzieja, że ktoś go przygarnął.

Cholewcia! A powiedz czy jego stan był aż taki zły?? A jaki przybliżony wiek miał?? Może gdzieś w budce siedzi bidny...

Posted

[quote name='Cudak']Dziękuję za wszystkie głosy :) potrzebne będą jeszcze na krakvecie, ale tam wystarczy mieć 1 post, by glosować.

biedny wampirek:-( lepiej sprawdzić czy bidulek gdzieś się nie schował bo to dziwne że go nie było:-(

głosować oczywiście że będziemy!Daj znać kiedy będzie można:-)

Posted

Lupi napisał(a):
Cholewcia! A powiedz czy jego stan był aż taki zły?? A jaki przybliżony wiek miał?? Może gdzieś w budce siedzi bidny...

Jak byłam wcześniej to tylko kichał i smarkał, ale jadł normalnie itp Podobno stary jest, jak stary - nie wiem.

Rozmawiałam wieczorem z Panią Basią, mówiła, że Wampirek dzień wcześniej był jeszcze.

Nie wiem, czy możliwe, że przysnął sobie w budce np?
Jak rozmawiałam z Panem stróżem, który pilnuje portu odkąd zaczęła się przebudowa, to mówił że nawet te dzikie koty wchodzą do niego do stróżówki się ogrzać w duże mrozy, a Wampir nigdy nie chciał wejść, mimo że oswojony z nich najbardziej, bo zawsze musiał obserwować bramę portu, czy ktoś nie idzie z jedzonkiem...

Posted

Dziękuję katlis i Clean :)

Ankiety jeszcze nie ma na krakvecie, ale potrzebne będzie DUŻO głosów, by wygrać... Póki co kociaki nadal proszą o wsparcie, a ja szykuje nowy bazarek z fantami od aga_w :)

Posted

Czy jest tu ktoś ze Szczecina kto wybiera się na Dzien Kota z pionkiem i planszą w SP 51? Oj będzie się działo...wstęp - karma dla kotów

Posted

i do głosowania:

Instrukcja głosowania w Krakvecie:
1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje regulamin rejestracji, a Ty zaznaczasz: Akceptuję
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, dwa razy e-mail, dwa razy hasło oraz rozwiązujesz zadanie - potwierdzenie rejestracji
i wciskasz "wyślij"
5. dostajesz na maila, którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link (uwaga: ta wiadomość często ląduje w spamach),
6. logujesz się na Forum Krakvetu, http://www.krakvet.pl/forum, wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
8. wybierasz wątek "Poznajmy się", chyba, że masz ochotę zabrać głos na jakiś inny temat,
i wpisujesz jeden post uprawniający do głosowania w ankiecie.
9. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - Luty 2012”
10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję, na którą glosujesz (Trzy Pomorzanki to obecnie pozycja 7) i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz hasło, zaczynasz od punktu nr 6, czyli logowania się

Bardzo, bardzo proszę, kto ma czas o rozsyłanie prośby o głosy na nas PW :oops: to dla nas ogromna szansa....

Posted

[quote name='Szarotka']A na kogo mamy glosowac ??
10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję, na którą glosujesz (Trzy Pomorzanki to obecnie pozycja 7) i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Posted

[quote name='Cudak']10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję, na którą glosujesz (Trzy Pomorzanki to obecnie pozycja 7) i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Hm juz glosowalam na krakvecie, to mam nadzieje, ze sie wiele nie zmienilo.

Posted

Ja ich nie widze ???????????

Hospicjum dla kotów bezdomnych w Toruniu

Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce - Oddział w Starachowicach

Schronisko dla Zwierząt w Szczytnie "Cztery Łapy"

Schronisko w KLEMBOWIE

Fundacja Emir

Fundacja Agapeanimali z Poznania

Karmicielki z Pomorza Zachodniego - Iz.Stachowicz-Mazur, K.Wychowałek, J.Matwiej

Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Krakowie

Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Katowicach

Fundacja Chatul

Przytulisko Znajdki, prowadzone przez panią Jolę Boczkowską

Schronisko dla Zwierząt w Toruniu

Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt Kędzierzyn - Koźle

Fundacja Zmieńmy Los z Bielska-Białej

Fundacja Jokot

Fundacja "Bezdomniaki Szydłowieckie "

Schronisko Canis w Kruszewie

Fundacja Azyl Nadziei z Opola

Grupa KOCINIEC z Warszawy

Prywatne przytulisko w Wólce Kozłowskiej pod Warszawą

Posted

[quote name='ang']moje 2 głosy poszły:p
spełniłam mój obywatelski obowiązek i mogę spać spokojnie, na pewno nie przegapię;)[/QUOTE]
Dziękuję :)

Posted

[quote name='Cudak']Dziękuję :)[/QUOTE]
A na zdrowie:) a jakby był jakiś mały banerek to chętnie przyjmę, bo zaglądam na różne wątki:)
edit: banerek w sensie, że w lutym głosujemy na Was:)