Cudak Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Dziękuję za wszystkie głosy :) potrzebne będą jeszcze na krakvecie, ale tam wystarczy mieć 1 post, by glosować. Byłam dziś w porcie nakarmić koty, bo Pani Basia musiała dziś rano gdzieś jechać. Chciałam zobaczyć, co z Wampirkiem, bo ostatnio kichał, ale nie było go :( ZAWSZE czekał przy bramie i wyglądał, czy ktoś nie idzie, witał każdego, kto wchodził do portu. Nie wierzę, że gdzieś się schował, czy zawędrował :( Muszę Pani Basi podpytać, od kiedy go nie ma... Jedyna chyba nadzieja, że ktoś go przygarnął. Zrobiłam kilka zdjęc. Quote
Cudak Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Glosować będziemy tu: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14880, jak już będzie ankieta gotowa Quote
Guest aga_w Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 lista placówek w zach-pom - konkurencyjne ceny sterylizacji i kastracji http://www.arkastrefa**********/akcja-sterylizacji-w-roku-2012,49/2012-spis-palcowek-weterynaryjnych-woj-zachodniopomorskie,463.html Quote
Lupi Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Cudak napisał(a): Byłam dziś w porcie nakarmić koty, bo Pani Basia musiała dziś rano gdzieś jechać. Chciałam zobaczyć, co z Wampirkiem, bo ostatnio kichał, ale nie było go :( ZAWSZE czekał przy bramie i wyglądał, czy ktoś nie idzie, witał każdego, kto wchodził do portu. Nie wierzę, że gdzieś się schował, czy zawędrował :( Muszę Pani Basi podpytać, od kiedy go nie ma... Jedyna chyba nadzieja, że ktoś go przygarnął. Cholewcia! A powiedz czy jego stan był aż taki zły?? A jaki przybliżony wiek miał?? Może gdzieś w budce siedzi bidny... Quote
Clean Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='Cudak']Dziękuję za wszystkie głosy :) potrzebne będą jeszcze na krakvecie, ale tam wystarczy mieć 1 post, by glosować. Byłam dziś w porcie nakarmić koty, bo Pani Basia musiała dziś rano gdzieś jechać. Chciałam zobaczyć, co z Wampirkiem, bo ostatnio kichał, ale nie było go :( ZAWSZE czekał przy bramie i wyglądał, czy ktoś nie idzie, witał każdego, kto wchodził do portu. Nie wierzę, że gdzieś się schował, czy zawędrował :( Muszę Pani Basi podpytać, od kiedy go nie ma... Jedyna chyba nadzieja, że ktoś go przygarnął. biedny wampirek:-( lepiej sprawdzić czy bidulek gdzieś się nie schował bo to dziwne że go nie było:-( głosować oczywiście że będziemy!Daj znać kiedy będzie można:-) Quote
Kamila Proc Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Szarotka napisał(a):O jej i co z Wampirkiem ?? no wlasnie, jakie wiesci? Quote
Cudak Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Lupi napisał(a):Cholewcia! A powiedz czy jego stan był aż taki zły?? A jaki przybliżony wiek miał?? Może gdzieś w budce siedzi bidny... Jak byłam wcześniej to tylko kichał i smarkał, ale jadł normalnie itp Podobno stary jest, jak stary - nie wiem. Rozmawiałam wieczorem z Panią Basią, mówiła, że Wampirek dzień wcześniej był jeszcze. Nie wiem, czy możliwe, że przysnął sobie w budce np? Jak rozmawiałam z Panem stróżem, który pilnuje portu odkąd zaczęła się przebudowa, to mówił że nawet te dzikie koty wchodzą do niego do stróżówki się ogrzać w duże mrozy, a Wampir nigdy nie chciał wejść, mimo że oswojony z nich najbardziej, bo zawsze musiał obserwować bramę portu, czy ktoś nie idzie z jedzonkiem... Quote
katlis Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 jak pojawi się ankieta macie mój głos :) Quote
Clean Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Z okazji Dnia Kota życzę Naszym Kociakom pełnych miseczek i dużo zdrówka! Quote
Cudak Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Dziękuję katlis i Clean :) Ankiety jeszcze nie ma na krakvecie, ale potrzebne będzie DUŻO głosów, by wygrać... Póki co kociaki nadal proszą o wsparcie, a ja szykuje nowy bazarek z fantami od aga_w :) Quote
Guest aga_w Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Czy jest tu ktoś ze Szczecina kto wybiera się na Dzien Kota z pionkiem i planszą w SP 51? Oj będzie się działo...wstęp - karma dla kotów Quote
Cudak Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Byłam dzisiaj w porcie i Wampirek się odnalazł :) musiał gdzieś przysnąć chyba Quote
Cudak Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/223312-SUPER-bazarek-dla-Ciebie-dla-Dziecka-do-3-03 (będe wdzięczna za podnoszenie...) Quote
Cudak Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 i do głosowania: Instrukcja głosowania w Krakvecie: 1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje regulamin rejestracji, a Ty zaznaczasz: Akceptuję 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, dwa razy e-mail, dwa razy hasło oraz rozwiązujesz zadanie - potwierdzenie rejestracji i wciskasz "wyślij" 5. dostajesz na maila, którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link (uwaga: ta wiadomość często ląduje w spamach), 6. logujesz się na Forum Krakvetu, http://www.krakvet.pl/forum, wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 8. wybierasz wątek "Poznajmy się", chyba, że masz ochotę zabrać głos na jakiś inny temat, i wpisujesz jeden post uprawniający do głosowania w ankiecie. 9. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - Luty 2012” 10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję, na którą glosujesz (Trzy Pomorzanki to obecnie pozycja 7) i klikasz pod ankietą „wyślij”. Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz hasło, zaczynasz od punktu nr 6, czyli logowania się Bardzo, bardzo proszę, kto ma czas o rozsyłanie prośby o głosy na nas PW :oops: to dla nas ogromna szansa.... Quote
Cudak Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Szarotka']A na kogo mamy glosowac ?? 10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję, na którą glosujesz (Trzy Pomorzanki to obecnie pozycja 7) i klikasz pod ankietą „wyślij”. Quote
ang Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 moje 2 głosy poszły:p spełniłam mój obywatelski obowiązek i mogę spać spokojnie, na pewno nie przegapię;) Quote
Szarotka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Cudak']10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję, na którą glosujesz (Trzy Pomorzanki to obecnie pozycja 7) i klikasz pod ankietą „wyślij”. Hm juz glosowalam na krakvecie, to mam nadzieje, ze sie wiele nie zmienilo. Quote
Szarotka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ja ich nie widze ??????????? Hospicjum dla kotów bezdomnych w Toruniu Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce - Oddział w Starachowicach Schronisko dla Zwierząt w Szczytnie "Cztery Łapy" Schronisko w KLEMBOWIE Fundacja Emir Fundacja Agapeanimali z Poznania Karmicielki z Pomorza Zachodniego - Iz.Stachowicz-Mazur, K.Wychowałek, J.Matwiej Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Krakowie Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Katowicach Fundacja Chatul Przytulisko Znajdki, prowadzone przez panią Jolę Boczkowską Schronisko dla Zwierząt w Toruniu Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt Kędzierzyn - Koźle Fundacja Zmieńmy Los z Bielska-Białej Fundacja Jokot Fundacja "Bezdomniaki Szydłowieckie " Schronisko Canis w Kruszewie Fundacja Azyl Nadziei z Opola Grupa KOCINIEC z Warszawy Prywatne przytulisko w Wólce Kozłowskiej pod Warszawą Quote
Cudak Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Karmicielki z Pomorza Zachodniego - Iz.Stachowicz-Mazur, K.Wychowałek, J.Matwiej Quote
Cudak Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='ang']moje 2 głosy poszły:p spełniłam mój obywatelski obowiązek i mogę spać spokojnie, na pewno nie przegapię;)[/QUOTE] Dziękuję :) Quote
ang Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Cudak']Dziękuję :)[/QUOTE] A na zdrowie:) a jakby był jakiś mały banerek to chętnie przyjmę, bo zaglądam na różne wątki:) edit: banerek w sensie, że w lutym głosujemy na Was:) Quote
Recommended Posts