Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aga_w napisał(a):
Mój bazarek już się powoli kończy. Jeżeli wszyscy wpłacą koty dostaną około 85 zł (bo 5zł kup teraz cudak)

Bardzo dziękuję za bazarek i pomoc dla portowych głodomorów :)

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przelew bazarkowy poszedł.
Jeszcze raz apeluje o zabranie ode mnie bazarkowych rzeczy (na następny bazarek)! Mam dosyć tych toreb w domu!! :)
Jak się ktoś nie zgłosi to wystawię pod klatkę :), :), :)

Posted

Cassi_ napisał(a):
Justyś przydadzą się nowe fanty na bazarek? :)

Oczywiście! Jedzonko dla kotów niestey cały czas trzeba kupować, bo przy takiej ilości kotów naprawdę dużo go idzie...

Posted

[quote name='aga_w']Przelew bazarkowy poszedł.
Jeszcze raz apeluje o zabranie ode mnie bazarkowych rzeczy (na następny bazarek)! Mam dosyć tych toreb w domu!! :)
Jak się ktoś nie zgłosi to wystawię pod klatkę :), :), :)
Dziękuję :)
Mam nadzieję, że uda się Lupi zabrać rzeczy w najbliższym czasie

Posted

Cudak napisał(a):
Oczywiście! Jedzonko dla kotów niestey cały czas trzeba kupować, bo przy takiej ilości kotów naprawdę dużo go idzie...

oki paczka już gotowa do wysyłki :mdrmed: dam znać jak już będzie w drodze :)

Posted

Dotarła wpłata od aga_w za bazarek 88,60 PLN. Bardzo dziękuję w imieniu kotów :)
Jeśli Wampirkowi nie przejdzie kichanie, trzeba będzie go do weta zawieźć i na ten cel pójdą pieniążki, jeśli aga_w nie ma nic przeciwko. Jeśli jednak jego stan się polepszy, pieniądze pójdą na karmę.

Posted

To ja się nie będę patyczkować bo widzę że cudak nie wypada
:) Zapraszamy na głosowanie najpierw na miau, potem w KV na koalicje karmiciele z zachodniopomorskiego, m.in cudak. Jest szansa na dużą wygraną
Wydarzenie na fb http://www.facebook.com/#!/events/131516446970084/
Pieniądze mogą być przeznaczone wg uznania

Posted

Ja już prosiłam, ale chyba nikt tu konta nie ma na miau (lub postów 101, albo czasu wymaganego...)

[quote name='Cudak']A ja mam prośbę (do forumowiczów miau, zarejestrowanych tam od ponad roku i mających min 100 wpisów na forum) o głosy w wewnętrznej ankiecie: forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=138598&start=0 na Trzy karmicielki z Pomorza Zachodniego: kinia098, iza71koty, Cudak1
Ewentualna wygrana byłaby podzielona między koty pod opieką kinia098, iza71koty i nasze portowe kociaki :smile:

[quote name='aga_w']To ja się nie będę patyczkować bo widzę że cudak nie wypada
:) Zapraszamy na głosowanie najpierw na miau, potem w KV na koalicje karmiciele z zachodniopomorskiego, m.in cudak. Jest szansa na dużą wygraną
Wydarzenie na fb http://www.facebook.com/#!/events/131516446970084/
Pieniądze mogą być przeznaczone wg uznania
Pieniądze mogą być przeznaczone na zakupy w KrakVecie - karma, ewentualnie żwirek :)

Posted

cudak, chodziło mi o to że pieniądze ode mnie możesz przeznaczyć wg uznania.
nie chciało mi dopisywac PS.

Posted

aga_w napisał(a):
cudak, chodziło mi o to że pieniądze ode mnie możesz przeznaczyć wg uznania.
nie chciało mi dopisywac PS.

Aaaa, niewyspana jestem to i nie zrozumiałam :) Dziękuję.