Cudak Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 aga_w napisał(a):Mój bazarek już się powoli kończy. Jeżeli wszyscy wpłacą koty dostaną około 85 zł (bo 5zł kup teraz cudak) Bardzo dziękuję za bazarek i pomoc dla portowych głodomorów :) Quote
Cudak Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Szarotka napisał(a):Czy dalej jest tak zimno ??? Trochę cieplej, bo ok -10 stopni dziś... Quote
Szarotka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 To mimo wszystko jak na koty to zimno......... Quote
Cudak Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Dla kotów z pewnością nieprzyjemne to zimno. Najgorzej, że smarkać i kichać zaczynają :( Quote
Clean Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 oj żeby tylko bidulki się nie pochorowały:-( Quote
Kamila Proc Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 miejmy nadzieje, ze nic im nie bedzie Quote
Guest aga_w Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Przelew bazarkowy poszedł. Jeszcze raz apeluje o zabranie ode mnie bazarkowych rzeczy (na następny bazarek)! Mam dosyć tych toreb w domu!! :) Jak się ktoś nie zgłosi to wystawię pod klatkę :), :), :) Quote
Cassi_ Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Justyś przydadzą się nowe fanty na bazarek? :) Quote
Cudak Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Cassi_ napisał(a):Justyś przydadzą się nowe fanty na bazarek? :) Oczywiście! Jedzonko dla kotów niestey cały czas trzeba kupować, bo przy takiej ilości kotów naprawdę dużo go idzie... Quote
Cudak Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 [quote name='aga_w']Przelew bazarkowy poszedł. Jeszcze raz apeluje o zabranie ode mnie bazarkowych rzeczy (na następny bazarek)! Mam dosyć tych toreb w domu!! :) Jak się ktoś nie zgłosi to wystawię pod klatkę :), :), :) Dziękuję :) Mam nadzieję, że uda się Lupi zabrać rzeczy w najbliższym czasie Quote
Cassi_ Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Cudak napisał(a):Oczywiście! Jedzonko dla kotów niestey cały czas trzeba kupować, bo przy takiej ilości kotów naprawdę dużo go idzie... oki paczka już gotowa do wysyłki :mdrmed: dam znać jak już będzie w drodze :) Quote
Cudak Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Cassi_ napisał(a):oki paczka już gotowa do wysyłki :mdrmed: dam znać jak już będzie w drodze :) Dziękuję :) Quote
Kamila Proc Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 przywitam sie przypominajac o kociakach Quote
Cudak Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Dotarła wpłata od aga_w za bazarek 88,60 PLN. Bardzo dziękuję w imieniu kotów :) Jeśli Wampirkowi nie przejdzie kichanie, trzeba będzie go do weta zawieźć i na ten cel pójdą pieniążki, jeśli aga_w nie ma nic przeciwko. Jeśli jednak jego stan się polepszy, pieniądze pójdą na karmę. Quote
Guest aga_w Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 To ja się nie będę patyczkować bo widzę że cudak nie wypada :) Zapraszamy na głosowanie najpierw na miau, potem w KV na koalicje karmiciele z zachodniopomorskiego, m.in cudak. Jest szansa na dużą wygraną Wydarzenie na fb http://www.facebook.com/#!/events/131516446970084/ Pieniądze mogą być przeznaczone wg uznania Quote
Cudak Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Ja już prosiłam, ale chyba nikt tu konta nie ma na miau (lub postów 101, albo czasu wymaganego...) [quote name='Cudak']A ja mam prośbę (do forumowiczów miau, zarejestrowanych tam od ponad roku i mających min 100 wpisów na forum) o głosy w wewnętrznej ankiecie: forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=138598&start=0 na Trzy karmicielki z Pomorza Zachodniego: kinia098, iza71koty, Cudak1 Ewentualna wygrana byłaby podzielona między koty pod opieką kinia098, iza71koty i nasze portowe kociaki :smile: [quote name='aga_w']To ja się nie będę patyczkować bo widzę że cudak nie wypada :) Zapraszamy na głosowanie najpierw na miau, potem w KV na koalicje karmiciele z zachodniopomorskiego, m.in cudak. Jest szansa na dużą wygraną Wydarzenie na fb http://www.facebook.com/#!/events/131516446970084/ Pieniądze mogą być przeznaczone wg uznania Pieniądze mogą być przeznaczone na zakupy w KrakVecie - karma, ewentualnie żwirek :) Quote
Guest aga_w Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 cudak, chodziło mi o to że pieniądze ode mnie możesz przeznaczyć wg uznania. nie chciało mi dopisywac PS. Quote
Cudak Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 aga_w napisał(a):cudak, chodziło mi o to że pieniądze ode mnie możesz przeznaczyć wg uznania. nie chciało mi dopisywac PS. Aaaa, niewyspana jestem to i nie zrozumiałam :) Dziękuję. Quote
Recommended Posts