mysza 1 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 P.S. Założymy się czy pitbulle nie jedzą sałaty?:evil_lol: Quote
Greven Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='mysza 1']P.S. Założymy się czy pitbulle nie jedzą sałaty?[/QUOTE] Zakładaj się z ludźmi o pieniądze - ja nie wydam, że moje jedzą, wzbogacisz się :evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='mysza 1']Luzik, jestem w trakcie warsztatów psychologicznych, luzik ;)[/QUOTE] a nie wzięłabyś mnie ze sobą na te warsztaty?;) Quote
Ewanka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Co słychać u pięknej hotelowiczki? ... tak sobie myślę, że to może nie jest wcale pies tego faceta, rzekomo rozpoznał go na zdjęciu (???), ale to przecież żaden dowód, nie było "konfrontacji" i najwyraźniej on wcale do niej nie dąży - to też daje do myślenia ... nie znamy, najważniejszej w tej sytuacji, reakcji psa. Quote
mysza 1 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='Tora&Faro']a nie wzięłabyś mnie ze sobą na te warsztaty?;)[/QUOTE] Wzięłabym ;) za późno się zorientowałam, że chcesz. [quote name='Ewanka']Co słychać u pięknej hotelowiczki? ... tak sobie myślę, że to może nie jest wcale pies tego faceta, rzekomo rozpoznał go na zdjęciu (???), ale to przecież żaden dowód, nie było "konfrontacji" i najwyraźniej on wcale do niej nie dąży - to też daje do myślenia ... nie znamy, najważniejszej w tej sytuacji, reakcji psa.[/QUOTE] Facet nawet nie widział zdjęcia, rozpoznał telefonicznie, więc masz rację, nawet nie wiemy czy to jest właściciel suni. Sądząc po zainteresowaniu psem to raczej nie. Quote
Tora&Faro Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='mysza 1'] Facet nawet nie widział zdjęcia, rozpoznał telefonicznie, więc masz rację, nawet nie wiemy czy to jest właściciel suni. Sądząc po zainteresowaniu psem to raczej nie.[/QUOTE] To co dalej z sunieczką? Quote
Greven Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Nie ma czipa? To drzwi do adopcji otwarte... na oścież ;) Quote
Ewanka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Nawet jej nie widział (?) ... to teraz rozmumiem skąd ten brak zainteresowania, bo to nie jego pies. Własciciel przyleciałby na skrzydłach, po swojego psa - przyjaciela !!! Czyli do nowego domku dla suni droga otwarta :) Quote
gusia0106 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 To nie może być jego pies, gdyby był jego już by ją odebrał. Ja tam bym zaczęła ją ogłaszać Quote
megii1 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Figa pozdrawia:)Dziś pogryzła szelki Myszy i kolejne , które jej dziś kupiłam i ... ma obroże:) Oto dokumentacja dla Myszy:) Quote
megii1 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Zdjęcia w szelkach moro i obroży wstawię jutro - gos musi mi podesłać:) Figa przebierała się dziś trzy razy... Quote
Greven Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Niektórym jest niewygodnie w szelkach, nie lubią. Lepsza obroża. Quote
Ewanka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='megii1'](...) Figa przebierała się dziś trzy razy...[/QUOTE] ... a to modnisia ... widocznie to nie jej kolory ;) Quote
Tora&Faro Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Hahaha....ale łobuzica kochana:loveu: Quote
mysza 1 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='urwisek']Żółwiki :placz::placz::placz:[/QUOTE] A co Huguś ma powiedzieć, on jej tylko pożyczył i takie coś. Niedobra małpa z tej Figi ;) Quote
mysza 1 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Zapraszam na bazarek dla Figi i Majki http://www.dogomania.pl/threads/179103-MAJA-ONkowata-sunia-wymagajAE-ce-leczenia-zbiera-na-DT Quote
megii1 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Podałaś link do Majki, a gdzie do bazarku?:) Quote
Guest ambird Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Mysza1, masz przepełnioną skrzynkę :cool3: Labkowa skarpeta gwarantuje opłacenie sterylki ;) Quote
mysza 1 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='ambird']Mysza1, masz przepełnioną skrzynkę :cool3: Labkowa skarpeta gwarantuje opłacenie sterylki ;) Oj, już czyszczę. Dziękuję :multi::loveu: Megii, sorry, już poprawiam. Właściwy link do bazarku http://www.dogomania.pl/threads/179566-Kosmetyki-kocyk-alkohol-kubki-na-leczenie-Mai-i-sterylkAE-Figi-do-15-02-do-21-00 Quote
Guest ambird Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 To może w treści bazarku zmienić na utrzymanie Figi? ;) Quote
mysza 1 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='ambird']To może w treści bazarku zmienić na utrzymanie Figi? ;)[/QUOTE] Już zmieniam. Jaki macie budżet na sterylkę? Jakieś specjalne miejsce czy wszystko jedno? Quote
Recommended Posts