Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza, ja myślę, ze Figę zaszczepimy w przyszłym tygodniu jak nikt się po nią nie zgłosi. A odrobaczyć Aniprazolem czy takim lżejszym środkiem (pratex czy coś takiego)? A i czy mogę jej podać coś na pchły i inne bo się trochę drapie?

Posted

Sunia - Figunia śliczna :) domek znajdzie na pewno o ile nie jest poszukiwana listem gończym . Patrzyam na zaginione psiaki ale nikt nie szuka czarnej suni w typie labka więc czekamy na odzew .

Posted

Mysza, chylę czoła - przyciągasz te psy jak magnez.
Mała wygląda na zgubę, nie wiem czy zgłaszałyście do zgubionych, straży, schronisk? Może ktoś ją szuka?

Megii - ile masz teraz psów "w obejściu"? :D

Posted

[quote name='gusia0106']...i w związku z tym dostaniesz zakaz wychodzenia z domu :evil_lol:..[/QUOTE]
No! - Następna, której powinno się oczy zawiązywać i uszy zatykać przed wypuszczeniem na świat - bo zaraz jakąś bidę wypatrzy/usłyszy.
[quote name='Greven']... jak ludzie na Ciebie patrzyli, no i to zainteresowanie, czy aby Ci jakoś nie pomóc... taaa......[/QUOTE]
:):):)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Może na początek rzeczywiście sprawdzić czy jest zachipowana...Megii masz może taką możliwość?[/QUOTE]
Raczej nie ale zapytam Gos, ona kiedyś miała czytnik ale chyba pożyczała od kogoś.

Posted

[quote name='ambird']Zapisuję się.
Czego potrzeba?
Megi, jak długo może u Ciebie zostać?

Dzięki za chęc pomocy.
Ambird, czy możesz na forum labkowym zamieścić ogłoszenie, że znaleziono taką sunię? Nie jestem zalogowana tam.
Sunia jest u Megii na zasadzie hotelu, czyli za nią płacę. Jeśli właściciel się nie znajdzie, przyda sie pomoc finansowa i ogłoszeniowa.

[quote name='megii1']Mysza, ja myślę, ze Figę zaszczepimy w przyszłym tygodniu jak nikt się po nią nie zgłosi. A odrobaczyć Aniprazolem czy takim lżejszym środkiem (pratex czy coś takiego)? A i czy mogę jej podać coś na pchły i inne bo się trochę drapie?
Może być Pratex, na pchły dałaś bo rozmawiałyśmy a szczepienie tak jak mówisz.

[quote name='logowanie_nie_dziala_gos']Mysza, chylę czoła - przyciągasz te psy jak magnez.
Mała wygląda na zgubę, nie wiem czy zgłaszałyście do zgubionych, straży, schronisk? Może ktoś ją szuka?

Ja chyba widzę to, czego inni nie chcą zobaczyć. I tyle ;)

[quote name='Laura1108']Dałam ogłoszenie na :

Zaginione psy pl - czeka na akceptację admina

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-Znalezionio-sunie-w-typie-labrador-W0QQAdIdZ182476007

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=902869122
Wielkie dzięki, nie miałam netu wczoraj, jestem chora, co najgorsze to chyba grypa, bo kości, stawy nie dają mi żyć. Nie mam siły przy kompie siedzieć. Nie wiem jak mam ogłoszenia porozwieszać w takim stanie. Zawsze coś.

Posted

[quote name='ambird']Zapisuję się.
Czego potrzeba?
Megi, jak długo może u Ciebie zostać?

Dzięki za chęc pomocy.
Ambird, czy możesz na forum labkowym zamieścić ogłoszenie, że znaleziono taką sunię? Nie jestem zalogowana tam.
Sunia jest u Megii na zasadzie hotelu, czyli za nią płacę. Jeśli właściciel się nie znajdzie, przyda sie pomoc finansowa i ogłoszeniowa.

[quote name='megii1']Mysza, ja myślę, ze Figę zaszczepimy w przyszłym tygodniu jak nikt się po nią nie zgłosi. A odrobaczyć Aniprazolem czy takim lżejszym środkiem (pratex czy coś takiego)? A i czy mogę jej podać coś na pchły i inne bo się trochę drapie?
Może być Pratex, na pchły dałaś bo rozmawiałyśmy a szczepienie tak jak mówisz.

[quote name='logowanie_nie_dziala_gos']Mysza, chylę czoła - przyciągasz te psy jak magnez.

Ja chyba widzę to, czego inni nie chcą zobaczyć. I tyle ;)

[quote name='Laura1108']Dałam ogłoszenie na :

Zaginione psy pl - czeka na akceptację admina

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-Znalezionio-sunie-w-typie-labrador-W0QQAdIdZ182476007

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=902869122
Wielkie dzięki, nie miałam netu wczoraj, jestem chora, co najgorsze to chyba grypa, bo kości, stawy nie dają mi żyć. Nie mam siły przy kompie siedzieć. Nie wiem jak mam ogłoszenia porozwieszać w takim stanie. Zawsze coś.

Posted

Mysza Ty się kuruj póki co, nawet nie myśl o bieganiu z ogłoszeniami....dziewczyny sprawdzą czy Figa jest zachipowana...a może z zamieszczonych w necie ogłoszeń ktoś sie odezwie...

Posted

[quote name='mysza 1']Z tego wszystkiego jeszcze nie zapytałam Megii, groziła jakąś dopłatą za spanie w łożku:evil_lol: Dam znac jak Magda potwierdzi stawkę.
Wiem tylko, że dała jej Frontline, chyba za 45 zł.
Dziękuję :loveu:[/QUOTE]
Powiedziałam za 35 zł a nie 45 zł:) A koszt hotelowania... no cóż... normalnie za takiego psiaka, "wczasowicza" w domu biorę 45 - 50 zł za dzień:) Ale to znajda, do tego od Myszy, do tego mega kochana... Moja stała klientko - 12 zł może być?

Posted

[quote name='megii1']Powiedziałam za 35 zł a nie 45 zł:) A koszt hotelowania... no cóż... normalnie za takiego psiaka, "wczasowicza" w domu biorę 45 - 50 zł za dzień:) Ale to znajda, do tego od Myszy, do tego mega kochana... Moja stała klientko - 12 zł może być?[/QUOTE]

Ups, nie dosłyszałam, chora i przygłucha jestem ;)
Boże, zobaczyłam 45-50 i malo nie padłam trupem:evil_lol:
12 zł, bardzo mi odpowiada dziekuję:loveu:

Posted

[quote name='megii1']Powiedziałam za 35 zł a nie 45 zł:) A koszt hotelowania... no cóż... normalnie za takiego psiaka, "wczasowicza" w domu biorę 45 - 50 zł za dzień:) Ale to znajda, do tego od Myszy, do tego mega kochana... Moja stała klientko - 12 zł może być?[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu:

Mysza to ja przelewam Ci 50 zł dla Figi za Frontline:) czy może przelać od razu do Megii, jak wolicie?

Posted

[quote name='Tora&Faro']:loveu::loveu::loveu:

Mysza to ja przelewam Ci 50 zł dla Figi za Frontline:) czy może przelać od razu do Megii, jak wolicie?[/QUOTE]

Ja wolę do Myszy:)

Posted

[quote name='Tora&Faro']:loveu::loveu::loveu:

Mysza to ja przelewam Ci 50 zł dla Figi za Frontline:) czy może przelać od razu do Megii, jak wolicie?[/QUOTE]

Dziękuję, jesteś KOCHANA:loveu: