Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tora&Faro']Kurde....może chodzić o Figę.....data się zgadza, okolice chyba też...[/QUOTE]
Wszystko się zgadza, Megii rano dzwoniła do faceta, miał do mnie dzwonić ale nie zadzwonił.
Próbowałam ale ma pocztę włączoną...
Powiedział, że ona już wcześniej uciekała i jakoś mało mu zależało na suni...
Zobaczymy.

Posted

Zagadka, ja próbowałam dzwonić już klika razy, nie odbiera...

Nie rozumiem tego. No nic, zobaczymy.

Megii rozmawiała z tym Panem, entuzjazmu nie wykazywał, mówił, ze wiele razy uciekała, że niegrzeczna jest. A ona jest bardzo grzeczna.
W dodatku boi się uniesionej ręki... :(

Posted

[quote name='mysza 1']Zagadka, ja próbowałam dzwonić już klika razy, nie odbiera...

Nie rozumiem tego. No nic, zobaczymy.

Megii rozmawiała z tym Panem, entuzjazmu nie wykazywał, mówił, ze wiele razy uciekała, że niegrzeczna jest. A ona jest bardzo grzeczna.
W dodatku boi się uniesionej ręki... :([/QUOTE]

Hmmmm, to zmienia postać rzeczy ... pewnie ją ktoś jednak bił, albo przynajmniej straszył, bo inaczej nie reagowałaby lękiem na podniesioną rękę. Taka piękna, ufna sunia - to się w głowie nie mieści.

Posted

[quote name='Greven']Coś czuję, że mysza nie wyda labiszona, nawet jeśli to właściciel...[/QUOTE]

Ja też tak czuję ;)

Dogo ma w sobie coś takiego, że człowiek utożsamia się z tymi zwierzakami ... ja tu jestem od miesiąca i już zaczęłam patrzeć na te psiaki, jak na członków własnej rodziny - to jest niebezpieczne :):):) ... dobrze, że mąż trzyma mnie w karbach, bo miałabym już tu niezłe przytulisko ;)