mysza 1 Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='gusia0106']A lalka to już może zacząć szukać domu?[/QUOTE] Już zaczęła troszkę, zrobiłam kilka ogłoszeń, robię na mój drugi numer. Trochę mało ale nadrobię. Quote
Guest ambird Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Dajcie tekst do ogłoszeń, to poproszę labkowe ciocie i polecą hurtem. I kontakt jeszcze :) I dostanę ten rachunek? :razz: Inaczej nie możemy wysłac pieniążków :shake: Quote
3 x Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 to "nasza" Luno/Figo/Brunhuga jest dzisiaj w metrze? Quote
mysza 1 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='3 x']to "nasza" Luno/Figo/Brunhuga jest dzisiaj w metrze?[/QUOTE] Tak :) ale był jeden telefon, nierokujący... Ambird, nie miałam gdzie zeskanowac, ale już mam. Zaraz wysyłam. Quote
3 x Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='mysza 1']Tak :) ale był jeden telefon, nierokujący... Ambird, nie miałam gdzie zeskanowac, ale już mam. Zaraz wysyłam.[/QUOTE] jeszcze pewnie będa :) Quote
mysza 1 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='3 x']jeszcze pewnie będa :)[/QUOTE] Kurczę, mam nadzieję... Quote
Guest ambird Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Mysza, fakturę dostaliśmy :) Jeszcze dzisiaj pójdzie przelew :) Rozumiem, że na konto lecznicy, tak? Quote
mysza 1 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='ambird']Mysza, fakturę dostaliśmy :) Jeszcze dzisiaj pójdzie przelew :) Rozumiem, że na konto lecznicy, tak?[/QUOTE] Tak, bardzo dziękuję:loveu: Podrzucicie czasem mój bazarek z podpisu? Nie będzie mnie 3 dni. Quote
megii1 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ja miałam za to fajny telefon w sprawie Luny ale Pani miała oddzwonić i nic... Luna ma nowy kołnierz bo rozlizała ranę, a poprzedni zniszczyła i dostała dziś antybiotyk bo do tego wszystkiego ma od dwóch dni biegunkę a Nifuroksazyd nie pomagał. Także podsumowując - 35 zł kołnierz, 50 zł - wizyta plus antybiotyk:( Quote
mysza 1 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Czyli 85 zł do rachunku, kiepsko się robi. Ale nic, taka karma ;) Quote
megii1 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='mysza 1']Czyli 85 zł do rachunku, kiepsko się robi. Ale nic, taka karma ;)[/QUOTE] Ale Luna obiecała, ze już będzie grzeczna:) Quote
Guest ambird Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Przelewik poszedł :) Dajcie jeszcze jakiś rachunek za leczeczenie Figi, coś wykombinujemy ;) Quote
beka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Dajcie link do jakiegoś jej ogłoszenia. Allegro np. Chcę komus wysłac Quote
megii1 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Podaj mi na pw adres mailowy to prześle Ci fotki bo ogłoszeń chyba brak. Quote
megii1 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Jak dziś lub jutro to do mnie bo Myszy nie ma w Polsce:) Jak później to proszę o info - prześle na pw numer Myszy - może się nie pogniewa:) Quote
Tora&Faro Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 I co z suńką? tzn z ewentualnym domkiem... Quote
mysza 1 Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Tora&Faro napisał(a):I co z suńką? tzn z ewentualnym domkiem... Była w poniedziałek w Metrze, jutro jadę na wizytę ;) Trzymajcie kciuki. Quote
Greven Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Mysza wróciła! Niech da znać po jutrzejszej wizycie ;) Quote
Tora&Faro Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 mysza 1 napisał(a):Była w poniedziałek w Metrze, jutro jadę na wizytę ;) Trzymajcie kciuki. Mysza i jak tam?...jak wizyta? Quote
mysza 1 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Tora&Faro napisał(a):Mysza i jak tam?...jak wizyta? Bardzo dobrze, w niedzielę Figa pojechała do domu. Mieszka pod Warszawą, Państwo z synem, wszyscy zakochani w suni. Do dyspozycji ma dom z ogródkiem. Wczoraj dzwoniłam, w nocy trochę chodziła, nie mogła znaleźc sobie miejsca ale sprawuje się bardzo dobrze. Rozliczenie: hotel marzec- 168zł kołnierz- 35zł leczenie- 50zł (Magda ma rachunek) Razem marzec: 253 zł Dodając do tego poprzednie wydatki, w sumie wychodzi 886 zł. Wpłaty 286, zatem saldo -600 :-( Słabo... Będą jeszcze wpłaty z mojego bazarku na szczęście ale nie za duże. Quote
Tora&Faro Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 mysza 1 napisał(a):Bardzo dobrze, w niedzielę Figa pojechała do domu. Mieszka pod Warszawą, Państwo z synem, wszyscy zakochani w suni. Do dyspozycji ma dom z ogródkiem. Wczoraj dzwoniłam, w nocy trochę chodziła, nie mogła znaleźc sobie miejsca ale sprawuje się bardzo dobrze. Rozliczenie: hotel marzec- 168zł kołnierz- 35zł leczenie- 50zł (Magda ma rachunek) Razem marzec: 253 zł Dodając do tego poprzednie wydatki, w sumie wychodzi 886 zł. Wpłaty 286, zatem saldo -600 :-( Słabo... Będą jeszcze wpłaty z mojego bazarku na szczęście ale nie za duże. O kurcze....to Figulinda już grzeje dupkę w nowym domku....:loveu: Rachunek jest faktycznie niezły....trzeba coś pokombinować.... Quote
gusia0106 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ja też pokombinuję - 600 zł to kupa kasy. Quote
mysza 1 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Dzięki :) Ale niuńka w domu, to najważniejsze. Mam nadzieję, że wszystko ułoży się super. Wczoraj jak rozmawiałam z Panią, z pracy wrócił Pan- ale była radość, szczekała ;) Labki i pochodne to sprzedajne są, nie to co owczarki ;) Quote
Recommended Posts