Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taki gabinet, który jest sprawdzony i macie zaufanie do lekarza.
Zabieg sterylizacji i antybiotyk po zabiegu. Za zwrotem kosztów na rachunek albo bezpośrednio na konto lecznicy :)

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, Mysza nic nie pisze, w sumie to nie wiem czemu (pewnie sfisiowała ;) ), ale potrzebna będzie pomoc w opłaceniu hotelu za Figę/Lunę.

Jeśli ktoś z Was może wpłacić grosik, zrobić bazarek, albo coś na niego przeznaczyć tp bardzo proszę o pomoc.

Pani Grażynka wpłaciła mi dzisiaj pieniądze, to ja od razu 50 zł wpłacam Mysza na Twoje konto na Figę.

Posted

Piękna :loveu:
W jakim ona mniej więcej jest wieku??

Posted

Można ogłaszać chyba. Proszę umówić Figunię na zabieg ;)

Posted

Figa umówiona na poniedziałek na 15:30 czyli jedzenie ostatnie w niedzielę. Niestety nie było możliwości w piątek czy sobotę a w tej lecznicy mam zniżkę oraz nie ma problemu z zapłaceniem przelewem.
Koszt zabiegu to 250zł. Lecznica Willa- vet Kosiarzy.

Megii, Darek pomoże z transportem do lecznicy?

Posted

No mysza 1, to zadziałałaś :)
Dziewczynka jest bliżej nowego życia ;)

Posted

Ale pusto u Figusi, trochę się boję jak jutro droga będzie wyglądała, czy uda się Figę dowieźć i jak ja ją potem zawiozę.

No i boję się sterylki, jak zwykle ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ale pusto u Figusi, trochę się boję jak jutro droga będzie wyglądała, czy uda się Figę dowieźć i jak ja ją potem zawiozę.

No i boję się sterylki, jak zwykle ;)

Czekaj, czekaj...będziesz ją jutro odwozić do megii? Skąd? Z Kosiarzy?
Bo Ewa Marta załatwiła karmę dla Amigo i Figi - to może byś mogła zabrać przy okazji?

Posted

Trzymam kciuki za Figę ;)

P.S. ciocia Ania rzuca papierosy, dziś pierwszy dzień bez papierosa, także ja też poproszę o kciuki :placz:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Czekaj, czekaj...będziesz ją jutro odwozić do megii? Skąd? Z Kosiarzy?
Bo Ewa Marta załatwiła karmę dla Amigo i Figi - to może byś mogła zabrać przy okazji?

Pewnie, że bym mogła ale niestety z powodu pogody, Darek ( mąż Megii) nie mógł suni dowieźć do lecznicy, musiałam przełożyć zabieg. Po 17 umówię inny termin, oby nie zasypało.

Napiszę Wam kiedy to będzie to wtedy zabiorę karmę.