Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

No i się wydało, to była ściema:eviltong: Dzisiaj jak wróciłam, to kilim był na ziemi, róg do picia nadgryziony, pióra strusie porozrzucane po pokoju, a wkładzina nadżarta... a wszystko przez to, że zabrałam resztę towarzystwa do weta, a KrAksa została sama:evil_lol:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
No i się wydało, to była ściema:eviltong: Dzisiaj jak wróciłam, to kilim był na ziemi, róg do picia nadgryziony, pióra strusie porozrzucane po pokoju, a wkładzina nadżarta... a wszystko przez to, że zabrałam resztę towarzystwa do weta, a KrAksa została sama:evil_lol:

Anie mówiłam że ona coś knuje :evil_lol: :evil_lol:
pozdrowionka

Posted

A dzisiaj na ziemi był kilogram obślinionego, suchego ryżu, czyli wszystko w normie:evil_lol: Jutro się wybieramy znów na trening, o ile przestanie chociaż troszkę lać, bo na razie to jest okropnie:shake: Jak nie, to za tydzień już koniecznie!!!!

Mam wielką prośbę o pomoc!!!!:help1:

Potrzebuję kogoś, kto przyjdzie w czwartek popołudniem/wieczorem i w piątek rano wysadzić Aksicę i wyprowadzić Milenę...

Jadę do Żagania z ciocią, zabieram Pałka, ale reszty nie dam rady...

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Jutro się wybieramy znów na trening, o ile przestanie chociaż troszkę lać, bo na razie to jest okropnie:shake: Jak nie, to za tydzień już koniecznie!!!!

Oj Ulv,Ulv...cos mi sie wydaje,że te opady deszczu, to dzisiaj rano przechodziły jedynie koło Twojego okna:evil_lol:. Śpiochu jeden, chyba pod choinke zafunduje Ci porządny budzik:cool3:. Jak za tydzień znowu zaśpisz i sie bedziesz pogoda wykręcać,to :-x:-x:-x.

Posted

Widzę, że cioteczki odwiedzają Aksę tłumnie:shake:

Aksa będzie miała jutro odwiedziny ciotek Makulki i Magdiny- mam nadzieje, że sobie poradzą:evil_lol:
Na razie okazało się, że Aks tylko udawała grzeczną, dzisiaj rozrzuciła ryż po przedpokoju i zeżarła cały słoik mojego przecieru pomidorowego:-( zupy dla ciotki nie będzie, ani sosu:-( za to zjem z zemsty parówki przeznaczone do szkolenia:mad: o!

Posted

fona napisał(a):
ulv, bo sie obraze!! kurde!

No sama popatrz... cisza tu taka i pustki:-( Do Mili też żadko ktoś zagląda...

Podobno moje panny urządziły ciotce odwiedzającej je niezłe kino:cool3: Makulka, opiszesz? Ten potop na podłodze... wyduszanie Aksy...

Posted

W styczniu, ok? Po prostu muszę wykombinować kasę... Na razie muszę jeszcze zapłacić za szalik Pucce:oops: i chyba pójdę żebrać z psami w przejściu na Świdnickiej, bo wszystko mi się wali na łeb po kawałku:-(

Posted

Magda, pisalas przeciez, ze Cie nie ma w czwartek i piatek...to i nie zagldalo wiele osób...a przynajmniej ja zagladalam tylko wtedy, gdy ktos, coś napisal.
Jak tam Magdina i Makulka w roli opiekunek się sprawdziły? Dziewczyny- napiszecie coś ?
a tak na marginesie- zajrzyj moze na watek kongi, bo tam sie o nie dopytujemy ...

Posted

No nie wiem, czy Makulka coś napisze, to chyba było traumatyczne przeżycie:diabloti:
I w ogóle zapomniałabym napisać, że Aksa dostała wielki worek mikołajowych zabawek od VikaBari:lol: mnóstwo pluszaków do tarmoszenia i do tego piłki.... a ciotka ulv równie świetny woreczek z witaminami:p

Posted

ulvhedinn napisał(a):
W styczniu, ok? Po prostu muszę wykombinować kasę... Na razie muszę jeszcze zapłacić za szalik Pucce:oops: i chyba pójdę żebrać z psami w przejściu na Świdnickiej, bo wszystko mi się wali na łeb po kawałku:-(

A mam Cię Ciotko! Jesteś tu! Pucce za szalik możesz zapłacic później, a poza tym nie - Pucce tylko psom na afn. Pucce to proszę NATYCHMIAST zanieść aniołki do ksiegarni. Bo Pucka sie wkurzy wsiadzie w pociąg do Wrocławia i sama zobaczysz jaka ona jest STRASZNA Pucka. Czy ja mogę liczyć ze zaniesiesz PRZED Świetami te aniołki? Nieśmiało przypominam że zanoszenie aniołków do ksiegarni to już trwa chyba z miesiac jak nie dłużej ....

Posted

Korenia napisał(a):
:angryy: A ja chciałam powiedzieć, że ciotka ulv MA APARAT i nie wstwia żadnych fot :mad:

.....ale kabel :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Ciotka Ulv...już po Tobie....nie ma przebacz..:eviltong:

dawaj fotki :mad:
kiedy ubieraci choinkę...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: