ulvhedinn Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Ten pyszczek mi własnie bluszcza załatwił na szaro!!!!!!!!!! Quote
rotek_ Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 wy się smiejscie... piku jest taka sama jak kraksa:evil_lol: ten sam charakterek... tylko ciałko bardzo malutkie:diabloti: Quote
demi Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 mówiłam, ze tan bluszcz ci do niczego nie potrzebny i tylko z nim kłopoty bedą:evil_lol: co do Cipulki, to postaram się już z toba jutro ugadać już na jakis dzionek, chyba że juz ktoś inny sie w niej zakochał:razz: Quote
ulvhedinn Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Lubię bluszcz..... zresztą może sie dncie, kiedy Pi własnie go ciągnęła do dziupli i tylko troche liści i gałązek stracił- odrosną. A że na razie wygląda troche smętnie.... No nic.Niestety Pi bardzo sie wdała w tatę-Pałka i ciocię-Kra i rosnie mi taki łobuz ze hej!!!!! Quote
justynavege Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 ulv zajrzyj na watek suni z guzem i zmien tytuł :loveu: Quote
ecci Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 ulvhedinn napisał(a):Ten pyszczek mi własnie bluszcza załatwił na szaro!!!!!!!!!! że się nie otruła...ja Ci przywiozę mam tego dostatek na ogródku:evil_lol: Quote
justynavege Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 ulv nie wysłalam pw bo uzytkowników o podobnym nicku jest duzo :roll: walnij mi smsem dokladnie :) Quote
ulvhedinn Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Słuchajcie jest niedobrze... Piku jako jedyna zwierzyna jest "do przodu". Zrobiłam rachunki i wyszło mi, że do psów i innych zwierząt na DT dołożyłam ok. 650 zł w ciagu pół roku.... Bulinka, Kiki, dziadzio, całe stado innych psów, ptaki, koty, sama Kra akurat jest prawie na czysto, tylko ok. 100 zł w plecy, do tego mam gigantyczny dług u weta..... a na koncie debet 50 zł i zadnej kasy przed pierwszym w planach. Gdyby zresztą nie pomoc dogo dług byłby o niebo wyższy!!!!! Karmę suchą mamy w tej chwili, dzięki Vika Bari, dostałysmy też od niej koce, krople na pchły, smycze....Ostatnio przyszły pieniądze 95 zł za bazarki Eloise- bardzo bardzo dziekujemy!!!!! Ale paskudne zadłużenie ciągle jest, a teraz mamy jeszcze w domu potwornie pogryziona Maję, która nie bardzo chce jeść (wyłącznie pasztet z koperkiem...) i której leczenie będzie długie i piekielnie kosztowne. BŁAGAM O POMOC, SAME NIE DAMY RADY!!!!!!!!!!! Quote
justynavege Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Magda wystawiląm bazarek na zwrot długu za Kongę ( leczenie) kolejny wiem ze to kropla w morzu potrzeb :-( Quote
ulvhedinn Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Bardzo dziekuję!!!! Tu kropelka, tam kropelka... ;) W tej chwili dług u weta przekroczył 2000 zł!!!!! :placz: Błagam o pomoc...... Ponieważ zaś ostatnio na dogo było dużo nieprzyjemnych sytuacji, oszustw itp. chciałabym, żeby wpłaty na pokrycie długu w klinice było zbierane na AFN, skąd po prostu bedzie przelewane kasa na podstawie faktur wysłanych przez klinikę. Tak, żeby nic nie szło mi "przez ręce" i wszystko było jasne. Tm bardziej, że dogo i net chodzą nam jak chcą, a i tak obiecałam wstawiać rozliczenia Kra, Mai, Piku i reszty i nie chciałabym sie w tym gubić ;) Quote
makulka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Magda ja na moim bazarku dla Twoich psów dałam juz Twój numer prywatnego konta więc te osoby które dotychczas wylicytowały wpłaty dokonają wlasnie tam i prosze Cie tez o potwierdzenie zebym mógła zrobić wysyłke. Quote
ulvhedinn Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 To w w takim razie pójdzie na bieżące potrzeby stada, ok? :cool3: I bardzo slicznie dziekuję!!!!! Quote
Poker Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 zrobiłam bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10205807#post10205807 Quote
demi Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 ulviku, ja narazie mogę zaoferować karme, nie jest to dobra karma, bo ze zbiórek marketowa, ale jak by wymierzać z rojalem, to zawsze bedzie wielcej:) co ty na to? Quote
mysza 1 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 A mnie napisz jaka decyzja co do plastrów - który rodzaj itp.;) Quote
ulvhedinn Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Demi kochana, na szczęście suche jedzonko ostatnio dostałyśmy od vika Bari, więc na razie Kra i reszta nie głodują... chyba żeby puszki, to faktycznie by się przydały, choćby najtańsze- dla dziadolka Karmelka, dla Brutusa, no i dla reszty do przemycania leków.... Myszko, juz wszystko wiem- potrzebujemy żelowych opatrunków, jak największych, i bardzo pożądane te ze srebrem, ale zwykłe też :oops: A tu Kra nadodrzańska dla poprawy humoru: Quote
ulvhedinn Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Błoto!!!! Walka z kamulcem... Mareszuje KrAksa, marszeruje! Quote
demi Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 ulvhedinn napisał(a):Demi kochana, na szczęście suche jedzonko ostatnio dostałyśmy od vika Bari, więc na razie Kra i reszta nie głodują... chyba żeby puszki, to faktycznie by się przydały, choćby najtańsze- dla dziadolka Karmelka, dla Brutusa, no i dla reszty do przemycania leków.... Myszko, juz wszystko wiem- potrzebujemy żelowych opatrunków, jak największych, i bardzo pożądane te ze srebrem, ale zwykłe też :oops: o jezusku, te opatrunki są okropnie drogie. Ja dla Maxi całą apteke wykupiłam i tą srebrną siateczke... eh, koszmar:shake: wiesz co, powiem ci, ze chyba jakieś puszki mam, oczywiscie te najtańsze, bo z szkolnych zbiórek. Moje cholery raczej tego nie jedzą, bo część ma okropne biegunki po glutenie i innych ciekawych cudach:shake: wiec cos tam przywieziemy, sie jeszcze umówimy;) Quote
Rossa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Witam , Ulv, zrobiłam bazarek :roll: dla Twojego zwierzyńca:lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10211155#post10211155 pozdr Quote
ecci Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 oto Kra mojego autorstwa...ja nie wiem jak to Ulv robi, że jej zawsze wychodzi wyraźnie??? Quote
ulvhedinn Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Kwestia wprawy :eviltong: Tego spaceru jeszcze nie opisałam- jak widać KrA szalała z "maleńkim" kamyczkiem (wiem, wiem, zęby.... ale jej sie nie da wyperswadować kamyczków :oops:) i zażywała kąpieli błotnych. Poza tym ganiała sie z wielgachnym malamutem, usiłowała wytaplać w Odrze, rozjechała jakichs ludzi.... potem się pobiegła miziać z grillujacymi studentami (cmokali na nią, to co :evil_lol:) i oczywiście zwinęła im kotleta :evil_lol: i wsadziła jakiemuś facetowi nos do piwa (wołał psa, to ma...) A w dodatku jak usiłuję wychowywać paskude, to słyszę- "niech pani na nią nie krzyczy, ona taka biedna"- i z wychowania nici... Quote
andzia69 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Dziewczyny i nie tylko mam prośbę o głosy;-) W imieniu Fundacji ''AST'' i wszystkich potrzebujących TTB prosimy i Ciebie drogi użytkowniku o oddanie swego głosu w konkursie Krak-Vet';u. Wystarczy się zarejestrować i zagłosować w ankiecie by Twój głos został przyjęty. Oto link do strony konkursu : http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7776 PAMIĘTAJ : Konkurs trwa tylko do 31 maja ! Robiąc tak niewiele, w tak krótkim czasie możesz przyczynić się do pomocy tym biednym, potrzebującym psom. Quote
mysza 1 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 A AST idzie równo z Pro Equo, oni tez potrzebują głosów:diabloti: Quote
mysza 1 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 ulvhedinn napisał(a):Demi kochana, na szczęście suche jedzonko ostatnio dostałyśmy od vika Bari, więc na razie Kra i reszta nie głodują... chyba żeby puszki, to faktycznie by się przydały, choćby najtańsze- dla dziadolka Karmelka, dla Brutusa, no i dla reszty do przemycania leków.... Myszko, juz wszystko wiem- potrzebujemy żelowych opatrunków, jak największych, i bardzo pożądane te ze srebrem, ale zwykłe też :oops: A tu Kra nadodrzańska dla poprawy humoru: Załatwi się;) Quote
justynavege Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 potrzebna pomoc bo jak tak dalej pojdzie to ulv nie uratuje juz zadnego zwierzaka :shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10222297#post10222297 Quote
Recommended Posts