Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

A ja to już zupełnie nie rozumiem , jak można oddać do schroniska własne 2 tygodniowe kociaki :cool1: W jakim celu ta kretynka to zrobiła :angryy:
Mam na mysli te malce , co są u mnie na tymczasowym tymczasie .

Posted

A mało takich głupków na świecie? A Wypłosz to niby skąd? :roll:

Niestety Wojowniczka odeszła w nocy- walczyła najdzielniej ze wszystkich maleńkich kociąt.... :-( Biegaj szczęśliwa malizno... [']

Posted

ulvhedinn napisał(a):
A mało takich głupków na świecie? A Wypłosz to niby skąd? :roll:

Niestety Wojowniczka odeszła w nocy- walczyła najdzielniej ze wszystkich maleńkich kociąt.... :-( Biegaj szczęśliwa malizno... [']

ojejku...:-(
["]

Posted

A z dobrych wieści- ostatni z Wyjców trzyma sie życia pazurami i zębami- dosłownie... :evil_lol: Wcina jak smok, warcząc przy tym, u wetki wyskoczył z pudełka jak diabeł (a wcześniej usiłował pudełko rozpracować od środka), przy zastrzykach burczy, syczy i ogonkuje!!!! :evil_lol: Dostał w związku z tym adekwatne do usposobienie imię- Conan Barbarzyńca....

Posted

Dobrze, że chociaż on jeden. Dziewczyny- mówię do Ulv, Bianki , Halbiny, wszystkich, które opiekują się dziesiątkami maluszków, którym ratujecie życia, jesteście WIELKIE, naprawdę podziwiam Was, bo to jest wprost wykańczające psychicznie walczyc o nie, a niestety nie zasze się uda i trzeba patrzeć na to, jak się nie udaje, jak odchodzą. Chylę czoła.

Posted

no i niech chociaż jedna fotka z odwiedzin Kanapci powędruje

Ciocia Madzia rozdaje słodycze!!!:evil_lol:
na wątek Kraksicy...w końcu cała gromadka pięknie się ze sobą dogadała:loveu:

Posted

To ja wstawię fotki z poprzedniego spaceru, a ciocie powiedzą czy chcą też dzisiejsze :evil_lol:

Kra ma patycka:

Kurcze, ciężki ten patycek, jak tu go podnieść.....

Jakby ciut za duży, albo co....

To chociaz naskrobię dla cioci wiórków na podpałkę....

Posted

to nie jest cala tragedia Kraksicy, najgorsze bylo to, ze ciocia nie pozwolila zabrac patycka do domecku:diabloti:
ty ciotka nic nie gadaj, tylko wrzucaj nastepne foty mojej ulubienicy:loveu:

Posted

demi napisał(a):
piękna, naprawde:loveu:

jejdemi,dziekuje,w,imieniu,kanapki,za,komplement,nie,
pozostaje,mi,nic,innego,jak,zaprosic,
cie,do,jej,watku

Posted

A to wczorajsza wycieczka do parku:

"Wyprawa w chaszcze"

Stado w komplecie

Poza tym dziewczyny usiłowały namówic do ganiania spotkanego yorka, ale ten uznał, ze z takimi wariatkami to on nie chce miec nic do czynienia:

Piksel zaczajona na Krę:evil_lol:

Posted

Witamy ciociu Moniu!!!! Po pierwsze- całuski, nawet nie masz pojęcia, jak te bandaże i strzykawki od Ciebie się przydają :loveu:

A wogóle to wy macie tylko fotki, a ja mam takie łobuzy w naturze :eviltong: i faktycznie trudno opisać uciechę, jaka sie ma podczas obserwacji szleństw moich pannic i Pałkona- szczególnie kiedy Kra i Piku latają całe roześmiane, a człowiek patrzy i pamięta, że ich powinno już nie być, bo komuś innemu się coś wydawało....