BIANKA1 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 A ja to już zupełnie nie rozumiem , jak można oddać do schroniska własne 2 tygodniowe kociaki :cool1: W jakim celu ta kretynka to zrobiła :angryy: Mam na mysli te malce , co są u mnie na tymczasowym tymczasie . Quote
ulvhedinn Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 A mało takich głupków na świecie? A Wypłosz to niby skąd? :roll: Niestety Wojowniczka odeszła w nocy- walczyła najdzielniej ze wszystkich maleńkich kociąt.... :-( Biegaj szczęśliwa malizno... ['] Quote
ecci Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 ulvhedinn napisał(a):A mało takich głupków na świecie? A Wypłosz to niby skąd? :roll: Niestety Wojowniczka odeszła w nocy- walczyła najdzielniej ze wszystkich maleńkich kociąt.... :-( Biegaj szczęśliwa malizno... ['] ojejku...:-( ["] Quote
ulvhedinn Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 A z dobrych wieści- ostatni z Wyjców trzyma sie życia pazurami i zębami- dosłownie... :evil_lol: Wcina jak smok, warcząc przy tym, u wetki wyskoczył z pudełka jak diabeł (a wcześniej usiłował pudełko rozpracować od środka), przy zastrzykach burczy, syczy i ogonkuje!!!! :evil_lol: Dostał w związku z tym adekwatne do usposobienie imię- Conan Barbarzyńca.... Quote
mysza 1 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Dobrze, że chociaż on jeden. Dziewczyny- mówię do Ulv, Bianki , Halbiny, wszystkich, które opiekują się dziesiątkami maluszków, którym ratujecie życia, jesteście WIELKIE, naprawdę podziwiam Was, bo to jest wprost wykańczające psychicznie walczyc o nie, a niestety nie zasze się uda i trzeba patrzeć na to, jak się nie udaje, jak odchodzą. Chylę czoła. Quote
ecci Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 no i niech chociaż jedna fotka z odwiedzin Kanapci powędruje Ciocia Madzia rozdaje słodycze!!!:evil_lol: na wątek Kraksicy...w końcu cała gromadka pięknie się ze sobą dogadała:loveu: Quote
demi Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 czy to właśnie Kanapcia jest na twoim awaterze? Piekna psinka, a pomyśleć, ze staruszek:roll: Quote
ecci Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 dokładnie tak!!!W avatarku mam Kanapcię, najkochańszego łobuza pod słońcem!!! Quote
ulvhedinn Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 To ja wstawię fotki z poprzedniego spaceru, a ciocie powiedzą czy chcą też dzisiejsze :evil_lol: Kra ma patycka: Kurcze, ciężki ten patycek, jak tu go podnieść..... Jakby ciut za duży, albo co.... To chociaz naskrobię dla cioci wiórków na podpałkę.... Quote
ecci Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 to nie jest cala tragedia Kraksicy, najgorsze bylo to, ze ciocia nie pozwolila zabrac patycka do domecku:diabloti: ty ciotka nic nie gadaj, tylko wrzucaj nastepne foty mojej ulubienicy:loveu: Quote
demi Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 dokładnie tak, czekamy na kolejne zdjątka Karksiolca i reszty buraczków:loveu: dajcie Pisklaka:evil_lol: Quote
ecci Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 demi napisał(a):piękna, naprawde:loveu: jejdemi,dziekuje,w,imieniu,kanapki,za,komplement,nie, pozostaje,mi,nic,innego,jak,zaprosic, cie,do,jej,watku Quote
ulvhedinn Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Kra znalazła tajemniczą studnię.... Wytaplała się w błocku.... Sępiła :evil_lol: NADCIĄGA POTWÓR!!!!!! :evil_lol: Quote
demi Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Potwór jak nic:evil_lol: To jaki ten wątek Kanapci?:razz: Quote
demi Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='ulvhedinn'] Kra znalazła tajemniczą studnię.... Wytaplała się w błocku.... http://img129.imageshack.us/img129/5339/agf00050cx0.jpg Sępiła :evil_lol: NADCIĄGA POTWÓR!!!!!! :evil_lol: widzicie wyraz twarzy tej kobiety:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ecci Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 alez,prosze,watek,Kanapki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92796 Quote
ulvhedinn Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 demi napisał(a):widzicie wyraz twarzy tej kobiety:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To moja ciocia, nieodmiennie "zezgroziona" straszliwymi wyczynami i brakiem kultury u Kra ;) Quote
ulvhedinn Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 A to wczorajsza wycieczka do parku: "Wyprawa w chaszcze" Stado w komplecie Poza tym dziewczyny usiłowały namówic do ganiania spotkanego yorka, ale ten uznał, ze z takimi wariatkami to on nie chce miec nic do czynienia: Piksel zaczajona na Krę:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 No i jeszcze indywidualista Pałek: "JĘZORY" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 No to specjalnie dla ciebie superjęzor: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Monia70 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Przyszłam padnięta z dyżuru a tu takie cudeńka na zdjęciach :loveu::loveu: Aż mam buziaka całego uchachanego Kraksą i stadkem!!!! Quote
ulvhedinn Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Witamy ciociu Moniu!!!! Po pierwsze- całuski, nawet nie masz pojęcia, jak te bandaże i strzykawki od Ciebie się przydają :loveu: A wogóle to wy macie tylko fotki, a ja mam takie łobuzy w naturze :eviltong: i faktycznie trudno opisać uciechę, jaka sie ma podczas obserwacji szleństw moich pannic i Pałkona- szczególnie kiedy Kra i Piku latają całe roześmiane, a człowiek patrzy i pamięta, że ich powinno już nie być, bo komuś innemu się coś wydawało.... Quote
Recommended Posts