Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

Ja mojego kubełka muszę nogą przytrzymać, żeby otworzyć, a ona i tak umi... :mad::razz:

Słuchajcie jak uprasować książkę, żeby jak najmniej było śladów...? Utopiła mi zołzyna własność biblioteczną.... i jeszcze stała nad muszlą jak niewiem zadowolona z siebie...

Posted

Kra ogólnie jest coraz grzeczniejsza... kotów już prawie nie jada... nie niszczy bez sensu (tylko z sensem i pomyślunkiem).... kradnie też coraz rzadziej (za to efektywniej)...
Ostatnio zjadła mi serek, chleb i wychlała mleko. :mad:
I zdemolowała kartonik z zabawkami. I rozbiła kubek. I odgryzła sznurek od piłki. I całe mnóstwo innych drobnych rzeczy...
Poza tym utyła małpa- a mówią, że kradzione nie tuczy :evil_lol:

Posted

Ten pies zdecydowanie marnuje sie w odosobnieniu... Ona ma widoki na wielką karierę. To pies wielofunkcyjny :diabloti:
Nie próbowałaś zainteresować jej jakimś bankiem...?

Posted

Pucka jakie pw? Idę sprawdzić... :oops:

Fona, z Kongą... cóż- jest małe światełko w tunelu (finansowym), ale na razie nic nie mówię, że by nie zapeszać. Problem leży głównie w transporcie i muszę mieć na to konkretne środki, bo nie udało się znależć do tej pory bezpłatnego, a za płatny nie chcę potem zalegać, dość już zadłużeń. Nie odzywam sie, bo co mam powiedzieć.
Co do obrozy, upieraja się że wysłali, na fakturze też jest.

A Kra niedobra- do listy złodziejstw dodała właśnie moje płatki i tą metodą nie mam śniadania :placz:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Pucka jakie pw? Idę sprawdzić... :oops:

Fona, z Kongą... cóż- jest małe światełko w tunelu (finansowym), ale na razie nic nie mówię, że by nie zapeszać. Problem leży głównie w transporcie i muszę mieć na to konkretne środki, bo nie udało się znależć do tej pory bezpłatnego, a za płatny nie chcę potem zalegać, dość już zadłużeń. Nie odzywam sie, bo co mam powiedzieć.
Co do obrozy, upieraja się że wysłali, na fakturze też jest.

A Kra niedobra- do listy złodziejstw dodała właśnie moje płatki i tą metodą nie mam śniadania :placz:

No chyba wypada sie jednak odezwac. I zaplacic za dwa zaległe miesiace... :roll: ulv...

Posted

Odpisałam. I napisałam do AFNek.

....a jesli chodzi o Kra.... zbliżam sie do etapu uczynienia sobie ślicznego futrzanego dywanika z tej cholernicy :mad:
Utopiła mój telefon w misce z wodą. Właśnie sie suszy, mam nadzieję że rano zadziała :angryy: Utopiła kolejną książkę z biblioteki, tym razem na amen- "Ukryty świat". Zeżarła poduszkę psią do spania, tzn. przerobiła na drobne fragmenty. Dobrała się znów do worka z karmą, czekam, czy pęknie. Oby zreszta pękła, może sobie nawet pęc z hukiem :angryy: Pogryzła pomadkę. Świecę z wosku. Miskę do warzyw. Stłukła kolejny kubek. Zjadła widelec.... ciekawe co jeszcze odkryję i kiedy....

Posted

Oj tak... i na leki uspokajające dla ulv ;)

Troche byłam ostatnio zadołkowana, bo oddałam Rudą do nowego domku i nie myslałam, że zaboli aż tak :placz:
No i jak zwykle mi się hurtowo zwaliły różne problemy i problemiki. Młoda Piku zaziębiona i nie chce się odziębić. Umarł piękny kocio na tymczasie u mojej cioci i mam wyrzuty sumienia, że może czegos nie dopatrzyłyśmy :shake: chociaż wetka mówiła, ze nie było szans...

Muszę szybko zrobić dowód :oops: Prądu zabrakło oczywiście w piątek :mad: Zepsułam kuchenkę gazową. Gnaty bolą.
A do tego wszystkiego wszystkiego zrobiło mi sie "zimno" na dziobie i wyglądam, jakbym się biła :shake:

No ale zaczęłam się leczyć wypróbowaną babciową metodą i już mi jest lepiej, bo to jest metoda, nie dość że skuteczna, to poprawiająca nastrój :eviltong:

Posted

ulvhedinn napisał(a):

No ale zaczęłam się leczyć wypróbowaną babciową metodą i już mi jest lepiej, bo to jest metoda, nie dość że skuteczna, to poprawiająca nastrój :eviltong:

Chyba nie nalewka domowej roboty...? :diabloti: