Karilka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Gratulujemy dziewczyny! 7 miejsce? Ekstra! Quote
ulvhedinn Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Fotek nie robiłam, liczę na innych ;) Na razie bolą mnie WSZYTKIE mięśnie...... Kra jak to Kra, była zachwycona, na samą metę postanowiła mnie wewlec szybciej, ciągnąc zębami za smycz. A na drugi dzień rano poleciała z innymi psami na pustynię i szalała jakby nigdy nic. Aha- miejsce mamy 8 ;) http://www.dogtrekking.com.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=4&Itemid=27 ...co biorąc pod uwagę, że za nami do mety dobiegło sporo zawodników z malamutami, husky, owczarkami itp..... Quote
jaanka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Gratulacje , szkoda że nie jest napisane -Kraksa na wózku , chyba że byście nie chciały . Ulv ta psica Cię zamęczy ;) Quote
jostel5 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Gratulacje serdeczne! Obie jesteście niesamowite!:) Quote
graynew Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 rotek_ napisał(a):Co nie zabije Kraksy to ją wzmocni-ONA JUŻ JEST NIEŚMIERLETNA:) powodzenia Madziu;) to może zabić Ulv :P Ja też gratuluję!!!! A tak na wesoło to Magda sie wzięła za "treningi: Kry żeby Kra oszczędziła nową lodówkę :) Magda stracilam numer mam jakies 6kg karmy marketowej. Chcesz dla jakiegos psiaka?? Quote
Edi100 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 graynew napisał(a):to może zabić Ulv :P Ja też gratuluję!!!! A tak na wesoło to Magda sie wzięła za "treningi: Kry żeby Kra oszczędziła nową lodówkę :) Magda stracilam numer mam jakies 6kg karmy marketowej. Chcesz dla jakiegos psiaka?? Magda na pewno chce, ma spore stado i padnięty komp:( Wysyłaj jej nr na pw i dziękuję w jej imieniu Quote
Evelin Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Ulv, dziś schroniskowo-wroclawska Kryśka (która miała być chłopakiem!!!!, a urodziła u mnie 3 świnkodzieci ) była operowana w Warszawie z powodu wielkiego guza macicy...400 zeta jedyne( lekki szok) ...wybudziła się,jutro jadę po drogocenną Kryśkę...nowotwór ogromny ( bo Kryśka lubi być cicho-ciemna-) , ja zajmowałam się Koktuszkiem, a Krycha nowotwór hodowała.. Nie mam Twojego nr telefonu, bo chciałam się pożalić... Powiem Wam,że kontakty dogomanicko-caviarniane ( strona świnkowa caviarnia) są bezcenne...Jutro jadę do Warszawy i ..dzięki różnym kontaktom dotrę wszędzie gdzie muszę..dzięki Pucko i Elurin...Jesteście bezcenni... Quote
NikaEla Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Wczoraj poznałam Kraksę :) Moja Nika chyba się jej bała, bo strasznie ją obszczekiwała. Quote
Edi100 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 ulv nie ma dostępu do kompa, ale bardzo prosi o pomoc w szukaniu innego DT dla Jamnisi Słowiczki. Cioteczki pomozecie szukać? Quote
sonek666 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/202631-Pomoc-dla-Tymczas%C3%B3w-Ulvhedinn-do-1.03.11-filmy-kawa-i-takie-tam-%29?p=16346237#post16346237 Zapraszam na bazarek dla Tymczasów Ulvhedinn :) Quote
Poker Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Wpłaciłam 50 zł z bazarku na życzenie Nikaragua.Proszę o potwierdzenie na wątku http://www.dogomania.pl/threads/202132-WENECKIE-ZAWIESZKI-na-tasiemkach-dla-%C5%82ysych-grzywek.Do-15.02.g.22/page17 Quote
ulvhedinn Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Jest, DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) Poza tym wpłyneło dziś 300 zł od Zacharego, "na leczenie psiaków". Muszę dopytać, czy to na leczenie aktualne, czy na dług.... Aha, dostałyśmy od Terierfanki rybę suszoną, którą na drugi dzień Kra próbowała pożreć= na szczęście udało sie ją ocalić. Niestety nie udało sie ocalić trzech puszek Felixa, przeznaczonych dla Arystotelesa- zostały przerobione na dzieła sztuki nowoczesnej (i oczywiście pozbawione zawartości). Dziś Kra natomiast spokojnie otworzyła sobie zamrażalnik i wyjeła wielgachną kość. --------------------------- Staram się jakoś pozbierać do kupy i nie poddawać ale jest ciężko, kłopoty finansowe, awaria kompa, która sporo kosztowała, padnięte auto cioci, choroba Kaja, kłopoty zdrowotne z Pikulcem, moje własne szwankujące zdrowie, chorujące koty..... Dwa dni temu nieszczęścia osiągnęły apogeum- zupełnie znienacka umarła Kleosia. Nie chorowała, nie miała żadnych objawów.... ciągle jestem tym ogłuszona. Quote
terierfanka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ulv, trzymaj się - jak jest tak źle to potem MUSI już być lepiej i daj znać, kiedy ten remont planujesz - zrobię sobie czapkę z gazety :razz: i przyjdę pomóc i myślę, że nie tylko ja Bo musicie wiedzieć, że Ulv chce sama remontować mieszkanie - malować i gładzie kłaść itp :-o - myślę, że jeśli poda nam termin to damy radę razem pomóc dziewczynie (wystarczy jak kilka z nas poświęci choćby pół dnia) Myślałam, aby rozpisać ten remont na kilka dni i każdy kto chce pomóc zadeklaruje kiedy może - POMOŻECIE?:razz: Quote
sonek666 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Jakby co to ja się piszę :) Tylko gdzie i kiedy :p Znalazłam jeszcze chłopa do pomocy , a co :evil_lol: Quote
terierfanka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 sonek666 napisał(a):Jakby co to ja się piszę :) Tylko gdzie i kiedy :p Znalazłam jeszcze chłopa do pomocy , a co :evil_lol: super! wiedziałam, że są tu dobre dusze! Ulv, planuj terminy, wywrócimy Ci chatę do góry nogami :evil_lol: Quote
Korenia Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Jak tylko nie będę miała zajęc, to ja też mogę pomóc ;) [kocham moją uczelnię :loveu: np. piątki spędzam na niej od 7:30 do 18 :loveu:] Quote
sonek666 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 A to się dobrze składa bo piątki mam wolne to można wymiennie :p Zaraz se same ustalimy termina jak tak dalej pójdzie , Ulv się nawet nie zorientuje jak jej chatę wyremontujemy :eviltong: Quote
bros Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 ja też się piszę a co ! i Anke do pomocy zabiere :) jutro postaram sie kupic puszki dla jamnisi i dowieżć Ulv :) Quote
terierfanka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ulv, zajrzyj tu - masz już niezłą ekipę remontową :eviltong: Quote
Poker Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Czy to będzie malowanie czy większy remont? Quote
terierfanka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Poker napisał(a):Czy to będzie malowanie czy większy remont? to już Ulv musi dokładnie opisać, wspomniała o gładziach, malowaniu i szpachli na obgryzione ościeżnice :evil_lol: oraz montażu półek jeśli dobrze zrozumiałam Quote
graynew Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Od przewracania chaty do gory nogami to Ulv ma Kre :D CO do remontu to ja tez sie jakos moge zdeklarowac. A jesli nie jako pomoc osobista to moze jakies materialy lub cos innego potrzebnego zakupie. Ulv bede dzwonic w tym tygodniu zeby sie umowic jak Ci podrzucic karme, albo kase. Quote
Recommended Posts