BeataSabra Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 justynavege napisał(a):Aksa pojdzie siedzieć ? :crazyeye: :evil_lol: dla niej to by było trzeba jakiś bunkier wybudować czy cuś no bo co to dla niej jakieś kraty Quote
BeataSabra Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 LALUNA napisał(a):Jak Aksę zamkną to ja nie wiem kto się bedzie opiekować Ulv i na spacerki ja wyprowadzać. Nie poradzi sobie Ulv, nie poradzi. Widzicie nawet z Aksa to i tak ciągle gdzieś siniaki załapie, nogi podstawi nie tam gdzie trzeba. A co to będzie jak Aksy nie będzie :shake: Tak źle i tak niedobrze a może trzeba po prostu Ulv w gąbke owinąć coby jej Aksa nie uszkadzała Ulv jak się czuje Pałek ??? Pozdrowionka Quote
LALUNA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Tak źle i tak niedobrze a może trzeba po prostu Ulv w gąbke owinąć coby jej Aksa nie uszkadzała To co zrzutka dla Ulv na kombinezon - fajny widzialam mają taki zawodnicy grajacy w futbolu amerykańskim, od razu twarz zabepieczona. Tylko na co Ulv sobie te ochraniacze załozy:niewiem: , bo to w komplecie dają:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ha!!! A dziś mam pięknego siniola na ręce, bo Aks koniecznie chciała mi pokazać zdechłego szczura za siatką i złapała mnie za rękę zębcami... Pałek ma się nieźle, ale jeszcze nie był ciachany, bo się podziębił chłopak i kaszlał... ale i tak mu nie odpuszczę. A na Aksę to chyba kurcze faktycznie bunkier i pręty z hmm... stali? Irydoplatyny? Bo kenelówkę rozwaliła a drzwi to nawet nie mówię jak wyglądają i jak się ją zamknie to próbuje zębami łapać za klamke, a jesli nie daje rady to ogryza futrynę:mad: Quote
justynavege Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ulv ja nie zlicze obrazen cielesnych dokonanych na mnie przez uciechowiaki :) Np dwa razy wyrwany z miechem do połowy paznokieć ( raz zakładałam smycz Sliniakowi a on ma silę...... cieszył sie mocno i inne takie tam siniaki od pocalowan podrapania na pzrywitanie :) Quote
ulvhedinn Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 No taak... takie obrażenia sa wpisane w urok posiadanie czworołapa:evil_lol: A oto dokumentacja zniszczeń, spowodowanych przez KrA: ...framuga i ściana... ...zbliżenie- widac cegły wyłażące spod tynku... ...i całość razem z drzwiami, które straciły listwy i część farby. Jak widać wcześniej już raz było gipsowane:shake: Na ostatniej fotce w rogu widać nochal sprawczyni:mad: Quote
yewcia1 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Oj biedna Ulv, a Kraksa to straszny demolant. Kraksa nie zjadaj domku bo gdzie bedziecie mieszkać? Quote
loozerka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 hmm, no to faktycznie Kraksa Ci mieszkanko porzadnie uszkodzila...Pies wulkan.... Quote
BeataSabra Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 LALUNA napisał(a):To co zrzutka dla Ulv na kombinezon - fajny widzialam mają taki zawodnicy grajacy w futbolu amerykańskim, od razu twarz zabepieczona. Tylko na co Ulv sobie te ochraniacze załozy:niewiem: , bo to w komplecie dają:evil_lol: Załatwić trzeba dodatkowy i na pierwsi :evil_lol: :evil_lol: Quote
fona Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ulv, kraksa stara sie wprowadzic styl rustyklany ;) Quote
justynavege Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 chyba trzeba zaczac na remotn dla cioteczki ulv zbierac :) Moj Fluk tez byl demolantem kiedys wracam z pracy patrze w okno swoje( 4 pietro to bylo ) nie ma firan i zaslon :crazyeye: 1000 mysli na minute co sie moglo stac , biegiem na gore........ a to Pan Fluczek zeżarł firany zasłony wydarł wykladzinę podłogowa......... oj mia na koncie jeszcze walkmana i setki drobiazgów plus kurtka Quote
fona Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Czyli moj pies to skarb - 11 lat zyje i ma wciaz tego samego osiolka, jak go za mocno ugryzie, to od razu liże :) Poza zaciaganiem i dziurawieniem ubran na powitanie nie ma na koncie zadnych demolek... Za to kot nadrabia... ;) Quote
yewcia1 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 justynavege napisał(a):chyba trzeba zaczac na remotn dla cioteczki ulv zbierac :) Moj Fluk tez byl demolantem kiedys wracam z pracy patrze w okno swoje( 4 pietro to bylo ) nie ma firan i zaslon :crazyeye: 1000 mysli na minute co sie moglo stac , biegiem na gore........ a to Pan Fluczek zeżarł firany zasłony wydarł wykladzinę podłogowa......... oj mia na koncie jeszcze walkmana i setki drobiazgów plus kurtka Dodam jeszcze, ze pierwsza myśl mojej siostry była - głupia Ewka o 22 myje okna ?:evil_lol: Quote
czarna anda Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ulv zgubilam twojego tela !!! Wyslij mi esa oddzwonie do ciebie mam problem z wyslaniem wozka via pociag - nie spelnia standardow przesylki :) jest za duzy - moze ktos jedzie do wrocka i zabierze ?? mam tz dla ciebie lekarstwa - i mam tez maila do dr janickiego orz jego telkefon - sklada kregoslupy i robi to jak malo kto - przypadki beznadziejne sa przez niego leczone i wyleczane Ostatnio skladal psa z przerwanym kregoslupem i pies chodzi !!!! Pusc mi esa odzwonie mam tez stacjinara 22/781 22 41 Quote
andzia69 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Anda - myślisz,ze to jakaś szansa dla KrAksy???? Quote
yewcia1 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 czarna anda napisał(a):Ulv zgubilam twojego tela !!! Wyslij mi esa oddzwonie do ciebie mam problem z wyslaniem wozka via pociag - nie spelnia standardow przesylki :) jest za duzy - moze ktos jedzie do wrocka i zabierze ?? mam tz dla ciebie lekarstwa - i mam tez maila do dr janickiego orz jego telkefon - sklada kregoslupy i robi to jak malo kto - przypadki beznadziejne sa przez niego leczone i wyleczane Ostatnio skladal psa z przerwanym kregoslupem i pies chodzi !!!! Pusc mi esa odzwonie mam tez stacjinara 22/781 22 41 Czarna anda mamy transport z Wawy - Ulv ciotka pucka nam pomoże:lol: Wawa - Wrocław transport jest więc Aksa będzie miała nowy pojazd:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Czarna anda :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
czarna anda Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 superek !!! mam dla aksy troche lekow :) gadalam z ulv !! dalam jej namiar na weta do ktorego moze napisac maila z opisem choroby aksy nazywa sie janicki i jest ortopedom czarodziejem poskladal sporo kregoslupow a przy okazji poskladal tez Lapk emojego Farta z przstrzelona - odstrzelona noga przednia Ostatnio tez zlozyl zlamany kregoislup i pies po 2 miesiacach chodzi :) w takim razie namiar plis na osobe ktora jedzie - podaje swoj 509123563:) anda Quote
yewcia1 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 czarna anda napisał(a):superek !!! mam dla aksy troche lekow :) gadalam z ulv !! dalam jej namiar na weta do ktorego moze napisac maila z opisem choroby aksy nazywa sie janicki i jest ortopedom czarodziejem poskladal sporo kregoslupow a przy okazji poskladal tez Lapk emojego Farta z przstrzelona - odstrzelona noga przednia Ostatnio tez zlozyl zlamany kregoislup i pies po 2 miesiacach chodzi :) w takim razie namiar plis na osobe ktora jedzie - podaje swoj 509123563:) anda Czarna anda tylko trzeba to dostarczyć w Wawie w jedno miejsce, zaraz wyślę priva i namiiary i napisz do ciotki pucki 69 priva - dzięki Quote
czarna anda Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 juz sie umowilam :) jutro wozeczek jedzie ma koszykowa :) okolo 16 zostanie dostarczony bo mam o 15 rozmowe w sprawie prawcy :) trzymauci ekciuki ;) Quote
czarna anda Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 jutro wozeczek wyjezdza dla naszej Kraksy :) trzymam kciuki zeby pasowal naszej malenkiej :) anda Quote
ulvhedinn Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dzięki dziewczyny, strasznie kochane jesteście...:loveu: to mnie podnosi na duchu, chociaż mam okropny dzień, strasznie sie zmartwiłam wieściami z Psiego Losu i w ogóle,.... Quote
yewcia1 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 ulvhedinn napisał(a):Dzięki dziewczyny, strasznie kochane jesteście...:loveu: to mnie podnosi na duchu, chociaż mam okropny dzień, strasznie sie zmartwiłam wieściami z Psiego Losu i w ogóle,.... Ulv musisz się trzymać ciotka :lol: Nie masz wyjscia masz małe zoo w domu więc musisz o nie dbać. A zoo zadba o Twoje rozrywki:eviltong: Jak tam zwierzaki? Gołąbek jeszcze jest? Pałek, Kraksa? I nie wiem co tam masz jeszcze teraz w domu? Kicia? Czarna Anda bardzo również dziękuję, a na rozmowie nie pękaj i bądz pewna siebie, bede trzymać kciuki:lol: Quote
ulvhedinn Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Pałek, KrAksa, 10-letni kicior perski, królica i gołąb,który właśnie sobie wymyslił okres godowy i tokuje:mad: i ciekawe co jeszcze sie trafi... (odpukać). Quote
Korenia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 ulvhedinn napisał(a):Pałek, KrAksa, 10-letni kicior perski, królica i gołąb,który właśnie sobie wymyslił okres godowy i tokuje:mad: i ciekawe co jeszcze sie trafi... (odpukać). Ja przeczuwam, że coś tarafi :evil_lol: I to w najblizszych dniach, ale ciiiiii :evil_lol: :cool3: Quote
Recommended Posts