Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

LALUNA napisał(a):
Jak Aksę zamkną to ja nie wiem kto się bedzie opiekować Ulv i na spacerki ja wyprowadzać. Nie poradzi sobie Ulv, nie poradzi. Widzicie nawet z Aksa to i tak ciągle gdzieś siniaki załapie, nogi podstawi nie tam gdzie trzeba. A co to będzie jak Aksy nie będzie :shake:

Tak źle i tak niedobrze a może trzeba po prostu Ulv w gąbke owinąć coby jej Aksa nie uszkadzała

Ulv jak się czuje Pałek ???

Pozdrowionka

Posted

Tak źle i tak niedobrze a może trzeba po prostu Ulv w gąbke owinąć coby jej Aksa nie uszkadzała

To co zrzutka dla Ulv na kombinezon - fajny widzialam mają taki zawodnicy grajacy w futbolu amerykańskim, od razu twarz zabepieczona. Tylko na co Ulv sobie te ochraniacze załozy:niewiem: , bo to w komplecie dają:evil_lol:

Posted

Ha!!! A dziś mam pięknego siniola na ręce, bo Aks koniecznie chciała mi pokazać zdechłego szczura za siatką i złapała mnie za rękę zębcami...

Pałek ma się nieźle, ale jeszcze nie był ciachany, bo się podziębił chłopak i kaszlał... ale i tak mu nie odpuszczę.

A na Aksę to chyba kurcze faktycznie bunkier i pręty z hmm... stali? Irydoplatyny? Bo kenelówkę rozwaliła a drzwi to nawet nie mówię jak wyglądają i jak się ją zamknie to próbuje zębami łapać za klamke, a jesli nie daje rady to ogryza futrynę:mad:

Posted

Ulv ja nie zlicze obrazen cielesnych dokonanych na mnie przez uciechowiaki :)

Np dwa razy wyrwany z miechem do połowy paznokieć ( raz zakładałam smycz Sliniakowi a on ma silę...... cieszył sie mocno

i inne takie tam siniaki od pocalowan podrapania na pzrywitanie :)

Posted

No taak... takie obrażenia sa wpisane w urok posiadanie czworołapa:evil_lol:

A oto dokumentacja zniszczeń, spowodowanych przez KrA:

...framuga i ściana...

...zbliżenie- widac cegły wyłażące spod tynku...

...i całość razem z drzwiami, które straciły listwy i część farby.

Jak widać wcześniej już raz było gipsowane:shake: Na ostatniej fotce w rogu widać nochal sprawczyni:mad:

Posted

LALUNA napisał(a):
To co zrzutka dla Ulv na kombinezon - fajny widzialam mają taki zawodnicy grajacy w futbolu amerykańskim, od razu twarz zabepieczona. Tylko na co Ulv sobie te ochraniacze załozy:niewiem: , bo to w komplecie dają:evil_lol:

Załatwić trzeba dodatkowy i na pierwsi :evil_lol: :evil_lol:

Posted

chyba trzeba zaczac na remotn dla cioteczki ulv zbierac :)
Moj Fluk tez byl demolantem kiedys wracam z pracy patrze w okno swoje( 4 pietro to bylo ) nie ma firan i zaslon :crazyeye: 1000 mysli na minute co sie moglo stac , biegiem na gore........ a to Pan Fluczek zeżarł firany zasłony wydarł wykladzinę podłogowa......... oj mia na koncie jeszcze walkmana i setki drobiazgów plus kurtka

Posted

Czyli moj pies to skarb - 11 lat zyje i ma wciaz tego samego osiolka, jak go za mocno ugryzie, to od razu liże :)
Poza zaciaganiem i dziurawieniem ubran na powitanie nie ma na koncie zadnych demolek...
Za to kot nadrabia... ;)

Posted

justynavege napisał(a):
chyba trzeba zaczac na remotn dla cioteczki ulv zbierac :)
Moj Fluk tez byl demolantem kiedys wracam z pracy patrze w okno swoje( 4 pietro to bylo ) nie ma firan i zaslon :crazyeye: 1000 mysli na minute co sie moglo stac , biegiem na gore........ a to Pan Fluczek zeżarł firany zasłony wydarł wykladzinę podłogowa......... oj mia na koncie jeszcze walkmana i setki drobiazgów plus kurtka

Dodam jeszcze, ze pierwsza myśl mojej siostry była - głupia Ewka o 22 myje okna ?:evil_lol:

Posted

Ulv zgubilam twojego tela !!!
Wyslij mi esa oddzwonie do ciebie
mam problem z wyslaniem wozka via pociag - nie spelnia standardow przesylki :) jest za duzy - moze ktos jedzie do wrocka i zabierze ??
mam tz dla ciebie lekarstwa - i mam tez maila do dr janickiego orz jego telkefon - sklada kregoslupy i robi to jak malo kto - przypadki beznadziejne sa przez niego leczone i wyleczane

Ostatnio skladal psa z przerwanym kregoslupem i pies chodzi !!!!

Pusc mi esa odzwonie

mam tez stacjinara 22/781 22 41

Posted

czarna anda napisał(a):
Ulv zgubilam twojego tela !!!
Wyslij mi esa oddzwonie do ciebie
mam problem z wyslaniem wozka via pociag - nie spelnia standardow przesylki :) jest za duzy - moze ktos jedzie do wrocka i zabierze ??
mam tz dla ciebie lekarstwa - i mam tez maila do dr janickiego orz jego telkefon - sklada kregoslupy i robi to jak malo kto - przypadki beznadziejne sa przez niego leczone i wyleczane

Ostatnio skladal psa z przerwanym kregoslupem i pies chodzi !!!!

Pusc mi esa odzwonie

mam tez stacjinara 22/781 22 41

Czarna anda mamy transport z Wawy - Ulv ciotka pucka nam pomoże:lol:
Wawa - Wrocław transport jest więc Aksa będzie miała nowy pojazd:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Czarna anda :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

superek !!! mam dla aksy troche lekow :) gadalam z ulv !! dalam jej namiar na weta do ktorego moze napisac maila z opisem choroby aksy nazywa sie janicki i jest ortopedom czarodziejem poskladal sporo kregoslupow a przy okazji poskladal tez Lapk emojego Farta z przstrzelona - odstrzelona noga przednia

Ostatnio tez zlozyl zlamany kregoislup i pies po 2 miesiacach chodzi :)

w takim razie namiar plis na osobe ktora jedzie - podaje swoj 509123563:)

anda

Posted

czarna anda napisał(a):
superek !!! mam dla aksy troche lekow :) gadalam z ulv !! dalam jej namiar na weta do ktorego moze napisac maila z opisem choroby aksy nazywa sie janicki i jest ortopedom czarodziejem poskladal sporo kregoslupow a przy okazji poskladal tez Lapk emojego Farta z przstrzelona - odstrzelona noga przednia

Ostatnio tez zlozyl zlamany kregoislup i pies po 2 miesiacach chodzi :)

w takim razie namiar plis na osobe ktora jedzie - podaje swoj 509123563:)

anda

Czarna anda tylko trzeba to dostarczyć w Wawie w jedno miejsce, zaraz wyślę priva i namiiary i napisz do ciotki pucki 69 priva - dzięki

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Dzięki dziewczyny, strasznie kochane jesteście...:loveu: to mnie podnosi na duchu, chociaż mam okropny dzień, strasznie sie zmartwiłam wieściami z Psiego Losu i w ogóle,....

Ulv musisz się trzymać ciotka :lol: Nie masz wyjscia masz małe zoo w domu więc musisz o nie dbać. A zoo zadba o Twoje rozrywki:eviltong:
Jak tam zwierzaki?
Gołąbek jeszcze jest?
Pałek, Kraksa? I nie wiem co tam masz jeszcze teraz w domu? Kicia?
Czarna Anda bardzo również dziękuję, a na rozmowie nie pękaj i bądz pewna siebie, bede trzymać kciuki:lol:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Pałek, KrAksa, 10-letni kicior perski, królica i gołąb,który właśnie sobie wymyslił okres godowy i tokuje:mad: i ciekawe co jeszcze sie trafi... (odpukać).

Ja przeczuwam, że coś tarafi :evil_lol: I to w najblizszych dniach, ale ciiiiii :evil_lol: :cool3: