czarna anda Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 qrcze wstawilam w swoim profilu a jak wstawic w poscie ? Quote
ulvhedinn Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Wrzuć na imageshacka, albo inny serwer, i kopiuj wklej:evil_lol: Quote
loozerka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 musisz miec zdjecie 500x500 pixeli max, wrzuca je tu www.fotosik.pl to jest bardzo proste, wiec nie bed4e tlumaczyc jak, a potem wrzucasz tu 1 z 4 linkow, kotre Ci sie utworza jeden pod drugim - chyba ma opis- pelne zdjecie na forum- 2 lub 3 od góry Quote
pucka69 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 nooo to teraz już wszyscy wiedzą jak mam na imię! Dla Ulv będa - dwa wózki psie + leki od czarnej andy. I dla Uciechowa- jakieś żarełko w pudełku, 2 wiaderka z "różnymi różnościami" oraz duża reklamówka z jakimiś poslankami, ciuchami itd. Tylko - nie wiem kiedy pojada, bo samochód u mechanika. Jutro napewno - NIE! Dam znać - kiedy! Quote
yewcia1 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 czarna anda napisał(a):ulv a co to ten serwer jakis tam ? Czarna Anda płodze instrukcje na prva imageshock tylko tak potrafię ale strona mieli wiec cierpliwości Quote
Korenia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Wyślij na maila [email protected] ja wstawię :) Quote
justynavege Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 jestescie Wielkie :loveu: nie mam na myśi wymiarow :evil_lol: Aksia szuka domku Quote
Korenia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Justyna potrzebujecie może w Uciechowie butów do chodzenia po schronisku ? Mam takowe, a żal wyrzucać - pomyślałam o Was (chodzone jeden miech, ale sie rozwaliły :angryy: - podeszwa pękła i sie troche rozerwały :angryy: ) ale jak jest sucho to można chodzić :cool3: Quote
Aga_Mazury Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ULv.....a zakładka na stronie www czeka na opowieści wózkowo Aksowo...inne... zakładka :psy specjalnej troski" nadal pusta :( nie dotarły materiały....:( Quote
ulvhedinn Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Aaaa.... to wszystko przez pocztę:evil_lol: ale dobrze, dobrze, zaraz napiszę nową piekną opowieść i wyślę:p Natomiast martwi mnie fakt, że mimo ćwiczeń łapek, rowerków, rozciągania, zginania i naświetlań te wstrętne przykurcze są coraz gorsze.....:-( Quote
justynavege Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Korenia napisał(a):Justyna potrzebujecie może w Uciechowie butów do chodzenia po schronisku ? Mam takowe, a żal wyrzucać - pomyślałam o Was (chodzone jeden miech, ale sie rozwaliły :angryy: - podeszwa pękła i sie troche rozerwały :angryy: ) ale jak jest sucho to można chodzić :cool3: Korenia jasne oby nie były na szpilkach :evil_lol: Quote
Korenia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 justynavege napisał(a):Korenia jasne oby nie były na szpilkach :evil_lol: To ja podrzuce Ulv, a ona Wam :) Okey ;> ? Zgadzacie się ? Quote
czarna anda Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 puscialam ci maila ze zdjeciami mojej andusi - wklej je prosze pokaze ulv i wam wszystkim jak moja niechodzaca Andusia plywala jak otylia jedrzejczak - nawet tak na nia mowilismy - nasza mała oti... Quote
czarna anda Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Boże dzieki Koreni - wlasnie siedze patrze i rycze Quote
czarna anda Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 mam pomysl na medialna adopcje psiakow z ligoty gadalam z ulv wejdz n awatek ligoty i zobacz co o tym myslisz ? iw Quote
pucka69 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ulv! halo ulv! wozki i leki od andy pojadą najprawdopodobniej jutro . We Wrocku bedą w piątek. tylko odbierz szybko dobrze? Quote
ulvhedinn Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Z księgarni?:cool3: Właśnie wróciliśmy z "wieczornego" spaceru... Psiaki wyhasane, zziajane, szczęśliwe i ... białe od śniegu:evil_lol: KrAkulec bezbłędnie nauczyła się zawracać poślizgami, rajdówka jedna:shake: a ja umieram ze strachu, żeby coś sobie nie zrobiła... ona by w życiu nie dostała prawa jazdy, powinnyście zobaczyć, co ona wyczynia na tym swoim wózku! Piracica to mało powiedziane:diabloti: Biedny Pałek nauczył się uskakiwać i wykorzystywać osłonę krzaków, murków i drzew, żeby uniknąć potrącenia:mad: Anda, jaka Ona piękna... i jaka musiała być z Tobą szczęśliwa... Quote
yewcia1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ulvhedinn napisał(a):Z księgarni?:cool3: Właśnie wróciliśmy z "wieczornego" spaceru... Psiaki wyhasane, zziajane, szczęśliwe i ... białe od śniegu:evil_lol: KrAkulec bezbłędnie nauczyła się zawracać poślizgami, rajdówka jedna:shake: a ja umieram ze strachu, żeby coś sobie nie zrobiła... ona by w życiu nie dostała prawa jazdy, powinnyście zobaczyć, co ona wyczynia na tym swoim wózku! Piracica to mało powiedziane:diabloti: Biedny Pałek nauczył się uskakiwać i wykorzystywać osłonę krzaków, murków i drzew, żeby uniknąć potrącenia:mad: Anda, jaka Ona piękna... i jaka musiała być z Tobą szczęśliwa... Super, że Aksica będzie miała nowe pojazdy. Czarna Anda - piękna Twoja Onka:lol: Nie rycz ona teraz szczęśliwa i biega po niebieskich łakach bez wózeczka. Quote
LALUNA Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Anda a Ty co bałas się do wody wskoczyć? ja tam pływałam ze swoim psem.:evil_lol: A masz Ande na wózeczku? Aby zobaczyć jej tylne łapki i ten inny wózeczek jego konstrukcje. Quote
czarna anda Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 brrr j anie znosze wody!!!!!! brrr brrr poza tym to byla glinianka syfiasta jak 150 :) mam zdjecia zndy na wozeczku przesle koreni na maila :) wejdz n awatek psiako z ligoty - chce zrobic cos fajnego co o tym sadzisz ? napisalam o tym w watku Quote
LALUNA Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 A ja się poswiecałam w takiej sadzawce:mad: Anda a odbierasz od czasu do czasu wiadomosci z dogo na priv?:razz: Quote
ulvhedinn Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 No widzisz.... A mnie po tym, jak wylądowałam w ubraniu w niezbyt czystej rzeczce, już nic nie wzruszy i włażę ze KrA do niemal każdej wody:evil_lol: Quote
Recommended Posts