Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

musisz miec zdjecie 500x500 pixeli max, wrzuca je tu www.fotosik.pl to jest bardzo proste, wiec nie bed4e tlumaczyc jak, a potem wrzucasz tu 1 z 4 linkow, kotre Ci sie utworza jeden pod drugim - chyba ma opis- pelne zdjecie na forum- 2 lub 3 od góry

Posted

nooo to teraz już wszyscy wiedzą jak mam na imię! Dla Ulv będa - dwa wózki psie + leki od czarnej andy. I dla Uciechowa- jakieś żarełko w pudełku, 2 wiaderka z "różnymi różnościami" oraz duża reklamówka z jakimiś poslankami, ciuchami itd. Tylko - nie wiem kiedy pojada, bo samochód u mechanika. Jutro napewno - NIE! Dam znać - kiedy!

Posted

czarna anda napisał(a):
ulv a co to ten serwer jakis tam ?

Czarna Anda płodze instrukcje na prva imageshock tylko tak potrafię ale strona mieli wiec cierpliwości

Posted

Justyna potrzebujecie może w Uciechowie butów do chodzenia po schronisku ? Mam takowe, a żal wyrzucać - pomyślałam o Was (chodzone jeden miech, ale sie rozwaliły :angryy: - podeszwa pękła i sie troche rozerwały :angryy: ) ale jak jest sucho to można chodzić :cool3:

Posted

Aaaa.... to wszystko przez pocztę:evil_lol: ale dobrze, dobrze, zaraz napiszę nową piekną opowieść i wyślę:p

Natomiast martwi mnie fakt, że mimo ćwiczeń łapek, rowerków, rozciągania, zginania i naświetlań te wstrętne przykurcze są coraz gorsze.....:-(

Posted

Korenia napisał(a):
Justyna potrzebujecie może w Uciechowie butów do chodzenia po schronisku ? Mam takowe, a żal wyrzucać - pomyślałam o Was (chodzone jeden miech, ale sie rozwaliły :angryy: - podeszwa pękła i sie troche rozerwały :angryy: ) ale jak jest sucho to można chodzić :cool3:

Korenia jasne oby nie były na szpilkach :evil_lol:

Posted

Z księgarni?:cool3:

Właśnie wróciliśmy z "wieczornego" spaceru... Psiaki wyhasane, zziajane, szczęśliwe i ... białe od śniegu:evil_lol: KrAkulec bezbłędnie nauczyła się zawracać poślizgami, rajdówka jedna:shake: a ja umieram ze strachu, żeby coś sobie nie zrobiła... ona by w życiu nie dostała prawa jazdy, powinnyście zobaczyć, co ona wyczynia na tym swoim wózku! Piracica to mało powiedziane:diabloti: Biedny Pałek nauczył się uskakiwać i wykorzystywać osłonę krzaków, murków i drzew, żeby uniknąć potrącenia:mad:

Anda, jaka Ona piękna... i jaka musiała być z Tobą szczęśliwa...

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Z księgarni?:cool3:

Właśnie wróciliśmy z "wieczornego" spaceru... Psiaki wyhasane, zziajane, szczęśliwe i ... białe od śniegu:evil_lol: KrAkulec bezbłędnie nauczyła się zawracać poślizgami, rajdówka jedna:shake: a ja umieram ze strachu, żeby coś sobie nie zrobiła... ona by w życiu nie dostała prawa jazdy, powinnyście zobaczyć, co ona wyczynia na tym swoim wózku! Piracica to mało powiedziane:diabloti: Biedny Pałek nauczył się uskakiwać i wykorzystywać osłonę krzaków, murków i drzew, żeby uniknąć potrącenia:mad:

Anda, jaka Ona piękna... i jaka musiała być z Tobą szczęśliwa...

Super, że Aksica będzie miała nowe pojazdy.
Czarna Anda - piękna Twoja Onka:lol: Nie rycz ona teraz szczęśliwa i biega po niebieskich łakach bez wózeczka.

Posted

Anda a Ty co bałas się do wody wskoczyć? ja tam pływałam ze swoim psem.:evil_lol:
A masz Ande na wózeczku? Aby zobaczyć jej tylne łapki i ten inny wózeczek jego konstrukcje.

Posted

brrr j anie znosze wody!!!!!! brrr brrr poza tym to byla glinianka syfiasta jak 150 :)

mam zdjecia zndy na wozeczku przesle koreni na maila :)

wejdz n awatek psiako z ligoty - chce zrobic cos fajnego co o tym sadzisz ? napisalam o tym w watku