Aimez_moi Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Dobrze, ze ma swoj domek...... No coz.... szukamy dalej..... Quote
Aimez_moi Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Tak sobie pomyslalam, ze na bazarku sa ogloszenia do wykupienia..... w tytule chyba na Zulusa.... moze mozna wykupic dla Durszlaka..... Quote
Aimez_moi Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Rude Siteczko..... co tam u Ciebie?......:) Quote
Jola i Czterołapy Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Popatrzcie, proszę! Może znacie kogoś, kto pokocha takiego futrzaka??? http://www.dogomania.pl/threads/190856-Przyjaciele-potrzebują-pomocy...-NERO Przepraszam za OT! Quote
KWL Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='APSA']Dzisiaj miał spacer z jedną ze swoich wolontariuszek :) A to dlatego był taki grzeczny jak wychodziłem z jego kolegą z vis'a'vis Neverem :-) Quote
Aimez_moi Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Kurcze sliczny jest......... gdzie ten domek????/ Quote
Aimez_moi Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Co tam u Rudzielca slychac?...... a jak tam z ogloszeniami dla Niego? Quote
migdalena Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 W środę byłam z nim na spacerze,było jak zwykle miło i tym razem zjadł trochę parówki;) Quote
Aimez_moi Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ciesze sie....... :) szkoda mi go bardzo...... Quote
Aimez_moi Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Slodziaku...... co tam u Ciebie......:) Quote
morisowa Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Znów deszcze, znów ma "prywatne kąpielisko". Ostatnio spodobało mu się więc wylegiwanie na budzie :) Quote
migdalena Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Dziś do schronu zawitała Telewizja. Robili zdjęcia pieskom z "listy". To były prawie same kontenerki...Postanowiłam wepchnąć na wizję Durszlaka, ale ekipa była do d...y Na nic się zdały tłumaczenia, LISTA była najważniejsza. Na szczęście Durszlak nie przejął się odmową i dosłownie OLAŁ ekipę (teczuszka i spodnie obsikane fachowo:diabloti:) Powiedziałam im,że to za karę,że nic dla niego nie zrobili ! Sik i już. Quote
Aimez_moi Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 I bardzo dobrze zrobil....... daje sobie chlopak rade...... Quote
morisowa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 migdalena, dzięki za starania; a psiak dobrze ich podsumował Quote
Aimez_moi Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Jasne.....:) zuch i tyle.......:):) Quote
koosiek Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Ale ładne to drugie zdjęcie :) Przystojniak z Durszlaka! I naprawdę nikt się o niego nie pyta? :-( Quote
morisowa Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 [quote name='APSA']"Kocham moją Pańcię :loveu:" A pańcia jego :loveu: ... tylko w domu brak miejsca na kolejne futro :( [quote name='koosiek']Ale ładne to drugie zdjęcie :) Przystojniak z Durszlaka! I naprawdę nikt się o niego nie pyta? :-( Jakiś czas temu dzwoni telefon (wyświetla mi się, że to ta babka co kiedyś dzwoniła o Durszlaka jak był w Metrze, umawiała się w schronisku i nie dotarła). No i pani pyta, czy mamy w schronisku ... labradory. Tjaaa Quote
Aimez_moi Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 O wlasnie.....:) sliczny jest Durszlak...sliczny...... Kurcze gdzie ten domek? Quote
koosiek Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 morisowa napisał(a):Jakiś czas temu dzwoni telefon (wyświetla mi się, że to ta babka co kiedyś dzwoniła o Durszlaka jak był w Metrze, umawiała się w schronisku i nie dotarła). No i pani pyta, czy mamy w schronisku ... labradory. Tjaaa Labradora każdy chce... Albo yorka. A ostatnio rozmawiałam nawet z takim, co nie dość, że ze schroniska chciał laba, to jeszcze grzecznego, przyjaznego i potrafiącego jeździć samochodem, o! :p Quote
Aimez_moi Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 No szkoda bardzo......a nie chcieli jeszcze aby mowil?......:( Quote
Aimez_moi Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Slicznosci......pokazujemy sie.....:) Quote
Aimez_moi Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Rudzielcu sliczny......przypominamy sie Cioteczkom......:) Quote
Recommended Posts