migdalena Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 APSA napisał(a):Rudzielec w niedzielę miał spacer, we wtorek dodatkowe głaski. Ale domku nadal nie widać :shake: Niestety domek nie pojawia się... Apsa, Ty tez byłaś z Durszlakiem ?:roll: Quote
Aimez_moi Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Ale fajnie, ze Durszlak ma tyle Cioteczek.......:):) Quote
Aimez_moi Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Rude Siteczko.....przypominamy o sobie.......:):) Quote
Aimez_moi Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Super......:) bardzo sie ciesze..... szkoda, ze nie ma zainteresowania takim cudnym psiakiem...... Quote
Aimez_moi Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 I powiedzcie czy Rude Siteczko nie jest przecudne?.....;):) Quote
migdalena Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Dziś Durszlak był bez kropli wody. Morisowej nie było, fakt, ale ktoś kto sypał karmę nie zauważył, że pies nie ma nic do picia ?:mad: Durszlak wypił 2 miski- od razu. Never miał pustą miskę, a jak nalałam wodę, to też wypił całą. :shake:. Apsa, Romeo i szkieletorka mają podobno raka. Dziś znów miały spacer :roll:,nieżle. Opiekunka b.sympatyczna, ale nie zna szczególów:shake:. Tak sie zastanawiam, czy do diagnozy nie doszli drogą dedukcji...psy jedzą, a dalej chudną. Badań nie robili:-( Quote
morisowa Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='migdalena']Dziś Durszlak był bez kropli wody. Morisowej nie było, fakt, ale ktoś kto sypał karmę nie zauważył, że pies nie ma nic do picia ?:mad: Durszlak wypił 2 miski- od razu. Never miał pustą miskę, a jak nalałam wodę, to też wypił całą. :shake:. [/QUOTE] Pan R. czy pan S. ? :angryy: obaj karmią wszystko, łącznie z psami przy budach, suchą karmą a woda ... po co..? w pawilonach pewnie też część psów bez wody, ale za to z pełnymi miskami suchej karmy (tzn paluchowych trocin). Quote
migdalena Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='morisowa']Pan R. czy pan S. ? :angryy: obaj karmią wszystko, łącznie z psami przy budach, suchą karmą a woda ... po co..? w pawilonach pewnie też część psów bez wody, ale za to z pełnymi miskami suchej karmy (tzn paluchowych trocin).[/QUOTE] Dokładnie tak jak napisałaś! Sucha karma aż wylatywała z misek, a wody nie było( nawet miski na wodę:angryy:) Leżały w pawilonie... Nie wiem co to za gość:mad:,Z papierosem w gębie wyciągał Kolę. Dobrze,że stałyśmy obok klatki, bo razem z Kolą wyszedłby cały boks... Apsa- szkieletorek w kolorze rudym. Ani ona ani Romek nie mieli badań. Na moje wpisy jest tylko odpowiedż,że psy są pod kontrola lekarza. Psy się kończą, ale są pod "kontrolą ":-( Quote
Aimez_moi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Kochaniutki........pokazujemy sie.......:):) Quote
morisowa Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='migdalena']Dokładnie tak jak napisałaś! Sucha karma aż wylatywała z misek, a wody nie było( nawet miski na wodę:angryy:) Leżały w pawilonie... Nie wiem co to za gość:mad:,Z papierosem w gębie wyciągał Kolę. Dobrze,że stałyśmy obok klatki, bo razem z Kolą wyszedłby cały boks... Pan S. - moje "ulubione" zastępstwo. Tylko jeden gość jest jeszcze gorszy... Quote
migdalena Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Ostatnio w rudzielca wstąpiły siły i ciągnie na smyczy.:razz: Taki mój los, oprócz Księcia i geriatryków ,reszta psów morisowej szkolona jest chyba do zaprzęgów. Do tego trenuję z własnymi :angryy: , bo nawet sraluch-pudliszon , dostał Mocy. Quote
Aimez_moi Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Ale super, ze Siteczko daje sobie rade........ Jakos bardzo dlugo juz tam siedzi.....:( Quote
KWL Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 migdalena napisał(a):Ostatnio w rudzielca wstąpiły siły i ciągnie na smyczy.:razz: Taki mój los, oprócz Księcia i geriatryków ,reszta psów morisowej szkolona jest chyba do zaprzęgów. Przesadzasz :-) Ciapcio właśnie się wyniósł poza rejon do apartamentu po Borku, Lesti jest grzeczny, a z Heterą chyba nie wychodzisz :-) Więc cała reszta to przecież właśnie maluszki albo staruszki :evil_lol: gdzie im tam sanie ciągnąć, co najwyżej malutkie saneczki, i nie za długo ba zadyszkę złapią :-) Quote
migdalena Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Zapewniam, że Wandzia i Waldi pociągną duże sanie z Tobą w środku ,i jeszcze morisowa się załapie :evil_lol: A teraz prośba publiczna ! Możesz zmniejszyć kilka zdjęć do rozmiarów 500kb. No wiesz takie do ogłoszeń, bo aparat zrobił mi ponad 1mgb. KUDŁACZ w potrzebie, u moich rodziców na tymczasie. Starsza pani umarła, dalsza rodzina psa nie chce, więc sąsiad wypuścił psa, żeby...no właśnie:angryy: pytanie bez odpowiedzi??? Quote
KWL Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 migdalena napisał(a):Zapewniam, że Wandzia i Waldi pociągną duże sanie z Tobą w środku ,i jeszcze morisowa się załapie :evil_lol: Nie pociągną, nie wyobrażam sobie aby ta para była zdolna do skoordynowanego wysiłku :-) co najwyżej będą się szarpać każde w swoją stronę :-) Zdjęcia mogę obrobić. Quote
migdalena Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Dzięki KWL za zdjęcia.:loveu: Po strzyżeniu pies jest nie do poznania. Teraz już nie może uchodzić za cairn-teriera :razz: Czysty, pachnący ,ale jedynie w typie kundla;) Quote
morisowa Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Dziś Durszlak przeniósł się do dwóch suczek, jak się prężył, jak się wdzięczył :cool3: Quote
migdalena Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 To jakieś zmiany przy budach...ciekawe dlaczego? Quote
morisowa Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Ano siedzi w boksie z suczkami, obecnie już trzema. Quote
Aimez_moi Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Slicznoto......:) przypominamy o sobie....... Quote
Recommended Posts