Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

APSA napisał(a):
Rudzielec w niedzielę miał spacer, we wtorek dodatkowe głaski. Ale domku nadal nie widać :shake:

Niestety domek nie pojawia się...
Apsa, Ty tez byłaś z Durszlakiem ?:roll:

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Dziś Durszlak był bez kropli wody. Morisowej nie było, fakt, ale ktoś kto sypał karmę nie zauważył, że pies nie ma nic do picia ?:mad:
Durszlak wypił 2 miski- od razu. Never miał pustą miskę, a jak nalałam wodę, to też wypił całą. :shake:.

Apsa, Romeo i szkieletorka mają podobno raka. Dziś znów miały spacer :roll:,nieżle.
Opiekunka b.sympatyczna, ale nie zna szczególów:shake:. Tak sie zastanawiam, czy do diagnozy nie doszli drogą dedukcji...psy jedzą, a dalej chudną. Badań nie robili:-(

Posted

[quote name='migdalena']Dziś Durszlak był bez kropli wody. Morisowej nie było, fakt, ale ktoś kto sypał karmę nie zauważył, że pies nie ma nic do picia ?:mad:
Durszlak wypił 2 miski- od razu. Never miał pustą miskę, a jak nalałam wodę, to też wypił całą. :shake:. [/QUOTE]
Pan R. czy pan S. ? :angryy: obaj karmią wszystko, łącznie z psami przy budach, suchą karmą a woda ... po co..? w pawilonach pewnie też część psów bez wody, ale za to z pełnymi miskami suchej karmy (tzn paluchowych trocin).

Posted

[quote name='morisowa']Pan R. czy pan S. ? :angryy: obaj karmią wszystko, łącznie z psami przy budach, suchą karmą a woda ... po co..? w pawilonach pewnie też część psów bez wody, ale za to z pełnymi miskami suchej karmy (tzn paluchowych trocin).[/QUOTE]

Dokładnie tak jak napisałaś! Sucha karma aż wylatywała z misek, a wody nie było( nawet miski na wodę:angryy:) Leżały w pawilonie...
Nie wiem co to za gość:mad:,Z papierosem w gębie wyciągał Kolę. Dobrze,że stałyśmy obok klatki, bo razem z Kolą wyszedłby cały boks...

Apsa- szkieletorek w kolorze rudym. Ani ona ani Romek nie mieli badań.
Na moje wpisy jest tylko odpowiedż,że psy są pod kontrola lekarza.
Psy się kończą, ale są pod "kontrolą ":-(

Posted

[quote name='migdalena']Dokładnie tak jak napisałaś! Sucha karma aż wylatywała z misek, a wody nie było( nawet miski na wodę:angryy:) Leżały w pawilonie...
Nie wiem co to za gość:mad:,Z papierosem w gębie wyciągał Kolę. Dobrze,że stałyśmy obok klatki, bo razem z Kolą wyszedłby cały boks...
Pan S. - moje "ulubione" zastępstwo. Tylko jeden gość jest jeszcze gorszy...

• 2 weeks later...
Posted

Ostatnio w rudzielca wstąpiły siły i ciągnie na smyczy.:razz: Taki mój los, oprócz Księcia i geriatryków ,reszta psów morisowej szkolona jest chyba do zaprzęgów.
Do tego trenuję z własnymi :angryy: , bo nawet sraluch-pudliszon , dostał Mocy.

Posted

migdalena napisał(a):
Ostatnio w rudzielca wstąpiły siły i ciągnie na smyczy.:razz: Taki mój los, oprócz Księcia i geriatryków ,reszta psów morisowej szkolona jest chyba do zaprzęgów.

Przesadzasz :-) Ciapcio właśnie się wyniósł poza rejon do apartamentu po Borku, Lesti jest grzeczny, a z Heterą chyba nie wychodzisz :-) Więc cała reszta to przecież właśnie maluszki albo staruszki :evil_lol: gdzie im tam sanie ciągnąć, co najwyżej malutkie saneczki, i nie za długo ba zadyszkę złapią :-)

Posted

Zapewniam, że Wandzia i Waldi pociągną duże sanie z Tobą w środku ,i jeszcze morisowa się załapie :evil_lol:

A teraz prośba publiczna ! Możesz zmniejszyć kilka zdjęć do rozmiarów 500kb.
No wiesz takie do ogłoszeń, bo aparat zrobił mi ponad 1mgb.
KUDŁACZ w potrzebie, u moich rodziców na tymczasie.
Starsza pani umarła, dalsza rodzina psa nie chce, więc sąsiad wypuścił psa, żeby...no właśnie:angryy: pytanie bez odpowiedzi???

Posted

migdalena napisał(a):
Zapewniam, że Wandzia i Waldi pociągną duże sanie z Tobą w środku ,i jeszcze morisowa się załapie :evil_lol:

Nie pociągną, nie wyobrażam sobie aby ta para była zdolna do skoordynowanego wysiłku :-) co najwyżej będą się szarpać każde w swoją stronę :-)
Zdjęcia mogę obrobić.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...