Aimez_moi Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 morisowa napisał(a):Jak najbardziej, jemu wreszcie potrzebny jest prawdziwy dom! A mozemy zrobic tak jak ostatnio?.....:):) Wybierzecie jak najlepsze ogloszenia a ja zaplace? prosze..... Quote
Aimez_moi Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Durszlak.......wszystkiego dobrego w Nowym Roku....niech bedzie dla Ciebie szczesliwy.....:) Quote
migdalena Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Wczoraj był pierwszy noworoczny spacer. Moim zdaniem Durszlak trochę przytył i wygląda lepiej:p.Niestety zachowanie kawalera pogorszyło się. Jedną ze" swoich dziewczyn nieprzyjemnie potraktował" ,tylko dlaczego ?:cool3: Co do ogłoszeń, to wiem że robi koosiek,tylko nie w ramach bazarku. Może morisowa zna kogoś jeszcze? Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 O.... jak to? Cos sie chlopakowi poprzestawialo ...... Moze za kilka dni znow bedzie jak zawsze......:) Quote
koosiek Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 A jest szansa na jakieś nowe zdjęcia? Skoro wygląda lepiej... ;) Quote
Aimez_moi Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 APSA napisał(a):Czuje się też dobrze - oszczekał mnie wczoraj zza krat, kiedy śmiałam przeprowadzić przed Jego boksem z Jego dziewczynami jakieś obce furto :diabloti: E.... no ... to calkiem zrozumiale.....:):) przed Jego boksem! Obce psiaki!......:):) Quote
migdalena Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 koosiek napisał(a):A jest szansa na jakieś nowe zdjęcia? Skoro wygląda lepiej... ;) Od Sylwestra nie byłam ani razu w schronie,dlatego zdjęć brak. Może mi się uda w przyszłym tygodniu,a może morisowa coś cyknie ? Quote
morisowa Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Moja cyfrówka odmawia współpracy, ale kwl znów jeździ na Paluch, to go poproszę o sesję foto dla rudzielca (w końcu to facet jego Roxanki!) Quote
Aimez_moi Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 A jak tam Rudzielec stoi z ogloszeniami? Quote
migdalena Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ale fajnie wyszły ! Silva też trochę przytyła:p Quote
morisowa Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Silva jest paskudnie utyta :shake: Quote
migdalena Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Tak trójłapka, bo dawny sąsiad z boksu-"nudził się i zapolował":-( Quote
Aimez_moi Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Siteczko......:):) alez jest sliczny.....:) i nosek w nosek z panienka......:) Quote
KWL Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Przepraszam bardzo za OT, proszę zajrzyjcie na wątek Malwinki. Malwinka to cudowna młodziutka sunieczka w typie owczarka niemieckiego, miniaturowego :-) Jest piękna, nawet upaprana w schroniskowym błocie, ze zlepionymi kudłami zwraca uwagę. Już kilka osób chciało ją adoptować, niestety sunieczka w schronisku mocno choruje i wszyscy chętni zrezygnowali po poinformowaniu ża Malwa jest chora i na dokładkę nie wiadomo na co... Dlaczego nie wiadomo ? Ano dlatego że w schronisku nie ma czasu ani miejsca na diagnozowanie i leczenie "wydelikaconej" owczareczki... Nie choruje poważnie, ot nie domaga na tyle żeby informować o tym potencjalnych adoptujących, ale nie na tyle żeby poważnie leczyć... I tak mijają w schronisku kolejne dni pięknej cudownej suni... Bo Malwinka jest cudowna, nie ma w niej ani miliprocenta agresji, kocha wszystkich ludzi i wszystkie zwierzęta, uwielbia zabawy i głaskanie, kontakt z ludźmi i zabawę z czworonogami. Kocha wszystkich, ma w niewielkiej posturze ogromne kochające serce... Zabieramy Malwinkę ze schroniska, mamy zrezerwowane DT, tylko pieniążków rozpaczliwy brak... DT jest bardzo niedrogi, karmę mamy już na kilka tygodni tylko tych kilku groszy brak...Proszę pomóżcie dać Malwince szanse - przecież nie może się starzeć w schronie ! http://www.dogomania.pl/threads/191514-Owczareczka-delikatna-jak-porcelanowa-laleczka-–-zbieramy-grosiki-na-DT-! Quote
migdalena Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Wczoraj nie zaglądałam do chłopaka, bo byłam sama,więc nie chciałam mu się pokazywać.Obiecuję,że w weekend będzie wsparcie i co za tym idzie-spacer Quote
Aimez_moi Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Na pewno ucieszy sie Rude cudenko.....:):) Ciekawa jestem jak daje sobie rade..... Quote
Aimez_moi Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Moze pakiet ogloszen....wiesz, ze zawsze zaplace jak tylko dacie haslo..... Quote
migdalena Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Dajemy hasło, a nawet bez hasła prosimy.. Quote
Aimez_moi Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 To bardzo prosze wybierzcie jakis bazarek i moze jakies nowsze zdjecia Rudzielca i przeslijcie mi namiary na konto do zaplacenia..... Quote
Recommended Posts