Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślałam właśnie o jakimś bazarku, ale nic konkretnego nie wpadło mi w oko.:shake:
Ja ostatnio zamawiałam u Zuzy, ale nie wiem czy aktualnie realizuje ogłoszenia. Jeśli masz jakiś namiar na bazarek to proszę w imieniu Durszlaka...
Przypomniało mi sie,że dziewczyny robiły ogłoszenia zbierając kasę na benki w potrzebie.
Jak znajdę link to wkleję.
Coś nam morisowa zamilkła na tym wątku :cool3:, na pw też nie odpowiada. Pewnie robi Durszlakowi ogłoszenia;)

Posted

Myślę,że ceny na dogo są podobne. Raz płaciłam 10zł kolejny raz 20,ale ogłoszeń było więcej niż 25.
Tak czy siak, jak możesz to zamawiaj,bo czasem wystarczy parę i jest odzew.Dzięki. Ja postaram się być w schronie jutro, to wezmę chłopaka na spacer!

Posted

migdalena napisał(a):
Myślę,że ceny na dogo są podobne. Raz płaciłam 10zł kolejny raz 20,ale ogłoszeń było więcej niż 25.
Tak czy siak, jak możesz to zamawiaj,bo czasem wystarczy parę i jest odzew.Dzięki. Ja postaram się być w schronie jutro, to wezmę chłopaka na spacer!

Migdalena, ja Ci powiem, że wykupywanie iluśtam ogłoszeń w jednej serii nie ma zbyt wiele sensu. Ludzie dzwonią z najwyżej kilku - kilkunastu portali, o wiele efektywniejsze jest ogłaszanie na kilku najpopularniejszych portalach co kilka dni. Ja tak robię z "moimi" psiakami i to przynosi efekty ;)

BTW, bazarek z 25 ogłoszeniami był mój, założony jeszcze zanim rozpoczęły się bazarki z kilkudziesięcioma portalami. Ogłoszenia kosztowały 10 zł, robione były w dwóch seriach, z tygodniową przerwą. I spoza pierwszej piętnastki portali było tylko jedno zapytanie (i to o kota), podczas gdy z tych najpopularniejszych nawet po kilka o jednego psiaka. Takie serie mają sens tylko w przypadku naprawdę atrakcyjnego psa.

Posted

Dzięki koosiek. Sądziłam ,że im więcej tym lepiej. Ale fakt, że na ogłoszenia z cafe animal, miałam największy odzew.
Czy zatem Aimez_moi może wykupić u Ciebie pakiet?

Posted

Przepraszam za zaniedbanie wątku :oops: praktycznie nie było mnie na dogo, teraz zaczęłam nadrabiać zaległości

dzięki, dziewczyny, za pamięć o rudzielcu!

Posted

Ja już w domku, Durszlak niestety nie...No ale obiecany spacer odbył się. Zawsze mnie zastanawia fakt, dlaczego Durszlak nie zjada parówek ani kanapek?:crazyeye: Morisowa czy Ty mu coś specjalnego gotujesz ???;)