Aimez_moi Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Super.....to tylko trzeba wyslac tekst i zdjecia i ......place.... Quote
morisowa Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 nowy tekst do ogłoszeń: Durszlak vel Sitko- uczuciowy Rudzielec czeka na miłość swego życia Przedstawiam Wam rudego kundelka średnich rozmiarów o imieniu Durszlak a zwanego również Sitko. Rudzielec jest bardzo uczuciowym pieskiem. Przywiązuje się do opiekunów, nawet tych schroniskowych, którzy mają tak niewiele czasu dla niego, jak pracownicy i wolontariusze. Kontaktowy, zawsze serdeczny do swoich, pieszczoch. Entuzjastycznie wita ludzkich przyjaciół, skacze i wtula się w człowieka. Jak mocno pokochałby swego własnego Człowieka..? człowieka, z którym by zamieszkał, z którym dzieliłby resztę życia... Durszlak potrafi groźnie szczekać na obcych, ale to tylko poza przez kraty; na spacerze spokojnie z każdym się przywita, da pogłaskać. Dzięki dystansowi do nieznajomych sprawdziłby się jako niegroźny stróż domostwa. Jednak szybko się zaprzyjaźnia i nawiązanie relacji z nowym właścicielem nie będzie sprawiało trudności. Rudzielec uwielbia spacery, które zwykle ma raz w tygodniu. Potrafi ładnie chodzić na smyczy, choć nie zawsze chce ;) Za to chętnie pobryka, pobiega i oznaczy krzaczki. Lubi towarzystwo suczek, z samcami dogaduje się średnio. Na spacerze nie zaczepia, nie zachowuje się uciążliwie, ale w schronisku mieszka w boksie mieszka z trzema panienkami. Ma to swoje uzasadnienie - był kilkukrotnie pogryziony, pod sierścią ma ukrytych kilka blizn, nawet piękny nosek został naznaczony przez „kolegę”. Sitko od ponad czterech lat czeka na prawdziwy dom. Obecnie ma około 8 lat. Jest zdrowy i w pełni sił. Bardzo pragnie miłości, swego Człowieka już do ostatnich dni. Czy jego przeciętny wygląd przysłoni zalety wnętrza i odbierze mu szansę na godne życie..? i fotki od kwl'a Jestem w trakcie dawania ogłoszeń, podam linki. Quote
morisowa Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 ogłoszenia: http://allegro.pl/show_item.php?item=1493121387 - (wyróżnienie 14 zł) http://warszawa.gumtree.pl http://www.morusek.pl (3 zł wyróżnienie na 3 dni) adopcje.org cdn Quote
Aimez_moi Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 I kto mi teraz powie, ze to nie jest cudny pies....... Jaki dostojny.....jakie pieknbe ma futerko..... cudenko.....:):) Quote
Aimez_moi Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Slicznota Moja.........:) Poprosze o numer konta do zaplacenia za ogloszenia...... Quote
Aimez_moi Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ale, ze chlopak tak wyglada to Wasza zasluga.....:):) Quote
migdalena Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Dziś widziałam Durszlaka...z odległości i on mnie też. Jednak inny rudzielec :angryy:spacyfikował mnie wcześniej i juz nie wystarczyło sił dla kolejnego. Następnym razem odwrócę kolejność wychodzenia,może mnie oszczędzą. Chyba jednak "rude " bywają wredne;) Quote
Aimez_moi Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Ale Siteczko nie jest wredne.......:) nie...nie..... Quote
morisowa Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Ogłoszenia Rudzielca kontynuował kwl, wstawię linki. Quote
migdalena Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 A ze mną trochę pospacerował. Morisowa, czy masz gdzies wizytówkę Durszlaka? Dziewczyny mają ładne opisy,tylko jego "twarzy" brakuje... Quote
morisowa Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 była, ale wiatr zerwał i odfrunęła, ale właśnie robię po kilka wizytówek co parę dni, może niedługo cały rejon obwieszam :p Quote
Aimez_moi Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Ja tego nie rozumiem......gdzie ludzie oczy maja..... Quote
magdyska25 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 APSA napisał(a):I wredne :diabloti: przynajmniej suki Zostałam sprowokowana do wypowiedzi z racji posiadania rudzielca płci męskiej. Powiedziałabym raczej, że jest hmm psem o słabych nerwach i upartym ;) Quote
Aimez_moi Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 E tam....:):) Sliczny jest i na pewno bardzo wrazliwy......:) Quote
Aimez_moi Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Przypominamy o sobie Rudzielcu sliczny......:) Quote
migdalena Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Szkoda,że nikt o niego nie pyta,nie ma telefonów... Koleżanka z boksu(trójłapka) juz we własnym domku ! A rudzielec ma tylko spacery... Quote
morisowa Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Allegro ma ciągle odnawiane a wczoraj zrobiłam mu pakiecik ogłoszeń (na 20stu stronach): gumtree.pl, przygarnijzwierzaka.pl, kokosy.pl, ojej.pl, ale.gratka.pl, adopcje.org, psiamania.pl, morusek.pl, adopcjapsa.pl, adopcjepsow.org, petworld.pl, kupsprzedaj.pl, nasipupile.pl, pineska.pl, e-zwierzak.pl, eoferty.com.pl, tablica.pl, ogloszenia.e-gratka.pl, cafeanimal.pl, pajeczyna.pl Quote
Aimez_moi Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Kurcze....wiosna juz jest.....moze ktos Go wypatrzy..... Moze ogloszenia zadzialaja..... Quote
morisowa Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 i jeszcze 10 ogłoszeń: oglosili.pl, i-bazar.pl, animalia.pl, tusprzedaj.pl, wybierzmiska.pl, hodowcy.com.pl, owi.pl, kupiepsa.pl, cret.pl, adin.pl Quote
Recommended Posts