Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PILNIE potrzebne deklaracje na operacje suni, jak panstwo sie zdecyduja od razu zabieramy sunie i po operacji zostanie najpierw w hoteliku u Marty, zeby zapewnic jej opieke pooperacyjna a pozniej do domku.

Posted

[quote name='Ada-jeje']PILNIE potrzebne deklaracje na operacje suni, jak panstwo sie zdecyduja od razu zabieramy sunie i po operacji zostanie najpierw w hoteliku u Marty, zeby zapewnic jej opieke pooperacyjna a pozniej do domku.
to są jacyś chętni na sunię? Ile potrzeba na operację?

Posted

malagos okaze sie w niedziele, ale chyba z tego cos bedzie, licze ze koszt sterylki z operacja bedzie okolo 250 zl. Dlatego prosimy nie o wplaty a o deklaracje. Jak bedzie decyzja panstw to w przyszlym tygodniu od razu bysmy zabrali sunie.

Posted

Tak mi przykro, nie moge pomoc finansowo. Na dzień dzisiejszy jestem spłukana i w długach. Mam nadzieje, że znajdzą się osoby, które pomogą Malince. Ona tak bardzo potrzebuje pomocy.

Posted

Kto i kiedy oczywiscie jak najszybciej moze dowiezc Malinke do mnie. Chcialabym wiedziec troche wczesnij zeby jej zrobic termin na sterylke i o operacje u siebie. Przetrzymam ja po op. kilka dni i pojedzie dalej do Marty, a u niej zostanie do calkowitego wyleczenia i bedzie czekac na DS.

Posted

Mam deklrację na Kręciołka na dt, ale czytam, ze juz ma zaklepany domek, więc te 30 zł dam na Malinkę.
Wielki kamień mi spada z serca, bo jakos ta mała ruda dama mi zapadła w serce. Umiesciłam ją sobie w kolejce do dt jako pierwszą. Nie mam nadal domów dla trzech moich niespodziewanych tymczasowiczek i jak na złosc niewiele sie dzieje w ich sprawie. Za to w połowie marca mój mąż jedzie do Jastrzębia Zdr. na wystawę foto i tak sobie chytrze obmyśliłam plan, ze przywiezie do nas Malinkę.... tylko czy te tymczasy by zdażyły znależć domy?... Tym bardziej sie cieszę z tej szansy, jaką dajecie Malince !

Posted

Malagos, dziekujemy za pomoc finansowa dla Malinki, ja tez mam plan tylko musimy to wszystko dograc, byc moze juz w sobote Malinka pojedzie prosto do Marty a w przyszlym tygodniu na stol do weta. Gdyby znalazla sie u Marty w sobote to juz w niedziele przyszli wlasciciele mogli by zapoznac sie z Malinka bezposrednio, ale jednak zabieg i okres po zabiegu czyli okolo 2 tygodni spedzila by u Marty. Wstepnie mamy dograne, Malinka bedzie zabrana w sobote i pojedzie razem z bokserka. Pozostal dograc ostatni etap podrozy.