malagos Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Czy tę snię da sie podciagnąć pod jakas grupę, mam na mysli "szorstowłose", "kudłacze", "parówki", mikropsy? Quote
monika55 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Jak sie uprze to sie podciagnie, chociaz naprawde nie wiem pod co. Wymysl cos Malagos, prosze. Quote
epe Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Znalazłam taki hotelik,założony przez Szybszy od Dyliżansu;) http://www.dogomania.pl/threads/146779-Hotel-u-Agnieszki Podaję to info,bo moze kiedyś się przydać. Ważne info jest takie,że psy ze Śląska i opolszczyzny odbierają sami;) Wiem,że to kasa -ale czasem udaje się ze zbiórki trzymać psa w płatnym DT do czasu znalezienia domku. Quote
monika55 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Szczerze mowiac mam jakis niechetny stosunek do hotelikow. Ona moze na zabieg isc juz. Zeby tylko miejsce w boksie cieplejszym sie zrobilo.Poza tym musza tez zdecydowac dziewczyny ze schronu. Kasy rowniez nie mamy. Quote
epe Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Właściwie taka operacja trochę podobna do sterylki -zalezy jak duże musi być u suni cięcie! Jeśli jest szansa na jakieś "lepsze",ciepłe miejsce w schronie - to musi to wystarczyć!:-( Myślę,że u niej,będzie jak u mojej i wszystko będzie OK,tylko trzeba to wyciąć,aby nie zrakowaciało!;) Mnie najbardziej dobija ta niemoc finansowa - naprawdę nie wiem,czy nie ma jakiegoś świętego od pieniędzy? Chętnie byśmy się do takiego pomodliły:evil_lol: Jak pomyśleć,jakie psy mogłyby mieć warunki,gdyby kasa była dostępna w każdej ilości:lol: Quote
malagos Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 a macie jeszcze jakieś jej zdjęcia? ......... Quote
monika55 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Poczytalam o tym hoteliku - nie przyjmuja malych psow. Teraz klopot ze zdjeciami. Psiny wymarzniete, nie chca wychodzic z bud. Quote
wilczek007 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 wczoraj byłam z aparatem ale taki mróz ze mi baterie siadały bo mam słabe i nici ze zdjec:shake: Quote
agrabcia Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ona to tak wygląda na kudłacza, ale słabo widać Quote
shanti Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ona to taka śmieszna jest. Ciałko wydłużone jak jamniś, pyszczek cziłkowaty tylko większy, wcale nie szorściak wręcz przeciwnie:lol: Wet już by ciął tylko nie ma gdzie jej dać po zabiegu no i finanse:shake: Quote
wilczek007 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 podniose chociaz, moze z rana ktos zajrzy...Te DT w JZ to jakos nie bardzo wychodzi...Co tu za ludzie?Wieś jakas czy co?? Przyjechali sie dorobic na węglu w róznorakich KWK to sie chciało, i nic pozatym, ale zwierzeta to juz im nie w głowie. Głupie "miasto". Quote
malagos Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 to ja sie przypomnę o te zdjecia. Na razie idzie ocieplenie, ale zima ma potrwac dłuuugo.... Mam jeszcze pytanie, czy mozna sprawdzić jakoś jej reakcje na koty? i czy ma imię? Quote
agrabcia Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 wilczek007 napisał(a):podniose chociaz, moze z rana ktos zajrzy...Te DT w JZ to jakos nie bardzo wychodzi...Co tu za ludzie?Wieś jakas czy co?? Przyjechali sie dorobic na węglu w róznorakich KWK to sie chciało, i nic pozatym, ale zwierzeta to juz im nie w głowie. Głupie "miasto". Znieczulica jakaś nawet w takie mrozy Quote
monika55 Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Na imie ma Malinka. A koty? biegaja jakies podrzucone ale rzadko na nie psy zwracaja uwage. Quote
wilczek007 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 biedne tez i te koty, nie ma dla nich miejsca a ludzie kiedys wyrzucili pod brame.Tez by je mógł ktos zabrac bo u nas wielkie przemeblowanie i koty spią w budzie na dworze.Szkoda ich. No ale z nimi to jak z psami, za stare zeby sie spodobały chyba:( Quote
agrabcia Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 kiedy to wszystko sie zmieni ? trąbią cały czas w mediach, żeby ludzie zmienili mentalnosć i nawyki, ale to jak grochem o ściane. Dalej wyrzucają , maltretują i te nieszczęsne łańcuchy... Jak tam u Was wyrzucaja te koty to przydałby się jakiś kącik dla nich. ale wiem, że kasy na to brak.. Malinka bardzo ładne imie Quote
monika55 Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Chyba nic sie zmieni. Jest coraz gorzej. Quote
agrabcia Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Nie wiem ile jeszcze czasu minie, ale jak spełnią mi się wszystkie moje plany to będe mogła bardziej efektywnie pomagać takim psiakom jak Malinka, Babcinka itp Quote
malagos Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 to i ja zagladam... Żeby tylko moja tymczasowiczka znalazla dom... I nadal czekam na zadjecia.... Quote
Recommended Posts