Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczerze mowiac mam jakis niechetny stosunek do hotelikow. Ona moze na zabieg isc juz. Zeby tylko miejsce w boksie cieplejszym sie zrobilo.Poza tym musza tez zdecydowac dziewczyny ze schronu. Kasy rowniez nie mamy.

Posted

Właściwie taka operacja trochę podobna do sterylki -zalezy jak duże musi być u suni cięcie!
Jeśli jest szansa na jakieś "lepsze",ciepłe miejsce w schronie - to musi to wystarczyć!:-(
Myślę,że u niej,będzie jak u mojej i wszystko będzie OK,tylko trzeba to wyciąć,aby nie zrakowaciało!;)
Mnie najbardziej dobija ta niemoc finansowa - naprawdę nie wiem,czy nie ma jakiegoś świętego od pieniędzy? Chętnie byśmy się do takiego pomodliły:evil_lol:
Jak pomyśleć,jakie psy mogłyby mieć warunki,gdyby kasa była dostępna w każdej ilości:lol:

Posted

Ona to taka śmieszna jest. Ciałko wydłużone jak jamniś, pyszczek cziłkowaty tylko większy, wcale nie szorściak wręcz przeciwnie:lol:
Wet już by ciął tylko nie ma gdzie jej dać po zabiegu no i finanse:shake:

Posted

podniose chociaz, moze z rana ktos zajrzy...Te DT w JZ to jakos nie bardzo wychodzi...Co tu za ludzie?Wieś jakas czy co?? Przyjechali sie dorobic na węglu w róznorakich KWK to sie chciało, i nic pozatym, ale zwierzeta to juz im nie w głowie. Głupie "miasto".

Posted

to ja sie przypomnę o te zdjecia.
Na razie idzie ocieplenie, ale zima ma potrwac dłuuugo....
Mam jeszcze pytanie, czy mozna sprawdzić jakoś jej reakcje na koty?
i czy ma imię?

Posted

wilczek007 napisał(a):
podniose chociaz, moze z rana ktos zajrzy...Te DT w JZ to jakos nie bardzo wychodzi...Co tu za ludzie?Wieś jakas czy co?? Przyjechali sie dorobic na węglu w róznorakich KWK to sie chciało, i nic pozatym, ale zwierzeta to juz im nie w głowie. Głupie "miasto".

Znieczulica jakaś nawet w takie mrozy

Posted

biedne tez i te koty, nie ma dla nich miejsca a ludzie kiedys wyrzucili pod brame.Tez by je mógł ktos zabrac bo u nas wielkie przemeblowanie i koty spią w budzie na dworze.Szkoda ich. No ale z nimi to jak z psami, za stare zeby sie spodobały chyba:(

Posted

kiedy to wszystko sie zmieni ? trąbią cały czas w mediach, żeby ludzie zmienili mentalnosć i nawyki, ale to jak grochem o ściane. Dalej wyrzucają , maltretują i te nieszczęsne łańcuchy...
Jak tam u Was wyrzucaja te koty to przydałby się jakiś kącik dla nich. ale wiem, że kasy na to brak..

Malinka bardzo ładne imie