andzia69 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 śliczna piesa, a tak długo nie może domku znaleźć:( Czy ona dalej taka nieufna do obcych? Quote
terier Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 andzia69 napisał(a):śliczna piesa, a tak długo nie może domku znaleźć:( Czy ona dalej taka nieufna do obcych? Niestety tak, wciąż jest nie ufna w stosunku do obcych, ale po kilku dniach częstowania smakołykami nabiera więcej ufności :) Quote
ewab Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Chciałam przygotować ściągawkę do ogłoszeń Koni. Proszę mnie poprawić gdy coś nie będzie zgodne z prawdą. Koni - reprezentacyjna suka - mix kaukaza Wiek - 4 lata Sterylizacja - tak Szczepienia - tak Akceptuje psy i koty. Nie akceptuje dzieci. Koni potrzebuje czasu by zaufać swojemu opiekunowi. Wobec obcych jest nieufna. Nie atakuje, a wycofuje się. Kontakt 600 047392, [email protected] Quote
Zuzka2 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Dziś miałam maila o Koni i już się cieszyłam...ale pan mnie zbeształ w mailu jak mogłam oddać swojego psa do schroniska,skoro z opisu wynika,że suka jest ideałem niemal;-)Pan dość prymitywny,choć poruszony losem Koni,która wg niego jest w schronisku (choć jasno napisane,że w hoteliku;-)).Jak mu emocje opadną to miejmy nadzieję,że napisze coś konstruktywnie lub zadzwoni by ją adoptować;-) Quote
kaskadaffik Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Ewa widzę że Koni nie bardzo dała się do siebie zbliżyć, to właśnie jest problem z laseczką, że nawet jakby ktoś po nią przyjechał, to ciekawe czy wogóle by podeszła... Quote
ewab Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 kaskadaffik napisał(a):Ewa widzę że Koni nie bardzo dała się do siebie zbliżyć, to właśnie jest problem z laseczką, że nawet jakby ktoś po nią przyjechał, to ciekawe czy wogóle by podeszła... Nie dała, ale też specjalnie nie nalegałam. Pamiętam jak ją odławiałam, razem z sześcioma malcami. Była wręcz sparaliżowana ze strachu. Ale po chwili zaufała. Nawet z samochodu nie chciała wysiadać:). Na Koni jest jeden "przekonywacz" - ona kocha jeść. Quote
ewab Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Zgubiłam się:oops:. CZy Koni ma aktualne ogłoszenia? Quote
Zuzka2 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Koni ma parę ogłoszeń na najpopularniejsze portale i województwa-regularnie odświeżanych od paru m-cy. Jak jest okazja,to ją polecam. Dziś np.ją podesłałam pani szukającej suki kotolubnej-napisała o ONkę,która znalazła już dom,ale może szuka po prostu dużej suki,a niekoniecznie ONka,to wysłałam;-)Zobaczymy co zdecyduje,bo dom fajny się zapowiada,w Krakowie. Quote
Agata P Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Koni teraz pora na ciebie......... do domu marsz:cool3: Quote
ewab Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Agata P']Koni teraz pora na ciebie......... do domu marsz:cool3:[/QUOTE] Masz rację Agato:) W tym tygodniu telefonował bardzo sympatyczny człowiek z W-wy. Koni bardzo wpadła mu w oko, ale mieszka w bloku i niestety z małym dzieckiem. Nie chcieliśmy ryzykować. Quote
divia_gg Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Zapraszam na dwa male szybkie bazarki na Kielce. 1. Próbkowy http://www.dogomania.pl/threads/216158-Pr%C3%B3bkowy-zawr%C3%B3t-g%C5%82owy-kosmetyki-dla-alerigk%C3%B3w-na-Kielce.-ZAPRASZAM-%29 2. Orzechowy po włosku:) Moze byc odbior w Kielcach jakby ktos chcial;) http://www.dogomania.pl/threads/216159-PROSTO-z-W%C5%82och-%29-Orzechowy-zawr%C3%B3t-g%C5%82owy.-Orzechy-w%C5%82oskie-na-kielecki******-%29-ZAPRASZAM?p=17815110#post17815110 Quote
hotelterier5 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Kochani, ostatnia faktura za 4 psiaki ;Mocka, Koni, Szopka i Elzę, została wpłacona za maj. Zostały do zapłacenia faktury z VI, VII, VIII i z września, którą właśnie wysłałam. Podpowiedzcie co mam zrobić, bo nie stać mnie na utrzymywanie KOni i Mocka, a w dodatku niedługo hotel zostanie przeniesiony, co nie jest proste, ani tanie. Proszę o szybkie znalezienie im odpowiedniego miejsca, albo przekonanie Skarbówki i Zusu, że nie ma dochodu, tylko straty. Niestety,działalność prowadzę uczciwie i od wystawionych faktur muszę odprowadzić podatek. A psiaki trzeba jeszcze nakarmić i poszczepić , i cholera przytulić... Quote
ewab Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Wiem, że to żadne tłumaczenie, że miasto zostawiło naszą organizację z 40-stoma miejskimi psiakami na głowie. Od 1 kwietnia stajemy na głowie aby zapłacić za ich pobyt w hotelach. Zaciągamy prywatnie kredyty i spłacamy zobowiązania. Jest mi bardzo przykro, że osoby prowadzące hotele czekają na należne im pieniądze. Jutro po raz kolejny będziemy rozmawiać o zwrocie kosztów od miasta. Bez względu na rozstrzygnięcie, w najgorszym razie, zapłacimy za zaległości do 14 listopada. Jeszcze raz przepraszam... Quote
hotelterier5 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Trzymam kciuki i proszę o nas dwu i cztero-nożnych pamiętać Quote
ewab Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Dziękuję za wyrozumiałość. Gdybym miała jeszcze jakieś swoje zaskórniaki, to choćby część ZUS-owsko skarbową bym wpłaciła. Wstyd przyznać, nie pamiętam, kiedy tak brakowało kasy. Quote
Recommended Posts