Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
To po co trzymasz ten badziew? :evil_lol:

Brat mi go założył bo potrzebował jakieś udostepnianie z innego konta , całkiem bez mojej wiedzy :eviltong: kiedyś mi pokazał moje konto :mad: najpierw myslalam ze go zabije ale pozniej mnie wkrecilo i przechwycilam je , przerobilam na swoj sposób , zmienilam haslo i tyle ma z tego :evil_lol:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cieszę się że Wam sie podobają ;) mnie też :P hihi, ah ta skromność :P
przyznam się że jakoś teraz nie mam czasu wchodzić na dogo.. i troche mi sie nie chce :P ale czasem, jak sobie przypomnę to zaglądnę ;P

• 2 months later...
Posted

Cześć wszystkim :)
Tak, mały jest słodki, ale tylko pozornie :) tak na prawde to on jest słodki tylko jak śpi, o ile śpi :P momentami miałam go już dość, bo nawet w nocy potrafił sie kilka razy budzić i zaczepiać Toro, alebo mnie. Albo zasypiał bardzo późno, wstawał bardzo wcześnie. potem już jak mnie wkurzył to kazałm mu położyć się na dywaniku i za każdym razem jak wstawał, odsyłałam go spowrotem aż dał za wygraną i poszedł spać :)
przyznam że mały wyleczył mnie z chęci posiadania drugiego psa :) zaczełam bardziej doceniać to jaki jest Toro :)

• 2 weeks later...
Posted

Kurcze, normalnie mój kochany pies znowu mnie zaskoczył :) przedwczoraj usilnie wchodził do "łazienki" (pomieszczenie w którym miała być, ale jest tam teraz rupieciarnia) ja myślałam że szuka wody, bo często mu ją tam stawiałam, więc przynosiłam mu. Ok, napił się i poszedł spać. Wczoraj to samo, też tam właził, węszysz, szukał, wygoniłam go, a on położył się pod drzwiami i coś tam sobie pod nosem piskał. Nie wiedziałam o co mu chodzi.
W końcu siostra mi mówi że chyba ma mysz w pokoju. Kiedyś uciekały nam chomiki więc wiemy jak słychać małego gryzonia za szafą. Akurat jak chciała mi pokazać że faktycznie jest, mysz była cicho. W końcu przyszedł Toro i położył się w holu, na progu. Dziwnie się zachowywał, jakby wiedział że tam jest ta mysz. W pewnym momencie obracam się żeby zobaczyć co robi i kątem oka widzę mały sznureczek który szybko znika za gitarą. Odsuwam gitarę i co widzę? Mała myszka :D
Normalnie zaczynam wierzyć w mojego psa :) Dzisiaj cały dzień węszy po mieszkaniu, a jak mu powiem "gdzie jest myszka" to przyspiesza z obrotami i idzie tam gdzie ją ostatnio widział.
Jedną już złapałyśmy, jest bezpieczna, druga jeszcze buszuje i w nocy chyba uciekła mi z pułapki..
dzisiaj założyłam nową większą i bardziej kuszącą :)

Posted

[quote name='Kaaasia']https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/206056_472801836099597_1713262913_n.jpg Jakie misie :loveu:
To małe też twoje, bo ja jakoś nie w temacie jestem :oops:
nie, nie, małe nie moje ;) małym sie tylko zajmuje czasem i szkole do wopru :)
[quote name='magdabroy']Oddaj mi Toro :):loveu:
hehe powiedziałabym "chętnie", ale bedę nie grzeczna i powiem "za żadne skarby" :loveu: :*
pozdrowienia dla Tory :)

Posted

szkoda że nikt nie zagląda..
trudno..

Akcja myszy trwa. dzisiaj gromadka powiększyła się o dwa osobniki. Rezultat - 2 młodziaki i 2 dorosłe :) Rany, jestem w szoku... tyle czasu mieszkać z myszami i nawet o tym nie wiedzieć :)
Toro dostaje świra i siedzi przed akwarium z myszami śledząc każdy ich ruch :P

sorki że fotki takie duże, ale nie chce mis ie ich zmniejszać :)

targanie za uszy :)

Posted

Angi napisał(a):
ja jestem ;)

tez mieliśmy kiedyś myszy :lol: najlepsze było to, że wtedy mieliśmy 3 koty :D

myszy ciekawa sprawa, hahaha zwłaszcza przy kotach :P mi toro je wynalazł ostatnio :)
:) będziesz może na wystawie w Sosnowcu? ;)