Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

tak jakos wyszło, raz mozna nagiąć zasady :)

Krosia 22 kwietnia skończyła 12 lat ;)
Jest nadal pełna vervy i zasuwa jak mały samochodzik ;d gorzej niz dziecko :P

Posted

Nic nie piszecie.. ale trudno, wstawie wam misiaka

zapomniałabym, wam pokazac jak wydlada większość naszych spacerów :P nie zebyśmy byli leniwi, ale czasem ogarnia nas niemoc :P

Uprzedzam że mnie musicie sobie jakoś wyobrazić gdyż robiłam foto. Powinnam leżeć oparta o czarnucha :) Wiecie, taka przenośna poduszka grzejaca :D

Posted

magdabroy napisał(a):
No to sto lat dla Krosi :loveu:

A misiek oczywiście boski :loveu:

Dziękuję w imieniu Krosi i misiaka :loveu:
dogomanka_ napisał(a):
moja Krosia już ma 12 lat?! :o w życiu bym nie pomyślała, że to już seniorka jest. :D :loveu:

Tak, tak kochana, ona to juz wiekowa jest, ale kobitka ma klasę :D

Posted

sto lat dla młodziutkiej dziewczyny :)

hmm a może spróbuj z statywem, ewentualnie krzesłem, stołem itp i testów samowyzwalacz :)

teraz sobie pomyślałam jakie tu super uczucie przytulić się do takiego kłaka :loveu: Sonia ma o wieeeele mniej a milutko tak z nią poleżeć...tylko ona jak z a długo spokojnie leży, czyli więcej jak 5 minut to zaczyna się wiercić i kulać i nie raz łapą dostałam :D

Posted

Dziękuje za życzenia :)

Nie wiem jak Was, ale Nas ten skwar wykańcza.. nic nam sie nie chce i cały dzień śpimy :) W sobote rano, 6,30 poszliśmy na spacer :) A dzisiaj Toro poszedł pod nożyczki i znów wyglada normalnie :) Poza tym spacery nad rzekę, lub późnym wieczorem, albo nocą gdzieś gdzie nas wiaterek poniesie. No i oczywiście zainspirowani postanowiliśmy amatorsko zacząć tańczyć, tak więc zaczynamy naukę :) Krok hiszpański już opanowany, ukłon też, i cofanie :D ale jeszcze dużo przed nami :)

[FONT=Georgia][/FONT]

[FONT=Georgia][/FONT]

[FONT=Georgia][/FONT]

[FONT=Georgia][/FONT]

Posted

a ja nie czekam na filmik z tańcem, ja czekam aż to na żywo zobaczę. :D

poza tym jutro wasze pokazy, szkoda, że jednak nie dam rady przyjechać, ale transport mi nawalił, a i koło 16 musiałabym już być w Olkuszu. :(

mnie tak samo wykańcza ten upał, z Dulskim chodzimy tylko na szybkie siku, a potem dopiero wieczorem troche dłużej się szwędamy, bo młody po 5 minutach na tym upale jest ledwo żywy, a póki nie pójdzie pod nożyce to też nie chcę go zbytnio męczyć. ;)

Posted

Życzenia długiego życia w zdrowiu dla solenizantki :)
Gluciki wiszą :) Cieplutko ;)
Dla moich niufek lato było ok do momentu skończenia 7 lat. Potem juz siedziały w domu. Teraz nasza seniorka dziesięciolatka siedzi w domu na dole bo ta chłodo. Luśka chodzi ze mną na spacerki sama....
Zmoreczka jutro pod nożyczki. Zrobimy na smarkule staruszke :)

Posted

Pysia napisał(a):
Obejrzałam i bardzo się cieszę że coś robicie :) Chciałabym aby przyszli właściciele moich szczeniaczków też tacy byłi :)

A nie myślałaś żeby do nas dołączyć? Jest na prawdę super! i nie daleko :) Zapraszamy :)
sator_k_ napisał(a):

Cieszę się że ktos lubi to co robimy:)

Zapraszam na naszego bloga www.torusiowy.blogspot.com

Posted

Jeżeli oglądaliście wiadomości i wiedzieliście fragment o pożarze lasu w Małopolsce to wiedzcie, że patrzyłam na niego niemal z okna, spłonęły nasze tereny spacerowe.. Paliło się trochę ponad 800 metrów od naszego domu. Moim znajomym paliło się za płotem.. Mało tego, bliska mi osoba była na akcji i gasiła ten pożar.. 20 lat temu paliło się w tym samym miejscu, las jeszcze nie zdążył odrosnąć..
[FONT=Lucida Grande]Zobaczcie jak to wyglądało [/FONT]http://kontakt24.tvn.pl/temat,wielki-po ... tegoryId=2

Miałam jechać dzisiaj do dogomanki z Krosią na spacer, ale nie pojechałam przez ten pożar

Posted

odpadły nam dwa miejsca na spacery, jest tam teraz strasznie.. jak w jakimś horrorze.. wszystko wypalone, drzewa spłonęły doszczętnie, a najgorsze jest to, że to taki duży obszar..
Leśniczy był załamany, tyle wysiłku w odnowieniu lasu spalonego 20 lat temu poszło na marne.. teraz trzeba zaczynać wszystko od nowa..